evikat 22.01.09, 12:55 Czy gdzies w okolicy Białej, bądź w samej Białej, jest jakas duza hurtownia wózków dla dzieci- nie mówie o tych dwóch sklepach za Sasem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19rosa Re: Hurtownia wózków 26.01.09, 14:02 Właśnie sama jestem na etapie poszukiwania wózka dla mojej pociechy i chyba Cię zmartwię czegoś takiego jak hurtownia nie ma. Jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi. Dwa sklepy w pobliżu sasa - fartlandia i rampers to na pewno nie hurtownie :( Z tego co się zorientowałam wózek można jeszcze kupić na bazarze na Brzeskiej w Hasipie, na Al. 100o-lecia jadąc w kierunku miasta po prawej stronie też widać szyld z napisem wózki - nie mam pojęcia jaką mają ofertę. W ubiegłym roku moja znajoma kupowała wózek na ul. Północnej gdzieś przy Oskarze, ale nie byłam tam nie wiem czy to aktualne i czym dysponują. I to chyba wszystko, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Hurtownia wózków 26.01.09, 14:26 polecam hasip na brzeskiej!maja spory wybór wózków potrafią nawet sprowadzi na zamówienie(ja tak kupiłam)a do tego dają rabacik! Odpowiedz Link Zgłoś