23.04.04, 15:36
Nasza kochana szczęśliwa mamo, administratorko,
Mam prośbę. Czy możesz umieścić na górze jeszcze dwa linki? Pierwszy do
starających się, a drugi do udało się. Jak wiesz, nikt tu nie siedzi
wiecznie, czego jesteś najlepszym przykładem, a takie linki ułatwiły by
migrację na zaprzyjaźnione fora...
I prośba, zaglądaj do nas częściej, żeby wątki typu "koniecznie zobaczie",
nie wisiały zbyt długo.
pozdrawiam wiosennie,
andzia
Obserwuj wątek
    • olivka27 Re: Do ADJU 23.04.04, 15:44
      Dajcie już z tym spokój,przestancie mnie oczerniać!!!To nie było zbyt mądre,ale
      już ten temat wszedzie gdzie sie nie spojrzy naprawdę staje sie nudny
      • anuteczek Re: Do Oliwki 23.04.04, 16:06
        Oliwko,
        Absolutnie nie miałam zamiaru Cię oczerniać. Chodziło mi tylko o to, że gdydy
        nasza administratorka tu zaglądała częściej, cała sprawa nie miałaby miejsca,
        post zostałby szybcuitko wycięty i już. Jesteśmy tylko ludźmi i możemy
        impulsywnie reagować, admin jest od tego, żeby nad tym troszkę panować.
        Pozdrawiam cieplutko i przepraszam, jeśli Cię uraziłam,
        andzia
        • olivka27 Re: Do Oliwki 23.04.04, 21:28
          Nie obraziłam się,tylko było mi głupio i jak spotykałam wzmianki o tym,to
          jeszcze gorzej się czułam.Niestety,aborcja to jedna z rzeczy,które mnie
          najbardziej bolą i nie mogę milczec w tym temacie...
    • aniao3 Re: Do ADJU 23.04.04, 19:53
      To i ja sie przylacza - kochana Adju - Agablues ponoc opanowala jak prosto
      wpisywac linki do innych forum - mysle ze to super pomysl - ja drzwi do innego
      pokoju zamiast windy i drogi dookola smileI mysle ze moze faktycznie przydaloby
      sie miec jeszcze ze dwie wspoladminki (agablues wie jak to zrobic - jakby co)
      do kontroli na biezaco co sie dzieje (Olivko! - to nie przeciwko tobie, kazda z
      nas moze kiedys nie zapanowac nad emocjami) bo przeciez moze tu sie trafic
      jakis oszolom co to zacznie np nam wrzucac jakies bzdury o "karze boskie" i
      wtedy spokojnie by takiego oszoloma klik klik i wycofac smile
      sciskam i pozdrawiam
      anka
    • anuteczek podbijam, może zauważy ;) 27.04.04, 11:37
    • adju Re: Do ADJU 27.04.04, 21:55
      Cześć dziewczyny
      Odpisałam Ani na prv ale ta poczta na gazecie jest jakaś mówiąc delikatnie
      popieprzona i nie wiem czy doszło więc piszę jeszcze raz.
      Jeśli chodzi o ustanowienie współadministratorki to jest to niemożliwe z
      przyczyn czysto technicznych otóż wszystko (poczta, forum itp.)mam podpięte pod
      te same hasła więc same rozumiecie że niechętnie bym je komuś zdradzała...
      Poza tym nie bardzo rozumiem co Wy właściwie chcecie administrować? Stworzyłam
      to forum aby osoby dotknięte tragedią straty dziecka miały tu miejsce dla
      siebie, wśród osób które rozumieją ich ból. Miejsce w którym każdy będzie mógł
      znaleźć pocieszenie i pocieszyć. Wszelkie próby ingerencji ze strony moderatora
      uważam za niepotrzebne a nawet niewskazane!
      Przecież każdy wyraża emocje inaczej więc dlaczego "wycinać"go z forum skoro w
      taki sposób, nie obrażając nikogo znalazł sposób na pocieszenie? (bo chyba
      chodzi Wam oto aby mieć kontrolę nad treścią zamieszczanych postów-czy dobrze
      rozumiem?)
      Takie działania kojarzą mi się z cenzurą a ja jestem politycznie poprawną
      demokratkąwink)
      Pozdrawiam Was cieplutko i oczywiście czekam na wszelkie sugestie
      Justa
      • anuteczek Re: Do ADJU 27.04.04, 22:21
        Kochana Adju,
        Ja też jestem demokratką i nie znoszę cenzury, jednak uważam, że oszołomów nie
        brakuje, kiedyś może taki tu przywędrować i dopiero rozpęta się burza...
        Miejmy nadzieję, że nic takiego się nie stanie. Nie chodzi tu ani o cenzurę,
        ani o kontrolę treści postów - tylko o nasze psychiczne bezpieczeństwo.
        Poczytaj sobie co się działo po zamieszczeniu tego nieszczęsnego postu, o morzu
        łez nie wspomnę. Nawet nie chcę myśleć, co się stanie jeśli trafi tu jakiś
        szaleniec.
        Dobra, ale do rzeczy. Po prostu chodzi o to byś troszkę czuwała nad nami, tak,
        by żaden szleniec nie zrobił nikomu krzywdy, nawet psychicznej.
        Napisz co u Ciebie i pamiętaj o linkach - będzie nam łatwiej się poruszać w
        forumowym gąszczu,
        do zobaczenia na majówce,
        ściskam,
        andzia
      • agablues Re: Do ADJU 27.04.04, 22:31
        nikomu nie musisz podawać swoich haseł. Jak otworzysz stronę zarządzaj forum, na
        dole masz Adminisratorzy na Twoim forum. wpisujesz tylko nicki wybranych osób, a
        potem wciskasz zmień. to wszystko. te osoby mogą tylko wycinać i przywracać
        posty/ wątki i przenosić je na inne forum.
        ja myślę, że współadminim są potrzebni . U nas zdarzyła się raz taka sytuacja,
        że dziewczyna pod wpływem emocji dała wszystkie namiary na siebie na forum. Ja
        uważałam, że to nie powinno być upubliczniane i wykasowałam. Ona sie potem ze
        mną zgodziła, że niekoniecznie o to chodziło, żeby wszyscy znali jej dane...Poza
        tym przykład z Olivką jest dla mnie oczywisty. Ty wtedy byłaś nieobecna -
        ciekawe jak byś zareagowała, gdybyś jednak otworzyła tę stronę. Ale to Twoje
        forum.zrobie cię wspoładminką mojego forum, to zobaczysz jak to działa.
        Poza tym dziewczyny prosiły Cię o linki
        pozdrawiam Aga
        • agablues Re: Do ADJU 27.04.04, 22:35
          agablues napisała:

> dole masz Adminisratorzy na Twoim forum. wpisujesz tylko nicki wybranych osób,
          > a
          > potem wciskasz zmień. to wszystko.

przepraszam - wciskasz zmień
    • adju Re: Do ADJU 28.04.04, 11:10
      Przykro mi ale nie znalazłam forum "Udało się " sad
      PS. z tego co się orientuję to żaden z założycieli innych forum nie jest w
      stanie siedzieć na nim cały dzień. No chyba że ktoś nie pracuje, nie musi
      ugotować rodzinie obiadu, poprać, poprasować, przygotować się do porodu i
      egzaminu na drugie studia więc naprawdę słowa "jesteś tego najlepszym
      przykładem" były moim zdaniem zbędną przykrością...
      Pozdrawiam
      Justa
      • agablues Re: Do ADJU 28.04.04, 11:15

Udało się !!!

Dla starających się
      • anuteczek Re: Do ADJU 28.04.04, 12:09
        Kochana adju,
        Widzę, że wynikło małe nieporozumienie, pisząc " nikt nie siedzi na tym forum
        wieczne czego ty jesteś najlepszym przykładem" miałam na myśli to, że mimo
        poronienia zaczynamy starania i zachodzimy w ciążę - tak jak Ty. Teraz już masz
        dużego Plumkacza i jak piszesz wszystko jest ok. Jesteś najlepszym przykładem,
        że może się udać i pewnie wkrótce przeniesiesz się na e-dziecko smile. Forum udało
        się jest w dziale zdrowie. Oba fora, o które Cię prosimy, założyły nasze
        dziewczyny z potrzeby serca - oba są dla przyszłych mam po przejściach. Tym
        bardziej ważne są dla nas
        ściskam Ciebie i Plumkacza,
        andzia
    • agablues Re: Do ADJU 28.04.04, 11:25
      smile))))
    • adju Do Agablues 28.04.04, 11:28
      Droga Ago
      Widzę, że na Twoim forum nie ma linków do forum o jakie z Anuteczkiem
      zabiegacie?
      Czyżby przeoczenie?
      Justa
      • agablues Re: Do Agablues 28.04.04, 11:39
        Droga Adju
        Mnie nikt jeszcze nie prosił o te linki, bo moje forum ma troszeczkę inny
        charakter. Ale jeśli będzie potrzeba - na pewno się znajdą. U mnie są linki na
        strony chorych dzieci i do Poronienia, bo część dziewczym bywa tu i tam.
        Nie odbieraj tego wszystkiego jako atak na Ciebie. Ja myślę, że nie wystarczy
        założyć forum, mimo wszystko należy je administrować. Ono żyje własnym życiem i
        czasami trzeba reagować, czasami coś dodać. Nie miej za złe dziewczynom, że chcą
        tego czy tamtego. To przecież forum również dla nich.
        Pozdrawiam Aga
        • adju Re: Do Agablues 28.04.04, 13:15
          Ależ Agusiu naprawdę nie mam nikomu nic za złe wręcz przeciwnie-chętnie spełnię
          prośby forumowiczeksmile
          Absolutnie nie traktuję tez waszych postów jak atak na moją osobę-po prostu
          macie inne zdanie co do prowadzenia forum i ja to zdanie jak najbardziej
          szanuję. Jak widzisz ludzie nie zawsze się zgadzają dlatego współprowadzenie
          forum mija się z celem bo każdy może chcieć czego innego.
          Bardzo się cieszę, że powstało takie forum jak Twoje. Myślę, że dziewczyny
          znajdą na nim wiele interesujących rzeczy szczególnie że bardzo się w to forum
          zaangażowałaś i odwalasz kawał dobrej roboty.
          Jak sama zauważyłaś nasze fora róznią się od siebie i dlatego dobrze że są
          oba wink
          Właśnie dlatego że forum jest dla dziewczyn tu piszących jestem przeciwna
          administrowaniu ich wypowiedzi. Mogą tu pisać co chcą pod warunkiem, że nikogo
          to nie rani a one same odnajdują spokój i nadzieję.
          Pozdrawiam Cię Agusiu serdecznie i mam nadzieję, że nasze fora-choć różne w
          swej wymowie i administrowaniu-pomogą komuś stanąć na nogi-bo przecież taki
          m.in był cel ich powstania
          Justa
          • agablues Re: Do Agablues 28.04.04, 13:48
            to są siostrzane fora!!
            Majówka jest wspólna!!!!
            smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka