ysssa 20.10.04, 09:33 Jestem w 17 t.c. , jako to jest z poronieniem po pierwszym trymestrze?? Może przebiegać bezobjaowo?? Ciągle męczy mnnie że coś jest nie tak.... Proszę odpiszcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
havena Re: Objawy 20.10.04, 10:30 Ysssa, nie sadze, zeby przebiegalo bezobjawowo... Ja mialam dlugo plamienia, a w 18 tyg. zaczal mi twardniec brzuch, zaczely sie skurcze i silniejsze krwawienia, a potem odeszly mi wody. Najlepiej pojdz do gina, on rozwieje Twoje watpliwosci Pozdrawiam, Havena Odpowiedz Link
annjan Re: Objawy 20.10.04, 11:00 Ja miałam nacisk na szyjkę macicy, bóle krzyża... przez 3 tygodnie... potem 1 dzień wymiotów i w ostatnim dniu przed wyrokiem lekkie pobolewanie brzucha jak przy okresie... No poza tym córcia wogóle przestała się ruszać na 6 dni przed śmiercią w 23 tc. Anka 16tc Agatka ur.i zm.02-02-2004 Odpowiedz Link
mgg1 Re: Objawy 20.10.04, 11:17 czesc popatrz nizej na moj watek, ja juz truchleje, moze moje objawy beda dla ciebie jakas wskazowka jestem na poczatku 18 tygodnia i zycze ci wszystkiego najlepszego niezamartwiaj sie na zapas, ale badz czujna, im wiecej wiesz tym lepiej, i nie przychodz tutaj bez wyraznych objawow do niepokoju, kicaj na ciaze i porod lub jesli jestes typem "panikary" - jak ja! na "trudna ciaze" mysle. ze spotkalam cie jeszcze na nieplodnosci, myle sie? Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Objawy 20.10.04, 11:55 Jezeli nie mozesz teraz isc do lekarza idz do laboratorium i sprawdz beta - HCG, to ci powie w ktorym tygodniu jestes wedlug poziomu hormonow. Po 48 godzinach poinno sie powtorzyc wyniki i powinny mocno wzrosnac (na poczatku dwukrotnie, potem nie wiem jak to idzie) Jezeli wzrosna to wszystko ok! i sie nie martw! U mnie dwukrotnie spadly ale poronilam w 1 semestrze... ale wiesz co? jak nie wiesz co i jak - gnaj do lekarza... Odpowiedz Link