szatankowie 04.10.09, 00:45 jak zakaly forum sobie polazly, to cisza nastapila. a takie placze byly ze wyrodnym dzieckiem looserki forum sie stalo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Tak, Juefko, teraz sie mazesz.. 04.10.09, 01:08 ..ze nie masz z kim pogadac..a jak ci instynkt samozachowawczy mowil, bys nie ujawnial poziomu wyksztalcenia, to co, nie sluchalo sie racji, ha? Zupelnie jak dwaniej na lekcjach, co nie juefko? Odpowiedz Link
szatankowie Re: Tak, Juefko, teraz sie mazesz.. 04.10.09, 01:12 mordeczka, dorastanie ci sie pomylilo z dosztukowywaniem protezy do rwej watlej 60 kilowej posturki. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Tak, Juefko, teraz sie mazesz.. 04.10.09, 01:26 Niemartwsie o moja posturkie:) Ty Juefko o tyle jestes pjordolnity, ze poki w ryj nie dostaniesz, wolisz brac wlasne sady za prawde wbrew rzeczywistosci, co tez i znamienite absolwenctwo wielu szkol podstawowych u ciebie potwierdza:) PS. Bedziesz jeszce probowal posiasc dswiadectwo maturalne? PS2. jakim sposobem? Odpowiedz Link
szatankowie Re: Tak, Juefko, teraz sie mazesz.. 04.10.09, 01:32 i co ty mi dasz w ten ryj chudzinko? chyba jak pozerski cie za szelki potrzyma. poszla chudzinka jak kazda histeryczka na wydzial zamiast do psychiatry i jedyne co pozostalo to posrac wyzej na forum niz dupe sie trzyma. a ja mam jakis mus posiadac? Odpowiedz Link
marouder.eu Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 01:37 ..Juefko? Mnie to wisnia:) Zdazylo mi sie pare razy zasmucic cielesnie grubych. I co ty Juefo porabiasz? Parkingowy, w "ochronie" budowy, rentka wlasna, rentka mamuni?:))) Odpowiedz Link
szatankowie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 01:43 na pewno mordus robie korzystniejsze prace dla ludzkosci niz ty dyplomowana psycholozko. zdazylo ci sie, ale chyba klepnac glowa w klawiatur. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 01:50 O ludzkosc becwale jakis, sie nie martw:) Wytrwala bez twojej obecnosci, bedzie juz ze 150 tys lat, da rade, jesli nie bedziesz niczego ku jej chwale dzialal:) A co, robisz za "zawodowego"? Zawodowego narkomana lub alkoholika? Udzielasz "wsparcia", ze sie tak zapytam, glupcze?:)) Odpowiedz Link
szatankowie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 01:57 chyba musialbym sie z medrcem takim jak ty na rozumy pozamieniac zeby chwaly i kontaktu z branza wyludzania pieniedzy szukac. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 01:58 Czyli rentka:) A jak sadzisz, zaslugujesz na rentkie..taki chlop..mnie tu chcesz bijac:) Odpowiedz Link
szatankowie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:02 idz do lekarza mordus, bo jestes w fazie fantazji sennych, a miesnie nie zesztywnialy, i klikasz. mozesz sobie krzywde zrobic. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:12 A co mnie, posrancu moze obchodzic co piszesz, jak myslisz?:) Czasem mi dajesz sposobnosc wysmiania durnia, ktoremu nb. basuja tu, badz obawiaja sie go Panie..dla mnie ty jestes sama radosc, pisz duzo, laz za mna:) ktus, kto nie ma szkoly sredniej moze pracowac w Polsce w "ochronie", badz na budowie, jesli ma praktyke..swiry jej nie maja, zdaza sie, ze zatrudnia sie w narkomana lub alkoholika, kako "zawodowego"..inaczej rentka:) mamci lub wlasna:) Odpowiedz Link
szatankowie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:15 ja nie mam tej szkoly dla ciebie mordus, tak jak wiele rzeczy tu sie dzialo dla ciebie. ty mowisz ze mnie wysmiewasz, ja sprawiam ze inni smieja sie z ciebie. tej roznicy niegdy nie pojmiesz psychopato. Odpowiedz Link
marouder.eu Chcialbys tiulku:) 04.10.09, 02:21 Tak bardzo zaplatales sie, ze kazda twoja negatywna wypowiedz wzieta bedzie za potwierdzenie stanu rzeczy, badz przynajmniej za watpliwosc pod twoim adresem:) Niech cie raczej zmartwi obrona, jesli nastapi, ze strony jakichs Pan, bo bylyby cie bronily, broniac wlasnych co do ciebie zludzen, nie z przekonania, ze jestes kims:) Jezzu, co za tiul!! Odpowiedz Link
szatankowie Re: Chcialbys tiulku:) 04.10.09, 02:24 to ty potrzebujesz mojego obrazu dla swoich zludzen. tu ludzie mnie znaja z moimi wadami i byc moze tez zaletami z reala. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:06 1/gdy o hipotetyczne sytuacje chodzi - dałby radę Cię zbić. 2/ma dostateczne wykształcenie, więc chybiasz. 3/czemu tak nienawidzisz aż tylu ? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:14 Och, waze nie 60 a ok 75 kg, mam 180 cm wzrosu i zdazalo mi sie bijac panow ponad 190 cm:) Do braku matury sam sie przyznal:) Nie nienawidze, nie lubie, czasem gardze. Odpowiedz Link
szatankowie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:17 buhaha, mordus kilka kilo zlapal, mamcia kaszke przywiozla na swieta? wiedzialem ze powiesz ze wazysz wiecej, specjalnie 10 kilo zanizylem, wiedzialem ze nie wytrzymasz kurduplu Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:23 Bo tez tego nie kryje, smieciu:) Nie kryje jak wygladam, ile mam lat, jaki jest moj stan cywilny etc. To jest dobre dla takich lal, jak ty:) Nu, to co, masz dwa metry wzrostu, poltora cetnara wagi, oczy niebieskie, blondyn?:)))))))))))))) Odpowiedz Link
szatankowie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:27 >:)))))))))))))) coraz dluzsze coraz dluzsze. naprawde tak marnie? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:39 Bo przypomina mi sie, barani lbie, Splitek z Forum Swiat i Akłanetu..Onze Splitek wywowdzil, ze ma prawie dwa metry wzrostu (rocznik 1948) a jego kumpel, inny antysemita,poswiadczal ..traff chcial, ze jeszcze inny z ich znajomych te "aryjskie" wyobrazenia Splitka spod Seatle troche sprostowal:) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:42 marouder.eu napisał: > Bo przypomina mi sie, barani lbie, Splitek z Forum Swiat i Akłanetu..Onze > Splitek wywowdzil, ze ma prawie dwa metry wzrostu (rocznik 1948) a jego kumpel, > inny antysemita,poswiadczal ..traff chcial, ze jeszcze inny z ich znajomych te > "aryjskie" wyobrazenia Splitka spod Seatle troche sprostowal:) z powodu niejakiego nieznanego tu Splitka napadasz na innych ? po co ? co Ci to daje ? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 03:08 To jedynie przyklad na "kreacje" netowe, ja zas sie nie kreuje, nie mam po co, nawet nie czuje tego..masz inny przyklad, Womanoff w jednym z watkow pisze, ze zyla jakoby w słocie przez lat osiem, obecnie ma zdaje sie 33, jej corka 11, ja zas ja znam gdzies od 2004-05 roku..wychodzi na to, ze z czyms laze, nieprawdaz?:)) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:24 wierz mi - 190 cm to pestka. nie przyznał się do braku matury - czytaj uważniej - powiedział jedynie, iż się mu raz nie udało. może się nie pogniewa, jeśli napiszę, że ma nie tylko maturę. osobiście chciałabym posiadać taką wiedzę. czemu czytasz ludzi, którymi gardzisz i wdajesz się z nimi w gadki, a raczej atakujesz dziecinnie ? czy, np. ja, wchodzę na Twoje forum i wszczynam głupie kłotnie, gdy mnie obgadujesz ze swym kolegą p. ? ani tu, ani na l'Ecole nikt Ciebie nie obgaduje, nie zaczepia - zawsze Ty prowokujesz. czemu ? lubisz ? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:29 Gdziez to ja cie obgaduje poza wzmianka, ze mi jest trudno sobie pewne rzeczy wyobrazic? Wybacz Olgo, ale zawsze zywilem i nie przestaje zywic dla ciebie sympatii..nic nadto. Nie ma we mnie najmniejszego sladu zlych ocen, uczuc, czy emocji w zwiazku z twoja osoba! A czy Juefko ma mature, czy nie ma, dla mnie pozostaje manipulanckim, wiecznie nudzacym sie ze soba glabem. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:34 A czy Juefko ma mature, czy nie ma, dla mnie > pozostaje manipulanckim, wiecznie nudzacym sie ze soba glabem jeśli tak uważasz, to czemu zaczynasz z nim gadki ? czemu zaczepiasz Woman, Taziutę, Hummera ? nudzisz się sam z sobą ? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:42 Women, Taziute i Hummera za to, co robili. Juefko mie nie wadzi..taki koloryt forow dla potrzebujacych:) Inna rzecz, ze ja mu zdaje sie wadzic:) Ide po papierosy, bede za 10 min. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 02:46 tylko, że to Ty Eufo zaczepiasz, a nie on Ciebie. innych też. bez sensu. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Otyly, czy raczej wlasnie chudy jestes.. 04.10.09, 03:04 Taa..gdyby wzial i nie zaczepial z tymi swoimi bon motami rodem z Pultuska, to ja nie czaepial bym sie i jego..jego rzecz..ja w miare dobrze funkcjonuje w roznych grupach na forach gazety..ze mi tam jakis Juefko tu czy tam swinie nieumiejetnie podklada, coz mi?:) Odpowiedz Link
szatankowie Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 02:05 niecierpliwisz sie bo bardzo mnie potrzebujesz prawda? nie ma cie bez ludzi ktorych nie widzisz, i tylko dlatego mozesz swoje fantazje wielkosciowe porzucac. taka rekompensata reala. moze tylko na forum psychicznych i tylko dlatego bo za zaslona, wreszcie balon protezy sie nadmucha. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 02:16 Piszesz o sobie durniu:) Na fora tego typu wszedlem po raz pierwszy calkiem niedawno, zaintrygowany tym, ze Snajper dal sie wrobic w administrowanie czegos takiego. Odpowiedz Link
szatankowie Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 02:19 znow mi sie wytlumaczysz? znow zaprzeczysz ze ponizasz caly czas ludzi? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 02:25 Co mnie do tego, ze cie biera za czlowieka? Zapatero, jako lewak chcial szympansom dawac prawa czlowieka..taki czas, kurde:/ Odpowiedz Link
szatankowie Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 02:29 swoim rasizmem juz sie popisywales. nie staraj sie nikogo juz bardziej nie zesmaczysz Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 03:13 Moj "rasizm"! Ja cie do mojego "rasizmu" nie powoluje! No, co za becwal, ktory istotnie, po latach "nadawania tonu" forom dla rozregulowanych (szczegolnie Pan), chce bym ja mu sie z moich "rasizmow" spowiadal. A pojdziesz ty! Do budy! Odpowiedz Link
szatankowie Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 07:40 mordeczka zaklamancu. znow ciag zaprzeczen i tlumaczen. a ja ci powiem psychopato, ze bydle czlowieka uda, ale czlowiek bydlecia nie jest w stanie. ty juz pokazales jakim gnojem jestes, na jakiego przyzwoity czlowiek tylko splunac moze. Odpowiedz Link
szatankowie Re: Nu, co tak zamolczil? 04.10.09, 08:02 nie mozesz nic wiecej zrobic niz ciagle projektowac na mnie manipulacje, rzekome antagonizowanie. bo jak ktos sie zachowuje normalnie, to bydleciu to sie zawsze z manipulacja kojarzy, bo samo udaje. Odpowiedz Link
marouder.eu Ja tylko czytam, popaprancu:) 04.10.09, 13:08 Czytam, co Panie na roznych forach maja do powiedzenia o tobie..a swoja droga, ktory to juz nick w tym tygodniu (rok tygodni ma piecdziesiat kilka) i dlaczego kolejny?:)) Odpowiedz Link
marouder.eu Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 13:06 Opowiedz teraz Paniom, jakim wysmienity yebaka jestes, bo juz o swoich przewagach wagowych oraz edukacyjnych tyle naopowiadales, ze nawet Olga wziela to za dobra monete:))))) Odpowiedz Link
crrystiano Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 13:21 jak tu przyszedles na forum to sie wydawales ok. aidka cie lubila ja tez nic niemialem do ciebie.nagle wyszlo ze sie dopierdalasz do woman, huj wie o co, teraz do ufo.mialem milczec ale kurwa ci powiem ty jebana szmato zasrana- jestes wyjatkowym pierdolonym gownem, huj mnie obchodzi czy jestes nieszczesliwy czy co, moze chory moze niepelnosprawny-ale ukryty za nikiem robisz taki kurwa syf dookola ze zal dupe sciska w poprzek.jak sieniemasz do czego dojebac to sie chwytasz wszystkiego- gdzie euforyk napisal ze ma przewaage edukacyjna? nic nie powiedzial, to olga napisala bo juz niemogla zniesc twojego pierdolenia. nie widzisz ze sie gasisz?? kurwa slepy jestes czy co? wypierdalaj stad raz na zawsze i to juz. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 13:26 A powiedz Krystian, co mnie to ma niby obchodzic, co napisales? Napisales, ludzie przeczytaja i tyle tego. Co do mnie, to wiem, czemu, jak piszesz, dopjordalam sie do Womanoff i Juefka..takze przeciez do Hummerka i Ziuty. Ci, na ktorych mi zalezy, mysla o nich podobnie do mnie, choc w czesci nie podzielaja mojej intencji, by tak zalganym zawodnikom uprzykszyc aktywnosc.. Odpowiedz Link
crrystiano Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 13:51 no domyslam sie ze cie to nic nie obchodzi.. skad wiesz kto jest zalgany a kto nie?? co to wogole jest byc zalganym tutaj w necie? nie masz pojecia o tych ludziach i nie masz pojecia ze prucz okrutnych slow nic im nie mozesz zrobic. najgorsze jest to ze za nikiem zawze jest prawdziwy czlowiek i tak jak o ufo sie nie martwie bo on ma cie w dupie to woman to wszystko b przezywa choc mam nadzieje ze jej przejdzie z czasem. nie wierze w twoja misje.to dziecinada.to kurwa tylko jebane forum czlowieku.zejdz na ziemie. moze jescze zdazyc przezyc swoje zycie. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 14:21 Och, przezywam swoje zycie:) Raz lepiej, raz gorzej, ale moje, nie wyobrazone, nie w warstwie tektowej, jak to sie dzieje w przypadku Womanoff. Zauwazyles, ze ta kobieta sie po prostu smiertelnie nudzi? Ze nie lubi siebie? Ze kreujac w postach jakies chore historie z dzieckiem, skłotem, wczesniej z Markiem Parkerem, chce uwagi i uznania? Odpowiedz Link
crrystiano Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 14:37 kurwa czy ty nie rozumiesz ze to nic niema do rzeczy? nawet jesli sie ona nudzi,nawet jesli nie lubi siebie, nawet jesli kreuje, nawet jesli chce uznanie- co komu do tego?? takim jestes dzieckiem ze nie mozesz zniesc ze ktos jest inny niz cala reszta? a moze to jest wartosc? pamietam post aidki o tygrysie na podwurku-to byl chyba najlepszy watek jaki czytalem w zyciu ale idac twoja teoria to co? powinno sie aidke zabic za to? czemu tuy nierozumiesz takich prostych rzeczy??? nie umiesz odpuscic- wiesz czemu? bo boisz sie ze jesli zabraknie twojej agresji, twojego wpieprzania sie w cudze pisanie to juz cie nie bedzie.znikniesz. wiecej nic juz nie dodam w tym temacie bo niewarto. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 14:47 Alez to jest calkiem co innego! Jak wtedy, gdy mruzysz oko i opowiadasz jakas historyjke. Poza tym opowiadasz glupstwa. Calkiem dobrze funkcjonuje na forach, nie wpieprajac sie. Mam za dobrych przyjaciol katolikow, Zydow, lewicowcow i konserwatystow, pozostajacych z nadzieja wobec PiS i PO..calkiem dobrze sie rozumiemy, nie wlazimy sobie na odciski, wspieramy etc...jakos "wychciana" jest ta twoja diagnoza. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 15:45 Ba, dodam, ze nawet z niektorymi z antysemitow, lubimy sie:) Np. z Bambukiem obecnie z Australii, kiedys z USA. Obacwaj lubimy zycie w jego zadziwiajacych barwach:) Zapytaj moze zatem siebie, Kris, kogo nie znosze?:) Odpowiedz Link
u.nick Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 21:15 Ba, dodam, ze nawet z niektorymi z antysemitow, lubimy sie:) Np. z Bambukiem > obecnie z Australii, kiedys z USA. Obacwaj lubimy zycie w jego zadziwiajacych > barwach:) a kogo obchodzi twój antysemityzm czy inne "przekonania"? to nie akłaakła i co ma za znaczenie gdzie kto jest? to net maruda, Tylko net Odpowiedz Link
huitzilopochtli Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 21:22 och, wypowiedzialem czesc prawdy o mnie, nic wiecej:) Odpowiedz Link
huitzilopochtli Przy tym moj "antydemityzm"..cholerra.. 04.10.09, 21:25 Ja moge zapodac twoj post gdzie inedziej? Odpowiedz Link
u.nick Re: Przy tym moj "antydemityzm"..cholerra.. 04.10.09, 21:27 nie zapomnij dać linka do całego watku smutasie Odpowiedz Link
huitzilopochtli Jebnelo cie:) 04.10.09, 21:43 nawet wiem od czego:) Juefko mowil o moim "rasizmie", nes pas? Odpowiedz Link
loserka Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 14:41 Zauwazyles, ze > ta kobieta sie po prostu smiertelnie nudzi? Ze nie lubi siebie? Ze kreujac w > postach jakies chore historie z dzieckiem, skłotem, wczesniej z Markiem > Parkerem, chce uwagi i uznania? no i co z tego? cóż ciebie obchodzi cudze życie? twoje własne też ci nie wystarcza, że na forach poszukujesz uwagi i uznania? lżąc innych? tylko dlatego, że uważasz ich za słabszych, bo oni się odsłonili, a ty nie - a przynajmniej tak ci się wydaje. tylko ci się wydaje, naprawdę. Odpowiedz Link
loserka Re: Mhm, mhm...tak..?nt 04.10.09, 15:05 tak. w moim przypadku szkoda twojego czasu. wyszukiwarka niczego ciekawego ci nie powie. Odpowiedz Link
tristezza Re: posluchaj maruder: 04.10.09, 14:23 crrystiano napisał: kurwa slepy jestes czy co? wypierdalaj stad raz na > zawsze i to juz. nic dodac nic ujac amen Odpowiedz Link
marouder.eu A co, komfort bycia chorym.. 04.10.09, 14:26 ..badz "chorym" deko sie zmniejsza przy mojej obecnosci?:) Odpowiedz Link
tristezza Re: A co, komfort bycia chorym.. 04.10.09, 14:31 wnosisz tu jedynie chamstwo i agresje, a wiec maksimum dyskomfortu spieprzaj dziadu - to wszystko co mam panu do powiedzenia Odpowiedz Link
loserka Re: A co, komfort bycia chorym.. 04.10.09, 14:33 marouder.eu napisał: > ..badz "chorym" deko sie zmniejsza przy mojej obecnosci?:) nie - chodzi po prostu o względy estetyczne. li i jedynie,maruder. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: A co, komfort bycia chorym.. 04.10.09, 14:36 Moze uzgodnijcie jednak miedzy soba zeznania:) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: A co, komfort bycia chorym.. 04.10.09, 14:53 Uzgodnijcie zeznania w kwestii DLACZEGO jestem "be":) Odpowiedz Link
loserka Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 13:26 Lepiej by było dla ciebie byś zamilkł, bo chyba nie podejrzewasz ile uważny czytelnik, odsiawszy wszystkie bluzgi, znajduje w twoich forumowych produkcjach wywalanych kompleksów i frustracji głęboko ukrytych. Chcąc nie chcąc mówisz o sobie więcej niżbyś chciał i nie to co byś chciał powiedzieć. Tyle z mojej strony, dyskusji z tobą nie podejmę bo czasu szkoda i energii. EOT. --- Pod Szczurem Odpowiedz Link
loserka Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 13:27 powyższe było do Maroudera ofc. Odpowiedz Link
marouder.eu Biedne Juefko:( 04.10.09, 13:30 Jeszcze jakims ofiara tu zostanie:)))))))) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 13:29 Moze jednak ow uwazny czytelnik znajduje w moich postach kompleksy wlasne, nie moje?:) Wbrew pozorom, na ktore swoim postem zwrocilas uwage, uwaznie kontroluje co, kiedy, do kogo i jak pisze:) Uwierz mi:)))))) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 14:03 wymiotny jesteś maruder Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 14:12 Wyjrzyj przez okno, Lucyna..:)mialem kolege, miesiacami nie wychodzil z domu po zle prowadzonych terapiach. Kiedy czasem przyjezdzalem do miasteczka, z ktorego obaj pochodzimy, wyciagalem go na spacer, na piwo, na wycieczke, na jakas impreze i onze agorafobik z czasem nauczyl sie, ze sytuacje spoleczne jakich jest na ulicy swiadkiem, nie sa dla niego zagrozeniem. Przestal sie pocic i trzasc, wycofywac i bac, odzyla jego elokwencja..kisisz sie tutaj, Lucyno. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 14:18 jesteś ograniczonym durniem z zamkniętymi oczami widzę więcej niż ty wlepiając gały we wszystko co za oknem widzisz. poza tym mylisz agorafobię z fobią społeczną. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 14:24 Nie myle. Po prostu pisalem szybko i polecialem skrotem..moj kolega cierpial na obiedwie. I w tym ci przyznam racje, ze tak, jak kazdy w okreslonych dziedzinach bywam ograniczonym durniem. Zaiste, dokonalas wielkiego odkrycia, Lucyno:( Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 14:54 mężczyźni z niewiadomych przyczyn w zasadzie nie chorują na agorafobię. lęk przed wychodzeniem z domu to nie zawsze agorafobia. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 15:08 Mojemu koledze, gdy zaczal studia na Politechnice Warszawskiej zdazyl sie epizod psychotyczny. Wzial dziekanski i wyjechal do domu. Byl wrazliwym i bardzo inteligentnym czlowiekiem..byly to lata osiemdziesiate, poczatek. zle mu ustawiono leki..nie poddawal sie tez zadnej psychoterapii..zawsze wycofany, znalazl byl w chorobie paradoksalnie spokoj i wygode, niczego juz nie musial.. Z poczatku nie wygladalo to groznie, ale lata mijaly..rozpadlo sie jego malzenstwo, znajomi zaczeli go omijac a mlodsze rodzenstwo traktowac jak pasozyta. Gdy ci wyprowadzili sie do swoich domow, w zasadzie juz z domu nie wychodzil..wiesz, w sumie wystarczylo kilka rozmow o dawnych Grekach, Cioranie, Wittgensteinie, by dal sie wyprowadzic z domu. Lubil ich kiedys a nikt z nim o nich nie mowil. Potem juz z gorki:) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 19:26 nadal nie rozumiesz że nie masz pojęcia o mnie i moich problemach a się mądrzysz. Ja nie jestem Twoim kolegą. Odpowiedz Link
huitzilopochtli Nie madrze sie.. 04.10.09, 19:41 ..udalo mi sie z kolega, wyszlo. Poczytuje sobie to za sukces. Nie umiem pomagac przez siec, watpie by taka pomoc byla realna. Nawet Masek zyskal nie przez to, co mowil via net, ale jak zareagowal, gdy Olga byla w potrzebie:) Odpowiedz Link
szatankowie Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 16:11 > Wbrew pozorom, na ktore swoim postem zwrocilas uwage, uwaznie kontroluje co, > kiedy, do kogo i jak pisze:) Uwierz mi:)))))) ta potrzeba kontroli innych i siebie, najlepiej swiadczy o tych kompleksach. ale juz jest po tobie Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 16:33 Jak zwykle sie mylisz, baranie bozy:) Po prostu stosuje nabyte umiejetnosci:) Ktos, kto ich nie nabyl, nie jest w stanie tego ocenic. Za to moze, co i zreszta robi, "zamiawiac" rzeczywistosc:) Jak tam opona na brzychu? trzyma sie jeszcze reszty ciala? Odpowiedz Link
szatankowie Re: Coz cie tak ygryzlo, moje ty juefko? 04.10.09, 16:09 marouder.eu napisał: > Opowiedz teraz Paniom, jakim wysmienity yebaka jestes, bo juz o swoich > przewagach wagowych oraz edukacyjnych tyle naopowiadales, ze nawet Olga wziela > to za dobra monete:))))) nie musze. wazne bylo tylko zebys ty to powiedzial, jak wybitny jestes. a ja wiem ze musisz i lykniesz wszystko Odpowiedz Link
marouder.eu Jakis taki niemotowaty sie zrobiles, moje ty.. 04.10.09, 16:36 ..Juefko:/ Poczatkowo sadzilem, ze jestes biurwa..ujarana, usniffowana, mloda, meska biurwa, ale po czasie sadze, ze jednak rentka albo tez "ochrona" mienia:) To jak to z toba jest? Odpowiedz Link
szatankowie Re: Jakis taki niemotowaty sie zrobiles, moje ty. 04.10.09, 16:41 lykneles ten watek jak glodny pelikan i zyj z tym, panie ktory nabral wazkich umiejetnosci Odpowiedz Link
marouder.eu Ty Juefko raczej nie bardzo umiesz czytac:) 04.10.09, 16:48 ..cieszy mnie spor z Toba, bos glupi, wiesz tyle, ile z miski zjesz a umiesz jeszcze mniej. Za to, ze brylowales na forach dla osob w ten, czy inny sposob skrzywdzonych, dostajesz i dostaniesz nie raz w doopke ode mnie:) I zeby byla jasnosc, nie mam zamiaru kogokolwiek za soba pociagac. Jeden na jeden, parszywku:) Odpowiedz Link
u.nick Re: Ty Juefko raczej nie bardzo umiesz czytac:) 04.10.09, 21:21 Za to, ze brylowales na forach dla osob w ten, czy inny sposob > skrzywdzonych, dostajesz i dostaniesz nie raz w doopke ode mnie:) i ty pelikan myślisz ,żes nieczytelny? ;) no to sobie myśl się pokazałes i możesz juz iść pa, pa Odpowiedz Link
loserka Re: Jakis taki niemotowaty sie zrobiles, moje ty. 04.10.09, 17:10 marouder.eu napisał: sadze, ze jednak rentka albo tez "ochrona" mienia:) > To jak to z toba jest? a może najpierw sam się pochwalisz jakie to szlachetne zajęcie wykonujesz pomiędzy nabijaniem tysiącami postów na forach stu? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Jakis taki niemotowaty sie zrobiles, moje ty. 04.10.09, 17:17 Mam firme:) Zajmuje sie z grubsza head hunterstwem Odpowiedz Link
loserka Re: kici, kici, taas, tas:) 04.10.09, 17:13 jak każdy mądry człowiek, olał cię:) również życzę miłego wieczoru adieu Odpowiedz Link
marouder.eu Tak:) Ja mu wsrod postow wrozylem, ze.. 04.10.09, 17:16 ...z okazji zazylosci z nim na paru forach, panie stana za nim murem:) Choc przyznaje, nie zyczylem mu tego:) Odpowiedz Link
marouder.eu Nu, kak szatankowie? 04.10.09, 17:27 Koniec rogowora? Nie bojties', podozdu drugowo:) Odpowiedz Link