03.04.14, 18:58
Chciałam się wygadać. Otóż mam za sobą 2 ciąże biochemiczne. Obydwie potwierdzone testami i badaniem krwi. Niestety w 35 dc zaczynało się poronienie. Cykle mam zazwyczaj krótkie, max 27 dni. Po ostatniej ciąży w styczniu przepisano mi euthyrox 25 z powodu tsh i ostatnio antybiotyk na chlamydie bo wynik wątpliwy 1,17. Teraz mam 30 dc i boje się sprawdzić. Poza brakiem miesiączki, ciagniecia w dole brzuchu nic mi nie jest. W 26 dc miałam duże bóle brzucha i lekko zaróżowiony śluz , ale wszystko ustało. Po ostatnich stratach boje się, że znowu będzie powtórka, z drugiej strony mam nadzieje, że znaleźli przyczynę. Z jednej strony mam nadzieje, a z drugiej ogromny strach.
Obserwuj wątek
    • tiggia Re: powtórka 05.04.14, 23:21
      Bądź dzielna... trzymam mocno kciuki za Ciebie, żeby wszystko dobrze przebiegało i żebyś mogła cieszyć się zdrowym maluszkiem. Ja również mam za sobą poronienie i wielką nadzieję na następną ciążę... wiem, jak to jest tak bardzo bać się cieszyć i mieć nadzieję. Z całego serca życzę Ci zdrowej ciąży i daj znać. Aha, i zmykaj na forum o ciąży a nie myśl już o poronieniu smile Będzie dobrze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka