Dodaj do ulubionych

Masturbacja

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 11:26
Wlasciwie temat powinien brzmiec-orgazm,
jesstem od 10 lat mezatka jednakze stosunki z mezem nie daja mi zadnej satysfakcji a wrecz nie mam na nie ochoty.Od jakiegos czasu zaczelam sie masturbowac z uzyciem prysznica. W ten sposob pobudzam moja lechtaczke do dzialania i daje to okreslone korzysci.Mysle ze to co dzieje sie z moim cialem to wlasnie orgazm choc nie towarzysza mu jakies szczegolne uczucia.To coodczuwam to silne skurcze lechtaczki trudne do okreslenia uczucie w podbrzuszu.
Powtarzam takie seanse kilka razy w tygodniu i juz jestem do tego tak przyzwyczajona iz wydaja mi sie norma.Mysle jednakiz jest to jakis rodzaj dewiacji i jak z tego wyjsc? Teraz pewnie dowiem sie iz musza porozmawiac z mezem -tego nawet nie rozwazam, moj maz by niemogl przezyc faktu iz tyle lat go oklamuje-znam go.Co robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: lucki Re: Masturbacja IP: *.*.*.* 01.10.01, 08:55
      Zawsze bylem zachwycony odpowiedziami dr Samsona, ktory udzielal porad
      niekonwencjonalnych. Postaram sie ponasladowac jego styl i powiem: nic, baw sie
      dalej, albo kup sobie drugi prysznic dla wzmocnienia efektu.------
    • Gość: yaa Re: Masturbacja IP: 212.69.68.* 01.10.01, 09:19
      Yaa z kolei nie przepadam za dr Samsonem ale (jak zwykle) zgadzam się z Luckim.
      Masturbacja nie jest żadną dewiacją. Nawypisywano o onaniźmie wiele bzdur - że
      szkodliwa, zła, że to zboczenie itp. Zupełnie się nie trzeba tym przejmować. To
      trochę inny ale RÓNOPRAWNY sposób uprawiania sexu. Nie miej więc żadnych oporów
      przed tą formą zaspokajania swoich potrzeb
      Pozdrawiam
      Yaa
    • Gość: Bona Re: Masturbacja IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.01, 10:20
      Skoro zabawy pod prysznicem mogą doporowadzić Mewę do orgazmu, znaczy to, że
      jest do niego zdolna. Może więc intymne kontakty z mężem wymagają tylko jakiejś
      modyfikacji. Mewo, jeśli nie chcesz o tym mówić mężowi, spróbuj przynajmniej
      porozmawiać o całej reszcie. O tym np. że wymagasz nieco dłuższej gry wstępnej,
      stymulacji łechtaczki. 10 lat po ślubie można chyba jakoś się porozumieć? A
      gdybyś podjęła ten temat właśnie w łóżku, w atmosferze erotycznej zabawy?
      Czy uprawiacie seks oralny?
      • sloggi Re: Masturbacja Bony ? 02.10.01, 11:51
        Kochanie, jesteś samotną matką, a jak prezentuje się Twoje życie erotyczne ?
        uchyl rąbka tajemnicy.
        • Gość: Bona Re: Masturbacja Bony ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.01, 12:19
          sloggi napisał(a):

> Kochanie, jesteś samotną matką, a jak prezentuje się Twoje życie erotyczne ?
          > uchyl rąbka tajemnicy.
          Sloggi, kochanie, czy samotna matka musi być samotną kobietą?
          A w ogóle, to chyba nie moje życie seksualne jest tematem tego wątku.
          Pzdr!
          • Gość: Yaa Re: Masturbacja Bony ? IP: 212.69.68.* 02.10.01, 12:28
            Gratuluje Bona. Zawsze podziwiam Twoje wypowiedzi - a ta była majstersztykiem.
            Krótko, rzeczowo i celnie.
            Pozdrawiam
            Yaa
            • Gość: Bona Re: Masturbacja Bony ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.01, 22:28
              :)))
    • Gość: zenek Re: Masturbacja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 12:44
      Sloggi - ale dostałeś łupnia, aż mnie zatkało.
      • sloggi Re: Masturbacja 03.10.01, 11:24
        Ależ skąd - zadałem pytanie, na które w samej rzeczy oczekiwałem takiej
        odpowiedzi.
        Strzał w 10-tkę.
        Bono - pozdrawiam Panią.
        • Gość: Bona Re: Masturbacja IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.01, 11:39
          Thx! :))) Tylko dlaczego tym razem tak oficjalnie?
          • Gość: sloggi Re: Masturbacja IP: 62.233.138.* 03.10.01, 13:28
            chciałem w ten sposób zaznaczyć szacunek !
    • Gość: Ola Re: Masturbacja IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:01
      Gość portalu: Mewa napisał(a):

Teraz pewnie dowiem sie iz musza porozmawiac z mezem -tego nawet
      > nie rozwazam, moj maz by niemogl przezyc faktu iz tyle lat go oklamuje-znam go
      > .Co robic?
      A dlaczego oszukiwałaś go przez tyle lat? Udawałas orgazm ????? Widzisz, że nie
      warto... teraz mogłabys spokojnie go "poprowadzić" po mapie swojego ciała.
      W tej chwili możesz jedynie, jak już ktoś napisał a tym forum, zaproponować
      mężowi urozmaicenie w pożyciu sexsulanym. Możesz powiedzieć mu, że robisz to dla
      niego, nie dla siebie. Inne pozycje, miłośc francuska itp... a może razem się
      pobawicie pod tym prysznicem? Ty popieścisz jego, on Ciebie...

• Gość: fanny Re: Masturbacja IP: *.chello.pl 02.10.01, 22:02
      Mysle, ze orgazm prysznicem jest OK, pod warunkiem, ze to niejedyny sposob
      dochodzenia do orgazmu. Stymulacja silnym strumieniem wody jest bardzo
      specyficzna i moze uwarunkowac Cie na ten sposob przezywania przyjemnosci. Jest
      na tyle specyficzna, ze trudno odtworzyc ja w innych warunkach. Mysle, ze skoro
      odkrylas juz dla siebie zabawy autoerotyczne, to sprobuj czegos innego,. np
      pieszczenia sie reka. Sposobow zrobienia sobie lepiej jest wiele i nie ma co
      sie ograniczac do jednego! Moja znajoma, ktora dlugo byla sama, teraz moze
      osiagnac przyjemnosc wylacznie przy pomocy elektrycznej szczoteczki do zebow i
      zaluje teraz swojej malej inwencji :-)))
    • andrzej.depko Re: Masturbacja 10.10.01, 21:29
      Nie posądzaj się o dewiację, ani żadne odchylenia seksualne. Twoje zachowanie
      jest całkowicie naturalne w sytuacji w jakiej się obecnie znajdujesz. Jesteś
      młodą kobietą i masz prawo do zaspokojenia swoich potrzeb seksualnych. Ponieważ
      wasze relacje seksualne z mężem są poważnie zakłócone ” stosunki z mężem nie
      dają mi żadnej satysfakcji, a wręcz nie mam na nie ochoty ” musisz wybrać
      sposób na zaspokojenie napięcia seksualnego. Wybór jest ograniczony : rozwód i
      nowy partner lub kochanek albo masturbacja. Wybrałaś ostatni wariant gdyż nie
      zaburzy w żaden sposób dotychczasowego życia. Ciesz się zatem z tego wyboru i
      czerp jak najwięcej przyjemności z samozaspokojenia. Odrzuć wszelkie krytyczne
      myśli, że robisz coś złego. Zachowania takie są dla kobiety jak najbardziej
      pozytywne. Zastosuj się jednak do porady Fanny, postaraj się urozmaicić swoje
      zabawy ze sobą. Osiąganie orgazmu w wyniku autostymulacji strumieniem wody
      szybko uzależnia. Woda ze względu na swoje właściwości fizyczne jest bardzo
      silnie działającym bodźcem seksualnym, zarówno poprzez ciepłotę , jaki bardzo
      delikatne drażnienie sfer erogennych. Uwarunkowanie dotyczy również siły
      strumienia wody. Powstałe w ten sposób uwarunkowania staja się konkurencyjne
      dla najbardziej umiejętnych technik pobudzania łechtaczki przez partnera (
      nawet pieszczoty oralne mogą być odbierane jako mniej satysfakcjonujące ).
      Istnieje wiele dróg do osiągnięcia rozkoszy. Jedną już poznałaś, postaraj się
      teraz na odnalezienie pozostałych. Życzę wiele radości na drodze do
      szczęścia.
      PS : Nie namawiam Cię do rozmowy z mężem, gdyż z Twojej postawy wynika, że nic
      by nie konstruktywnego nie wniosła, a wiele jeszcze mogłaby popsuć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka