kanalarz_marecki 09.08.11, 14:40 no i mamy spec sesję, licytacja "starego" i "nowego" kto lepszy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 14:59 kupujemy samochód terenowy /TOYOTA może mieć darmową reklamę/, kupujemy koguty, kupujemy parę nowych super pomp z instrukcją samoobsługi przez mieszkańców GDZIE TA WODA Z TYCH POMP POPŁYNIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:01 chyba już po tłumaczeniach władz, głos mają mieszkańcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:14 oglądam sprawozdanie, niektorzy radni, wyglądają na zestresowanych..... radny "pamiętamy" Werelich, mowi przez zaciśnięte zęby..... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:16 pisze co słyszę... wiem ze to głupie, ale może ktoś napisze co tam widać na slajdach, walczę bezskutecznie z asfalciarzami, którzy łatają dziury po rurach pod mój płotem, nie mam ruchu jestem uwięziony... wieżą tylko w wielką łychę koparki, która skutecznie poorywa resztki starego asfaltu, potem przyjdzie walec i wyrówna... warstwa nowego to ósma część grubości starego.... kto to z urzędników miasta na to patrzy ??? i nie grzmi Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:20 ups, podrywany jest stary asfalt łyżką koparki, która pogłębia poprzeczne "cięcie", /szerokości łyżki/ w jezdni na linii: studzienka-granica posesji, operator nie zegarmistrz, podrywa niczym dywan asfalt... POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:25 ależ, ten "mieszkaniec licy Sowiej" ma gadane. szacun Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:28 jeden z radnych nie wytrzymał, wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:33 o radny Skłodowski ma białe skarpetki, a radny "pamiętamy" Werelich, chowa twarz w dłoniach Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:34 nie ma kanalarza na sesji, ale jest strażak:) uuu teraz kobieta da pewnie czadu Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:41 kto prowadzi obrady? "skromna osoba"? Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:36 kobieta nie jest blondynką... jak moja miłość:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:38 ciekawe czy JW na urlopie ogląda relację Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:41 teraz głos "zabierawywuje" przewodniczący MP Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:47 wymiana zdań na temat istnienia - nieistnienia rowów na Zieleńcu dalej mieszkańcy rozstrzygnijcie spór.. a może to okopy z ostatniej wojny, zamaskowane Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:49 olśniło mnie!!! woda na Kruczek i już mamy kąpielisko z leczniczą torfowa wodą, Kruczek nam wysycha, jest szansa nie zaprzepaśćmy jej Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:54 "skromna osoba" opowiada dowcipy jakiemu brodaczowi obok, obaj sie smieją burmistrz opowida o pomocy dla zalanych Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 15:59 Naturalna Kąpielisko Leśne "Kruczek" radwis załóż sondę, dobry w tym jesteś Piękny powrót do tradycji sprzed prawie wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:00 wracając do obrad... cytat z Piotrowskiego: wszyscy radni są z Marek, są nasi:) dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:02 Dyrektor ZUKu, Szczurowski, a kawał chłopa, sam go widziałem w akcji odśnieżania, ma parę w rękach Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:11 radny"pamiętamy" Werelich ma drgawki... starsza pani płacze... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:15 teraz jakiś przeciwnik biznesu... radny Skłodowski jet wyraźnie oburzony, kiwa prawą stopą.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:17 rdny "pamiętamy" Werelich pisze haiku, radny Orych jest oburzony... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:19 teraz radny Orych pisze haiku, zasłania ręką, żeby radny "pamiętamy" Werlich nie podglądał Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:22 przeciwnik biznesu, to jakis oszołom, każe wszystkim kopać doły na działkch Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:23 radny "pamiętamy" Werelich przekonuje radnego Orycha, że jego haiku lepsze. Orych się śmieje..... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:31 radny Skłodowski jest wyraźnie "zainteresowany" tym co, mowi pani z Leśnej, lub Przyleśnejnie dosłyszałem. rozmawia z radny po lewej, obaj się śmieją...... pani prawie płacze, mowi coś o wysiedleniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:41 były sportowiec krzyczy na Werczynskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:45 radny Skłodowski sprawdza, czy jest dobrze ogolony.... pani krzyczy na Werczynskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:50 szacun dla "skromnej osoby" pana Przewodniczącego. nie pozwala "rozjechać" blondynce urzędnika miejskiego. naprawdę za to szacun Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:02 o pani radna Lużynksa nie ma ciemnych okularow, ale to juz gdies widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:23 teraz deweloper Piaścik, ugrywa na sesji Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:33 PRZERWA KONIECZNA ludziska usypiają, gadają od rzeczy, czas na catering Panie Marku Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:35 k-skorpion, oglądaj dokładnie co widać na slajdach, pomachaj mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:40 był strażak, była była radna, jest teraz przy głosie /dużo decybeli!!!/ były sportowiec, miał dojścia, chciał ubić interes.... uuu Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:41 krzyczy i macha, mówi że ma tak od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:43 oj chyba dla tego, że taka ładna, została dopuszczona do głosu przez "damskiego krawca" Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 16:51 wreszcie mają z głowy mieszkańców... 10 minut przerwy, mogą wreszcie "coś wrzucić na ruszt" pst... nie wyłączyli przekazu audio:) już niestety to zrobili, a najciekawiej ponoć w kuluarach Odpowiedz Link Zgłoś
monisier Re: on-line spec sesja 09.08.11, 17:07 Tak czytałem przez kilka dni te dziwne wpisy szukając w nich informacji o kanalizacji itp. I nawet byłem jakąś chwilę na naszej specjalnej sesji. Ale teraz jestem zdziwoiny. Tyle Pan kanalarz czy radwis napisali się, a nawet tyłka nie ruszyli na tą wielką sesję. Przecież mogliście tyle wygarnąć i co? NIC tylko jakieś bzdurne pisanie i nic nie robienie. Nie na tym polega poprawa działań w Markach, jak się coś nie podoba to się o tym mówi ale osobiście i głośno, a nie buntuje się ludzi i ich rękami załatwia sprawy. Dla mnie wyglądacie na zwykłych tchórzów, przynajmniej tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 17:18 pisałem wyżej dlaczego nie mogłem dotrzeć na sesję... teraz sesja wznowiona specjalista Specjalski, posiłkuje się jeszcze innym specjalistą, oj umieją oni specjalistycznie mącić... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 17:27 kiedyś babcia deszcz zbierała i pranie prała, teraz z nieba leci ropa, może jakąś rafinerię, destylarnię??? a i najistotniejsze z wykładu pana inżyniera: grubsza rura przyjmuje więcej wody niż cieńsza rura... warto było ściągnąć tego fachowca jest zimny, merytoryczny, nie obchodzą go ludzkie problemy MÓWI JAKO INŻYNIER, i tak też liczy, pokazuje radnym gdzie jest ulica Szkolna, Ząbkowska... brawo Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 17:32 w ogóle to ilu radnych uczestniczy w spec sesji? czy obecność sprawdzono?? gdzie szef Klubu PiS, i Komisji Zdrowia.... słynny Pan Dec gdzie teraz siedzi Pan Dec proszę kamerę na Pana Radosława Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 17:38 zażenowany Pietrucha ...?!? Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 17:48 radny senior poucza, lubi być mentorem, w końcu gro życia "prostował" umysły uczniów w mareckich podstawówkach, oj do dzisiaj ponoć niektórzy mają koszmary i to nie matematyczne Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 17:56 szukajmy, odkopujmy stare rowy jak Pan Burmistrz KW...:) dawno, dawno temu był podobno rów odprowadzający wodę z rejonu ulic: Ząbkowskiej i Leśnej, do Rzeki Długiej... zapytajcie dziadków, babcie Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:05 teraz powieść w wydaniu dźwiękowym pt. "Broni się <<stare>>"", narracja: MPP Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:09 Radny Werelich egzaminuje Burmistrza Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:16 teraz "słowo" szefa komisji rewizyjnej, Radnego Jarocha, /to ten pan, który życzy sobie kamer monitoringu miejskiego na zamkniętym osiedlu, w którym mieszka - patrz wątek o interpelacjach/ Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:19 budzą Pana Kalinowskiego, naczelnika wydziału ochrony środowiska... chwilę to potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:21 uuu Pan Naczelnik nie jest w stanie... pracować... irytuje Przewodniczącego Rady Miasta... szkoda chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:24 uuu Kalinowski ma trzy dni, może cztery... biedaczek, uprosił termin do następnego wtorku... Przewodniczący daje mu ostatnią szansę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:26 Burmistrz Wnuk broni Naczelnika... Piotrowski dziękuję Panu Bogu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:28 Piotrowski ostro ripostuje, straszy Wnuka utopieniem w rowie???? Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:31 Pan Tadeusz cytuje Pana Piotra... zanik mam na wizji, gubię się nie wiem kto jest kim??!!! PANOWIE PROSZĘ SIĘ PRZEDSTAWIAĆ JAK MIESZKAŃCY, KTÓRYCH DZISIAJ DOPUŚCILIŚCIE DO GŁOSU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:36 UWAGA mamy nadzór zewnętrzny!!! więc to nie pracownicy UM... firma zewnętrzna ALE DO KOGO MAMY WOŁAĆ O POMOC JAK WIDZIMY G...... ROBOTĘ!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:40 W wydziale Zarządu Drug PRACUJE 3 OSOBY Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:43 specjalista Specjalski zapewnia, że sam będzie drążył.... robota ruszy z kopyta Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:47 radna Lżyńska, stra a a sznie przerywa nie wiem o czym mówi... zalało chyba łącza Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 18:48 już przekaz wrócił do normy... mąci równie niezrozumiale specjalista Specjalski Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:04 festiwal Przewodniczącej Lużyńskiej trwa, zadała parę pytań Burmistrzowi, pokazała "pazur" Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:07 niezła była, widać, że chciała "zagiąć" burmistrza Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:08 jakiś "tajniak" coś tłumaczy o sytuacji kryzysowej, chyba Mirek ma na imię Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:10 ludzie nie mogą non-stop pracować, muszą się napić... mówi Burmistrz Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:12 Czekam nieodparcie na występ Rycerza Jedi Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:13 im jest Mirek, kumplem Piotrowskiego marcina Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:14 Pan Mirek jest profesjonalistą... w kwestii desczowej Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:15 muszę przerwać relację, niech mnie ktoś wyręczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:16 o radny "pamiętamy" Werelich podpowiada słówka radnemu Orychowi, co za refleks.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:16 burmistrz tłumaczy, że dawniej strażacy pili na umór.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:20 ktoś mówi, żę strażacy nie chcą przyjeżdżać do Marek.. bo to za dużo kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:23 pan Bogdan, "Wysoka Rado...."????????? Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:27 Bogdan P. jest traktowany przez Urząd jako terrorysta?????.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:29 Przewodniczący bezradny wobec pana Bogdana P. .... no nareszcie przerwał mu... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:30 a gdzie jest "spiritus movens" Ruchu Jedi w Markach?? Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:30 wg p. Bogdana jest winny inżynier ...... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:34 niczym pepesza wnioskował Jacek Orych Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:35 zalewa mnie gó... w płynie, zwane szambem i co mam zrobić Wysoka Rado Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:34 teraz będzie ostro,,,,jest wniosek do Komisji Rewizyjnej o sprawdzenie decyzji o umorzeniu podatku w latach 2005-2010..... uuuuu ktoś będzie miał miekko... kworum jest... pani Lużyńska prosi o powtórne przeczytanie wniosku..... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:35 do akcji wchodzi radny "pamiętamy" Werelich się cieszy, że wniosek trafi do kom rewu Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:36 burmistrz się nie boi, a co tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:37 Pani Maria, próbuje dociec o co chodzi.... Przewodniczący się śmieje Wice też Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:38 wniosek 10 za, 3 wstrz, bez sprzeciwu przeszedł Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:39 to co jest obecnych 13 radnych, reszta na wczasach?? mają prawo Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:44 wraca temat klimatyzacji... dzisiaj obrady w jakiejś nowej, większej sali...??? proszę pokazać kamerami całość ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:44 JEST PAN DEC długo zbierał siły do występu dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:40 pan radny Orych, marnuje się jako radny, powinien był zostać burmistrzem, szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:42 pan Tadeusz nie może znaleźć klimatyzacji..... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:43 o żart o wieńcu pana Przewodniczącego.....40 pln Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:44 teraz chyba "spiritus movens", ale się jąka z gorąca.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:45 Pani Maria o rocznicy Powstania..............super super super Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:48 Pan Przewodniczący się śmieje....i kiwa głową... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:49 pani Lużyńska, czyta ulotkę do góry nogami......ale czad.. Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:50 pani Lużyńska już nie może wytrzymać.... zaraz chyba założy okulary... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:51 "nowy" radny "pamiętamy" Werelich pod ścianą................. Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:55 radny Pniewski "rżnie głupa"....spontanicznie Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:57 teraz o fladze bez korony................. będzie nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:58 Piotrowski w dobrym humorze....kpiarski uśmiech.... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:00 pani Maria "ad vocem" .... ale dlaczego bez korony, orzeł? nasz orzeł? Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:02 odpowiedź radnego "pamiętamy" Werelicha.... tłumaczy się i poddaje się krytyce... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:03 ee zmienia teman na oznakowanie pionowe.........ale głos mu się trzęsie Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:05 pani Maria, apeluje o większą odpowiedzialność za słowo.... pełna zgoda... pan Przewodniczący - bądźmy ponadto i przerwał pani Marii Werelich zmienia temat .... Odpowiedz Link Zgłoś
radwis Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:06 eee, dalej będzie nudno...wyłączam się... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:23 wasz "Jan Ciszewski" kończy relację NA ŻYWO, przepraszam za spontaniczność i żywioł... debiutancki kanalarz_marecki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:02 Radny Werelich złożył słuszną samokrytykę Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:47 "stare" uczy "nowe" na naukę nigdy nie jest za późno Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:49 Przewodniczący z kamienną twarzą, pokerową, wysłuchuje wystąpienia MPP Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:56 i Piotrowski przerwał występ Pani Przybysz-Piwkowej, Pniewski wyjaśnia, mąci Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:59 uuu kombinują nad marecką flagą, orłowi odejmują koronę, godło Polski i herb Miasta Marki, mają korony flaga bezie z orzełkiem takim jakim pamiętamy a lat minionych??? POwrót do czego Panie Pniewski??? Odpowiedz Link Zgłoś
monisier Re: on-line spec sesja 09.08.11, 19:59 Radwis ale pisz że prawdę a nie znów przekłamujesz fakty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chłopie skoro robisz relację to nie bądź stronniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:09 nie wiem monsenior czy mylisz mnie z radwisem, przeczytaj sobie dokładnie potem oceniaj moją społeczną pracę na forum... Kończę drodzy forumowicze, wracam do kanału Odpowiedz Link Zgłoś
monisier Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:15 NIe nie mylę, chodziło mi o radwisa. Aby pisał to co naprawdę się dzieje a nie swoje stronnicze sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalarz_marecki Re: on-line spec sesja 09.08.11, 20:16 KONIEC SPEC SESJI niespodziewany, ale jednak koniec Odpowiedz Link Zgłoś