Dodaj do ulubionych

Tabletki penilarge na powiększanie penisa

13.02.25, 09:35
Czy komuś pomogły może pompki ? Czy jest to totalna ściema?
Stosowałem również ćwiczenia, które są polecane w sieci ale oprócz straconego czasu to również to nic nie dało.
Zastanawiałem się jeszcze nad tabletkami. Czy takie penilarge czy inne komuś pomogły?
Obserwuj wątek
    • gastamasteres Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 21.02.25, 07:56
      Powiem Tobie że te wszystkie ćwiczenia pokazywane w sieci nie działają.. jeżeli chodzi o powiększanie przy pomocy pompki - musisz uzbroić się w cierpliwość no i dodatkowo suplementować się jakimiś tabletkami w tym przypadku mogą być Penilarge. Z tego co widzę mają one pochlebne warto spróbować. Pamiętaj aby takie powiększanie stosować regularnie bez przerw:)
      • skyre Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 24.02.25, 07:51
        Ćwiczenia są do kitu . Mi również wcale nie pomogły. Nie wiem czy komukolwiek. Obecnie też stosuję penilarge. Pierwszy miesiąc tak więc ponoć efektów nie widać ale widzę jedną różnice.
        Erekcja jest mocniejsza, pała czasami staje jak nie trzeba. Tak więc jakiś tam efekt jest.
        Czy bedzie powiekszenie to sie zobaczy
    • wladpalnik Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 25.02.25, 12:29
      Namówiłeś mnie wypróbuję na sobie!:) mam nadzieję że zyskam z jakieś 2 centymetry w długości :) no i może w grubości :> tylko muszę poczekać na wypłatę i zamówię!:)
    • blueskyeeeee Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 25.02.25, 13:33
      Sam Wlasnie z uwagi na dobre opinie zamówiłem. Ale czy efekt będzie to jeszcze się zobaczy. Mam nadzieję,że tak. Pod koniec grudnia zmierzę i napisze.
    • olieto Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 27.02.25, 13:10
      Napisz opinie na temat tego Penilarge. Ja jeszcze się wstrzymałem przed zakupem może zamówię za jakis czas) tylko sam się zastanawiam ile opakowań tych tabletek zamówić.. 3 opakowania starczą na 3 miesiące?
    • wladpalnik Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 04.03.25, 13:29
      Pierwsze efekty już są. Na początku te częstsze erekcje ale teraz widzę,że jest pewna różnica w wielkości. Penis powiększył się prawie o 1 cm co jest moim zdaniem niezłym efektem.
      Wprawdzie tabletki oferują więcej ale wiadomo,ze trzeba poczekać. Z tego co czytałem na ich temat na innych forach to nie masz co spodziewać się od razu dużych efektów po miesiacu ale te 3 miesiące trzeba łykać . I to regularnie. Na początku był to problem bo człowiek zapominał ale obecnie staram się pilnować.
      1 opakowanie starcza Ci na 1 miesiac. Co było dla mnie ważne to atest unijny. Czyli tabsy są dokładnie przebadane i nie ma po nich efektów ubocznych
    • olieto Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 10.03.25, 12:55
      No wiadomo że to trzeba łykać regularnie - ale co myślisz że powodem braku efektów w pierwszym miesiącu jest to że pominąłeś parę dni przy suplementacji ? myślisz że to może być powód? ja muszę się przyznać że czasem mam sklerozę i zapominam o różnych rzeczach - musiałbym się pilnie pilnować przy takiej suplementacji.
    • wladpalnik Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 11.03.25, 14:14
      Po prostu nawet na środku jest napisane, że nie będzie efektów przy 1 miesiącu brania. Zwykle tak jest ze wszystkim.
      A to czy trzeba brać regularnie to na pewno. Jakiś czas temu słyszałem dobre porównanie. Jak bierzesz tabsy nieregularnie to tak jakbyś zakładał gumę raz tak raz nie :P Taką masz skuteczność .
      No i trzeba być jednak konsekwentnym.
      Sam starałem się nie omijać.
    • amartensonik_84 Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 24.06.25, 07:47
      Witajcie panowie. Dla mnie te wszystkie cwiczenia, pompki i tabletki to jedna wielka sciema i wyrzucanie kasy w bloto. Probowalem wszystkiego i szczerze to jakos nic nie podzialalo a jedyne co roslo to moje kompleksy :/ Jakis czas temu przy meskich gadkach w pubie poruszylem ten temat z kolega i co sie okazalo - mial wczesniej ten sam problem gdzie w zyciu bym nie pomyslal bo zawsze pewny siebie i ogolnie kawal chlopa. Zapytam czy interesowalem sie czyms takim jak powiększanie penisa kwasem hialuronowym - odpowiedzialem ze nie, ale po tym co powiedzial zglebilem temat i znalazlem klinike w szczecinie, ktora ma swietne opinie i przede wszystkim zdjecia ptakow po zabiegu ;D mimo ze zabawa nie nalezy do najtanszych - skusilem sie (w koncu skoro nasze piekne panie robia sobie piersi to dlaczego my mamy byc gorsi) - i naprawde niezaluje :) Takze polecam serdecznie bo zabawa w pol srodki w mojej opinii kompletnie nie ma sensu.
      • arro22 Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 30.08.25, 10:43
        Jeżeli komuś to pomoże to istnieje jakaś niewyjaśniona przeze mnie metoda na powiększenie penisa, zawsze mierzyłem to przy różnych pomiarach penis miał 14, 14,5. Teraz mierzy 15,5 16 co mnie zaskoczyło, wiele lat nie mierzyłem, po drodze jedyne co pamiętam to zarzywalem maca i ćwiczyłem zawzięcie miesnie kegla, najprawdopodobniej te ćwiczenia poprawiły ukrwienie penisa przez co moze jest większy ale tak na prawdę nie mam pojęcia co sie odjebalo
    • maurycyfnal Re: Tabletki penilarge na powiększanie penisa 03.12.25, 13:22
      Ja brałem tabletki o nazwie Maxorman. Mało reklamowane w internecie Polskim ale według mnie najskuteczniejsze. Wypróbowałem kilka metod typu tabletki z Allegro, kremy, pompki do penisa - uwaga ta prawie uszkodziła mi członka bo zsiniał u nasady po zastosowaniu wiec ostrzegam. Wszystkie te metody okazały się lipą. Mimo wielu pozytywnych ocen na Allegro przyjrzałem się komentarzom a dokładnie osobom które je piszą okazało się że było to około 5 osób o tych samych nickach piszących ciągle komentarze pozytywne. Szkoda że Allegro nie zwalcza takiej patologii. Wracając do tematu najlepsze jak już wspominałem okazały sie tabletki o nazwie Maxorman w moim przypadku zrobiłem sobie podwójna kurację niz napisane na opakowaniu czyli zamiast jednej to dwie tabletki dziennie przez 3 miesiące i powiem wam szczerze ze dzięki temu udało mi się wydłużyć penisa o 2,7 cm oraz pogrubić o 1,5 cm w obwodzie nawet w stanie spoczynku. Według mnie to jest rewelacyjny i nie spodziewany efekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka