Dodaj do ulubionych

Dieta a wzwód

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 18:02
Od pewnego dłuższego czasu jestem na diecie białkowej tracę kilogramy bardzo się ciesze z tego powodu , lecz od czasu pewnego czasu mój członek nie robi się w 100% twardy ( ochota na sex pozostała ) , zawsze było dobrze . w czym może być problem , łykam witaminy , dużo ćwiczę i odżywiam się zdrowa (z przewagą na odżywianie proteinowe )
Obserwuj wątek
    • Gość: Bogini Re: Dieta a wzwód IP: *.10-3.cable.virginmedia.com 31.12.12, 13:18
      Dieta wegetarianska idzie w korzen, sprawdzone. Poczytaj sobie na ten temat, wegetarianie maja lepszy seks :)
    • grzech_otnik Re: Dieta a wzwód 16.08.13, 09:52
      Jak dieta to i suplementy diety… czyli składniki uzupełniające. Ciężko mi było samemu w to uwierzyć ale istnieją takie i na potencję. Permen, na żeń szeniu i minerałach, to się bierze codziennie i po miesiącu masz efekty – wzwód pełny, libido wysokie.
      • larry4 Re: Dieta a wzwód 20.08.13, 10:58
        Wolę Viagrę - mam wzwód natychmiast!
      • adamzych3 Re: Dieta a wzwód 28.05.15, 21:33
        Dokładnie też miałem ten sam problem, partnerka nie zaspokojona a stres się zwiększał... W końcu troszkę poczytałem o temacie i okazało się, że bardzo sprawdziły się tabletki - nigdy w to nie wierzyłem :) Natomiast warto spróbować, żeby znowu wrocić do formy. a akurat zamawiałes ze sprawdzonej strony internetowej aptekamezczyzny.pl/, radze zajrzeć. Pozdro
    • prasky25 Re: Tabletki na potencję 19.08.13, 16:45
      Dziwi mnie, że ktoś woli „składać zamówienie” i dostawać kota w worku niż np. przejść się do apteki i zapytać o coś na potencję. Ja tak zrobiłem i dostałem suplement liderin, i nie żałuję, wręcz przeciwnie. Bez recepty, działa jak trzeba. Mam zawsze pod ręką na wszelki wypadek, bo to do doraźnego brania.
    • Gość: Żonkil Re: Dieta a wzwód IP: 217.153.245.* 30.10.13, 14:36
      Nie ma co się dziwić, dieta również wpływa na pożycie seksualne. Ja jak robiłem masę to też miałem problemy z twardością. Na szczęście teraz taki „problem” to nie problem. :) Brałem Lidiern przed seksem i był twardy jak skała. :)
    • zielinskamaja Re: Dieta a wzwód 28.05.15, 15:00
      Z pewnych rozwiązań to terapia farmakologiczna, która raz działa raz nie i nowa terapia falami elektromagnetycznymi. Wiem, że terapia elektromagnetyczna jest dostępna w Warszawie w przychodni Medic House i we Wrocławiu, tylko nie pamiętam nazwy przychodni.
      • Gość: marczelo Re: Dieta a wzwód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.16, 09:51
        Mój mąż miał ogromny problem z potencją. Nie chciał w ogóle o nim rozmawiać. Myślał, że się nie zorientuje. Jednak trudno się nie zorientować. Cały czas unikał seksu.Pewnego razu pomyślałam, że mnie zdradza! No bo co innego mogłam pomyśleć? Na szczęście przyznał się, co go trapi. Szkoda, że mężczyźni wstydzą się rozmawiać o takich problemach. Postanowiłam musimy razem rozwiązać ten problem. Usiedliśmy przed komputerem i zaczęliśmy szukać jakiegoś środka na potencje. Dzięki takim forom, jak to mój mąż poczuł się lepiej. Okazało się, że mnóstwo mężczyzn ma tego typu problemy.. Zdecydowaliśmy się na zakup tabletek Eron Plus. Dlaczego te tabletki? Miały najwyższe noty w rankingu preparatów na potencje..Na szczęście okazało się, że działają i to od razu! Już po zażyciu pierwszej dawki były efekty! Dzięki nim wreszcie zaczęliśmy się kochać i to jak! Najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, hihi:) Tabletki można zamówić za pośrednictwem tej stronki potencia.pl/
    • woodin1 Re: Dieta a wzwód 14.10.16, 12:02
      Wiem o czy mówisz... u mnie było podobnie. Na pozór wszystko ok - zdrowa dieta, sport itd. A w łóżku kompletna klapa. Najpierw zacząłem stosować naturalne metody. Na potęgę jadłem owoce morza, seler i inne afrodyzjaki... Ale w pewnym momencie miałem tego dość. Gdybyście widzieli miny moich kolegów z pracy, jak jadłem selera :P Masakra! Poszukałem trochę w Internecie i trafiłem na ranking preparatów na potencję potencia.pl/ i zdecydowałem się na zakup tego, najlepszego czyli Eron Plus. i to była bardzo dobra decyzja. Odzyskałem wiarę we własne możliwości. Erekcje są naprawdę długie i satysfakcjonujące. Polecam wszystkim.
    • mezczyzna34_2 Re: Dieta a wzwód 28.10.16, 16:08
      Dużo ćwiczeń obniza libido. Krew odplywa do miesi ktore rosna. Odpocznij troche. ZJedz wolowe mieso. chude. Jak dlugo cwiczysz ?
    • Gość: Jarek88 Re: Dieta a wzwód IP: *.icpnet.pl 21.09.22, 19:30
      Szukać można wszędzie i co człowiek to inna opinia. Jeden rabin mówi to, drugi rabin mówi tamto 😉 Wziąłem Ereko. Uznałem, że jak nie spróbuje to się nie przekonam, a cena nie jest wysoka jak za to, że poskutkowało lepiej niż się spodziewałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka