Gość: OZIĘBŁA IP: *.pnl.philips.com 23.11.01, 11:19 Szukam Marka z pazdziernikowego watku ozieblosc w dziale rodzina i wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jing Re: Oziebła szuka Marka 23.11.01, 14:44 To ja, Marek, choc zmienilem konto, aby byc nieco bardziej anonimowy. Juz dawno stracilem nadzieje, ze sie odezwiesz. Skad Ty piszesz? Wtedy, jak Cie znalazlem, to strasznie chcialem pogadac (teraz tez chce, ale duzo sie wydarzylo). daj glos. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oziębła Re: Oziebła szuka Marka IP: *.pnl.philips.com 23.11.01, 16:49 To naprawde ty??? Przepraszam,ze tak wyszło ale jestem raczej niewprawnym czytelnikiem forum i zgubilam watek.Szukałam go potem w seksuologii a okazało się ze to było w "rodzina i wychowanie"- wpadłam na to dopiero dzisiaj. Przepraszam. Mieszkam w Warszawie,ale jestem z nieduzego miasteczka. Za chwile wychodze z pracy wiec nie bede sie dzis rozpisywac,ale w poniedzialek wroce do tematu. Zycze udanego weekendu,pozdrawiam PSSSSSNapisz cos o sobie.Piszesz ze duzo sie od tamtej pory zmieniło- mam nadzieje na dobre..? Odpowiedz Link Zgłoś
jing Re: Oziebła szuka Marka 23.11.01, 17:35 Tak, ja to ja. Nic tu nie napisze. bardzo chce z Toba porozmawiac, bo sprawy sa dla mnie wazne,a byc moze Ty troche mozesz mi pomoc. Ale nie na froum! czy mozez podac jakis neutralny swoj adres? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elinew Re: Oziebła szuka Marka 26.11.01, 10:41 Czekam na twoje pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jing Re: Oziebła szuka Marka 26.11.01, 12:17 Napisze do ciebei z konta o roslinnym nazwisku...pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś