nauma 04.09.03, 11:15 Ludzie, wpiszcie się, kto chce się spotkać - najlepiej z propozycją terminu i miejsca - póki co Wysz zaproponował knajpę w stronę Podkowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wysz Re: To co ze spotkaniem? 04.09.03, 20:11 chętnie.. ale w poniedziałek wyjezdżam w Bieszczady - wracam dopiero 16.IX. może w tę sobotę, hm..? pozdr wysz Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: To co ze spotkaniem? 05.09.03, 13:20 Umówmy się w takim razie na "po 16 IX". Ale tak solidnie, najlepiej, żeby wszyscy się zgłosili, zwłaszcza, że oprócz mnie sprowadziły się dwie osoby teraz. Sobota odpada - mecz :))) Elen, Wysz - ponieważ jesteście moim sąsiadami, może się spotkamy na placu zabaw? Tak na marginesie: o 8.10 wychodzę do roboty, około 18.00 - 18.30 wracam; cechy szczególne: okulary, niebieskie jeansy, czarna kurtka albo zielona kamizelka, 175cm wzrostu - moze się widujemy w drodze na stację??? Odpowiedz Link Zgłoś
wysz Re: To co ze spotkaniem? 05.09.03, 20:53 mozemy i na placu zabaw...;)) 180cm, 26 lat, włosy za ucho, okulary, kurtka zielona albo kamuflaż. Z pracy wracam róznie - zazwyczaj koło 23.00 ;( pozdr wysz Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: To co ze spotkaniem? 07.09.03, 09:28 Witam. Chyba się spotkamy...:) Ja już mieszkam, ale na razie próbuję dojść do ładu z wszystkimi pudłami :) Odpowiedz Link Zgłoś
elen1 Re: To co ze spotkaniem? 08.09.03, 10:24 Ja co prawda pracuję cały weekend 20-21 i jeszcze 27, ale jestem zainteresowana jak najbardziej. Na placu zabaw można mnie spotkać prawie co dzień z krzykliwą trzylatką Paulinką. Ona ma długie włosy związane w kucyk, ja też raczej długie ale bez kucyka, ciemne. W tym tygodniu też ok. 18 wracam z pracy, ale w pociągu trudno się rozpoznać, każdego odpowiadającego rysopisowi bym podejrzewała. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: To co ze spotkaniem? 08.09.03, 11:33 Dziś mam zielone bojówki - Elen, jak zobaczysz mnie na balkonie, pomachaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
elen1 Re: To co ze spotkaniem? 09.09.03, 15:53 OK, ale póki co jeszcze Cię nie widziałam, tylko Twoją żonę czy też dziewczynę, nie machałam. Odpowiedz Link Zgłoś
elen1 Re: To co ze spotkaniem? 11.09.03, 10:14 Coś Cię nie widać na tym balkonie. W każdym razie nie wtedy gdy rzucam okiem za okno. Odpowiedz Link Zgłoś