Dodaj do ulubionych

To co ze spotkaniem?

04.09.03, 11:15
Ludzie, wpiszcie się, kto chce się spotkać - najlepiej z propozycją terminu i
miejsca - póki co Wysz zaproponował knajpę w stronę Podkowy.
Obserwuj wątek
    • gwojna Re: To co ze spotkaniem? 04.09.03, 19:16
      Podpieram - terminy kazde :)
      • wysz Re: To co ze spotkaniem? 04.09.03, 20:11
        chętnie.. ale w poniedziałek wyjezdżam w Bieszczady - wracam dopiero 16.IX.

może w tę sobotę, hm..?

pozdr
        wysz
        • nauma Re: To co ze spotkaniem? 05.09.03, 13:20
          Umówmy się w takim razie na "po 16 IX". Ale tak solidnie, najlepiej, żeby
          wszyscy się zgłosili, zwłaszcza, że oprócz mnie sprowadziły się dwie osoby
          teraz. Sobota odpada - mecz :)))
          Elen, Wysz - ponieważ jesteście moim sąsiadami, może się spotkamy na placu
          zabaw? Tak na marginesie: o 8.10 wychodzę do roboty, około 18.00 - 18.30
          wracam; cechy szczególne: okulary, niebieskie jeansy, czarna kurtka albo
          zielona kamizelka, 175cm wzrostu - moze się widujemy w drodze na stację???
          • wysz Re: To co ze spotkaniem? 05.09.03, 20:53
            mozemy i na placu zabaw...;))

180cm, 26 lat, włosy za ucho, okulary, kurtka zielona albo kamuflaż. Z pracy
            wracam róznie - zazwyczaj koło 23.00 ;(

pozdr
            wysz
            • 3aaa Re: To co ze spotkaniem? 07.09.03, 09:28
              Witam. Chyba się spotkamy...:)
              Ja już mieszkam, ale na razie próbuję dojść do ładu z wszystkimi pudłami :)
          • elen1 Re: To co ze spotkaniem? 08.09.03, 10:24
            Ja co prawda pracuję cały weekend 20-21 i jeszcze 27, ale jestem zainteresowana
            jak najbardziej. Na placu zabaw można mnie spotkać prawie co dzień z krzykliwą
            trzylatką Paulinką. Ona ma długie włosy związane w kucyk, ja też raczej długie
            ale bez kucyka, ciemne. W tym tygodniu też ok. 18 wracam z pracy, ale w pociągu
            trudno się rozpoznać, każdego odpowiadającego rysopisowi bym podejrzewała.
            • nauma Re: To co ze spotkaniem? 08.09.03, 11:33
              Dziś mam zielone bojówki - Elen, jak zobaczysz mnie na balkonie, pomachaj :)
              • elen1 Re: To co ze spotkaniem? 09.09.03, 15:53
                OK, ale póki co jeszcze Cię nie widziałam, tylko Twoją żonę czy też dziewczynę,
                nie machałam.
                • nauma Re: To co ze spotkaniem? 09.09.03, 16:23
                  narzeczoną
              • elen1 Re: To co ze spotkaniem? 11.09.03, 10:14
                Coś Cię nie widać na tym balkonie. W każdym razie nie wtedy gdy rzucam okiem za
                okno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka