natalia553 08.05.07, 14:28 Czy możecie mi polecić dobry zakład w Garwolinie zajmujący się szyldami, reklamami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasi1 Re: Szyldy, reklamy 11.05.07, 20:51 znam właściciela małej drukarni która reklamuje się że robi materaiły reklamowe. Nie wiem czy Ci to odpowiada. Czy jest dobry? Trudno powiedzieć. Ale robi zaproszenia na śluby, komunie. Gmina zleca mu drukowanie miesięcznika gminnego. > Czy możecie mi polecić dobry zakład w Garwolinie zajmujący się szyldami, > reklamami? Odpowiedz Link
aneczkag4 Re: Szyldy, reklamy 14.05.07, 21:19 A gdzie znajduje sie ta mała drukarnia i jak się nazywa? Odpowiedz Link
stasi1 Jeśli to do mnie pytanie to ta drukarnia jest w 15.05.07, 14:22 Wygodzie(gm.Pilawa 7km w stronę Warszaawy od Garwolina). Telefonu nie znam(jest w książce telefonicznej) właścicielem jest Waldemar Baran. Odpowiedz Link
jam911 Re: Szyldy, reklamy 20.06.07, 09:40 Witam, Jeśli chodzi o reklamę papierową typu ulotki, teczki, foldery wizytówki czy naklejki to spóbuj przez internet-jest o wiele taniej! Polecam print24.pl Ja jakiś czas temu drukowałem plakaty na koncert i wyszły super! Dostałem je kurierem juz po kilku dniach. Odpowiedz Link
vkrystian Re: Szyldy, reklamy 20.06.07, 23:45 a może interesowała by reklama w internecie? jesli tak to reklama targetowana (specjalna dla Garwolina) jest na grajdol.pl i e-garwolin.pl ale polecam to 2 bo to pierwsze pozostawia wiele do życzenia ;/ Odpowiedz Link
grajdol_pl Re: Szyldy, reklamy 20.08.07, 19:19 Również chciałbym podkreślić skuteczność i atrakcyjność cen reklamy internetowej. Zapraszam do zapoznania sie z nasza oferta na grajdol.pl A do kolegi krystiana taka mała uwaga, że jak z czegoś nie korzystał to niech sie nie wypowiada na ten temat. Pod ponizszym linkiem mozna bezposrednio zobaczyć porównanie oglądalności strony grajdol.pl i egarwolin.pl. Ocene pozostawiam czytelnikom. Odpowiedz Link
grajdol_pl Re: Szyldy, reklamy 20.08.07, 19:20 Oto ten link: www.stat24.com/pl/ranking/?reg=%3Freg&nm=10&zw=1&zet=stat00&qt=garwolin&q.x=24&q.y=9 Odpowiedz Link
blue_lotek Re: Szyldy, reklamy 21.08.07, 21:10 Do "kolegi" grajdol_pl taka mała uwaga, nie możesz być pewien ze on z tego nie korzystał wiec mogłeś sobie to darować. A co do tego ze egarwolin jest lepsze od grajdola to też sie przychylę przynajmniej nie politykują, nie lubię tego i dlatego podzielam zdanie @vkrystiana wyrażał swoje zdanie wiec krytyka jego nie jest na miejscu, a po za tym to oba serwisy maja swoje wady i zalety tyle że na podstawie tylko statystyk nie ocenia sie serwisu. Odpowiedz Link