Dodaj do ulubionych

Brak FHR , 7 tydz

08.01.12, 15:28
Witajcie, wiem że ten wątek powtarzał się już kilka razy ale mimio to postanowiłam że jeszcze raz zapytam osobiście..
W czwartek zaczełam krawawić, do tego doszły skurcze więc wczoraj zgłosiłam sie do lekarza. Po wykonaniu USG stwierdził że p. ciążowy jest zniekształnty oraz brak fhr. W diagnozie napisał "podjerzenie martwej ciąży". Ciężko się z nim rozmawiało, zapytałam tylko czy to znaczy że straciłam tą ciążę na co on "emmeee".. Mam już córeczkę, wiec jeśli utrace tą ciąże nie bede płakać bo mam już życie dla którego muszę żyć i być dzielna. Proszę czy myślicie że jeśli pójde do szpitala zakończy się zabiegiem?
Obserwuj wątek
    • kahakasurdo Re: Brak FHR , 7 tydz 08.01.12, 19:17
      Ja bym poczekała i zrobiła ponownie usg. Czasem tętno pojawia się później, a krwawienie nie zawsze oznacza koniec ciąży. Powodzenia.
    • gulis1 Re: Brak FHR , 7 tydz 21.01.12, 14:01
      Ja miałam od początku dziwny obraz USG- zarodek był za duzy w stosunku do pęcherzyka. I lekarka mówiła ze obraz jest dziwny, ale serduszko biło. Niestety po 3 tygodniach serduszko juz nie bilo...06.01.2012 poroniłam w szpitalu..... Cieżko ! I przepraszam, ale nie mogę zrozumieć do końca Twojej opinii, ze gdyby co nie bedziesz plakac.....mysle ze niezaleznie od tego ile juz masz dzieci to zawsze jest to duza strata i tragiczne przezycie.... Wiec zycze aby jednak bylo ok!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka