Gość: ubott IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 10:04 Czyżby ich nie było czy tez tematy im sie nie podobają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:07 Gość portalu: ubott napisał(a): > Czyżby ich nie było czy tez tematy im sie nie podobają ? Panie w czasie dnia pracy pracuja a nie pisza (jak my) jakieś tam posty. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:15 Milczenie jest złotem, ale liczba postów przez to nie wzrośnie;) Nie wiem, jak inne panie, ale ja piszę właśnie z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 10:22 To witamy ! Możemy też porozmawiać o kobiecych sprawach tylko podrzuć nam temat. Bo przecież nie musi Was interesować historia czy inne męskie tematy. Mamy przecież równo uprawnienie ! Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:27 oj tu ubott podpadles!! kto powiedzial ze historia to meski temat??? choc masz szczescie ze wojujaca feministka nie jestem... bo bys zostal nazwany MSŚ (kto wie co ten skrot oznacza?) tu nastepuje duuuuuuuuze mrugniecie okiem gdyby ktos mial watpliwosci ;) :) g PS nie zamilkly, tylko na razie wam dosc dobrze idzie to pomocy nie potrzebujecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:30 MSŚ=Męska Szowinistyczna Świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
gammma MSŚ=Męska Szowinistyczna Świnia! 05.11.03, 10:35 brawo Mise!! widac ze szkolona jestes ideologicznie! :)) g mise napisała: > MSŚ=Męska Szowinistyczna Świnia! Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:28 Męskie tematy? Zabrzmiało groźnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 10:34 Jak mawiał stary dobry Prusak Bismark - KKK :-) kto rozszyfruje ten skrót... Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:37 z tego jezyka kiepska jestem ale cos jak: Kuche Kirche Kinder (bledow pewnie narobilam co?) swiat pelen jest MSS pzdr g Gość portalu: janusz napisał(a): > Jak mawiał stary dobry Prusak Bismark - KKK :-) > kto rozszyfruje ten skrót... Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:38 Niemieckiego nie znam, więc nie rozszyfruję w oryginale,ale po polsku będzie dzieci, kuchnia, kościół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 10:41 Oczywiście - odpowiedzi sa poprawne, brawo! Teraz juz wiadomo. Jak powiedział Uboot mężczyźni zajmują sie historią , zabytkami, gospodarką ... A Panie ...:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:43 Odczuwam wyraźną chęć rozpętania wojny... Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:46 chca nas sprowokowac, ale sie nie damy co? tak Janusz masz racje Panie do garow! a Polska bedzie rosla w sile i ludzie beda zyli w dostatku! to co by tu dzisiaj nagotowac? jakies propozycje? moze by tak bigosu? :)) g mise napisała: > Odczuwam wyraźną chęć rozpętania wojny... Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:49 Ja myślałam o pieorgach. Stać i lepić pół dnia...Hmm;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 10:50 O nie wątpie , ze bigos to przedni Wam wyjdzie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gammma ale bigos! 05.11.03, 10:53 niezly bigos to sia nam tu na forum robi hi hi. mieszanka tematow godna tej potrawy! juz chcialam napisac ze zamosc widze wielki i potezny jak gar bigosu! ale juz bym wolala lepic te pierogi niz gonic resztkami sil Przemysl. :)) g Gość portalu: janusz napisał(a): > O nie wątpie , ze bigos to przedni Wam wyjdzie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 10:49 Ale mi sie oberwało !!! Ależ szanowne panie ja nie jestem WSŚ. Jestem za równouprawnieniem kobiet. Ale np. jak kobiety chcą na siłę robic to faceci np. choćby boks czy też kulturystyka to mi się nie widzi ich w takich zajęciach. Pewnie mi sie znowu oberwie ale sądzę że kobieta jest kobietą i nie powinna naśladować facetów we wszystkim. Życie stanie sie nudne jak będziecie "męskie" o miłe panie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 10:54 Wielce Szanowna Świątobliwość !? Ubott? Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 10:54 Wielka Szowinistyczna Swinia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 11:01 Gammo miła , moja wersja brzmi o wiela lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 11:02 Gammo miła , moja wersja brzmi zdecydowanie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 11:05 Może brzmi lepiej,ale chyba mija się z prawdą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 11:09 W tym wypadku prawda jest względna jak prace nad bigosem?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 11:12 prawda nie moze byc wzgledna o ile sie orientuje zamowialam rozsade kapusty, czyli juz prawie gotowy! wpadniecie zadegustowac? g Ubott co to bylo to WSS? Wyzsza Szkola Sadownictwa? to moze mi ta kapuste pomozesz posadzic? Gość portalu: janusz napisał(a): > W tym wypadku prawda jest względna > jak prace nad bigosem?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 11:18 Nie może byc wzgledna ?, to dlaczego tłumaczymy WSŚ zupełnie w dowolny sposób i gdzie prawda jest? Chetnie bym wpadł:-), ale i tak juz TU jest niezły bigos Gammo, mogłybyscie jeszcze tylko piwa naważyć i bedzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:18 Mogę pomóc czemu nie . Zajmowałem się kiedyś działką ogrodniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:08 Jakie tempo ho ho . Godzina a ponad 20 wypowiedzi. Jak to sprawy damsko męskie potrafią wywołać emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 11:18 Najwięcej emocji wywołały skróty-zwłaszcza ten ostatni WSŚ Moim typem jest W-wiejska,a dalej jak w oryginale Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 11:21 hi hi co ty Ubott na Wiejska SŚ? niezle, co? g mise napisała: > Najwięcej emocji wywołały skróty-zwłaszcza ten ostatni WSŚ > Moim typem jest W-wiejska,a dalej jak w oryginale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 11:23 To jak tak, to dlaczego juz nie Wsiowa SŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:32 W zasadzie to jestem mieszczuchem od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panie zamilkły !!! 05.11.03, 11:33 czyli W nie psauje ale SS moze byc? g Gość portalu: ubott napisał(a): > W zasadzie to jestem mieszczuchem od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.11.03, 11:34 To chyba juz musimy zostać przy W...Wielkim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mise Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 11:50 Coś wszyscy zamilkli, chyba czas na przerwę na 2-gie śniadanie Albo nawet najwyższy zcas wyciągać stolnicę, drodzy panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panowie zamilkli !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:55 Ale ja nie umiem lepić pierogów. Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 12:00 Podszkolę Cię, chociaż sama też nie jestem mistrzynią Mistrzostwo świata osiągnęłam w ostatnią Wigilię-takich pokrak nikt z gości w życiu nie widział,ale Ci co się przełamali i spróbowali, byli zachwyceni;) Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 12:05 wchodze bardzo niesmialo bo taaaaaaaaka zazarta dyskusja czy ktos zaprosi mnie na obiad? nie bede grymasil, lubie i bigos i pierogi Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 12:14 Zaprosiłabym Cię,ale dzisiaj byś chyba nie zdąrzył;) A wybór u mnie jak w restauracji-ryba po grecku, leczo, kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 12:21 zgadzam sie na kazdy jadlospis, a na obiad napewno zdaze, jeszcze dzisiaj tylko to zaproszenie................ Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 12:30 ...i o to chodzi, dzieki za zaproszenie nie omieszkam.... zbliza sie pora obiadowa....... tylko czemu wszyscy zamilkli, czyzby z mojego powodu, ze tu sie wprosilem??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 12:33 Nie wiem czemu zamilkli,ale może dają mi znak,żebym przycichła;( Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 12:36 juz sie zamykam poadr i do następnego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panowie zamilkli !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 12:48 Pewnie ich wzieło i pobiegli po zakupy na obiadek. Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 13:15 tylko powiedzialem, ze sie zamykam, a ja wcale sie nie zamknalem, tylko mise nie chcialem zatrzymywac bo by przeciez tego obiadu nie zrobila, a swoja droga zastanawiam sie czy nastąpi cisza :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 13:18 nastapi nastapi! cisza tez jest czasem potrzebna ze tak powiem pzdr g users1 napisał: > tylko powiedzialem, ze sie zamykam, > a ja wcale sie nie zamknalem, > tylko mise nie chcialem zatrzymywac bo by przeciez tego obiadu nie zrobila, > a swoja droga zastanawiam sie czy nastąpi cisza :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: Coś nam panowie zamilkli !!! 05.11.03, 13:21 Ok. a propos, gammmo czy odczytalas poczte na gazeta.pl pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Coś nam panie zamilkły !!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 05:25 No prosze nawet ponad 50 postów. To już trzecie miejsce pod wzgladem ilości odpowiedzi a zaczeło się tak niewinnie hihihihihi. Jak wyszły obiadki ? Chociaż mi to by się teraz przydało śniadanko. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Coś nam panie zamilkły !!! 06.11.03, 07:42 Gość portalu: ubott napisał(a): > No prosze nawet ponad 50 postów. To już trzecie miejsce pod wzgladem ilości > odpowiedzi a zaczeło się tak niewinnie hihihihihi. Jak wyszły obiadki ? Chociaż > > mi to by się teraz przydało śniadanko. Nie sądziłem , że nasze koleżanki (tak nowoczesne) potrafia, chcą (bo nie sądzę że muszą) gotować, tj. dobrze piec i gotować. A propos. Dwa wątki. Wg mnie najlepiej przyjecia organizują Panie na wsi (w tym młodziutkie dziewczęta), gdyż KGW permanentnie organizuja kursy gotowania, pieczenia i szycia. I drugie spostrzeżenie. Od kilku lat - jak nowocześniejemy (mówię jako pieczeniarz) zmienia sie kuchnia. Doszliśmy do potraw wyszukanych (duży asortyment), nie przesolonych i nie przetłuszczonych. Czy Macie Koleżeństwo podobne bądż inne spostrzeżenia ? pzdr Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś