marzekal Re: Co z programem w TV? 17.03.05, 21:58 Przepraszam za szybko zenterowałam. Wczoraj miało być nagranie, a ja niestety nie dostałam urlopu (praca w szkole). Bardzo chętnie oglądnęłabym program dotyczący naszej sprawy ale nie mam tvn-u. Muszę prosić brata o nagranie ale nie wiem kiedy będzie. Jak ktoś coś wie bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link
izabs Re: Co z programem w TV? 17.03.05, 22:06 Witaj! Z tego co powiedziano, nagranie bdzie emotowane za jakies 2-3 tygodnie. Mam dosta telefon z dokladna data. Z nagrania programu mam mieszane odczucia - ale ja bylam w kategorii "ekspert". dziewczyny chyba nie do konca byly zadowolone z przebiegu. Zobaczymy jak zmontuja i co z tego wyniknie. Grunt, ze mowi sie o temacie straty dziecka. Publicznosc byla zalamujaca nieempatyczna!!!!! Pozdrawiam Iza Barton Smoczynska Odpowiedz Link
boberek76 Re: Co z programem w TV? 17.03.05, 23:35 Jaki program? Czy można więcej szczegółów? Domyślam się, że chodzi o "nasze" tematy. Powiedzcie gdzie i kiedy? Odpowiedz Link
olab1 Re: Co z programem w TV? 18.03.05, 06:46 Byłam na nagraniu i mam mieszane uczucia. Temat ujęłabym raczej z kategorii Urodzenia martwego dziecka, a nie poronienia. Temu pierwszemu poświęcono 80% czasu. Nie padło słowo o akcji Ronić po ludzku ani o forum. Słowa n/t tego co się dzieje w szpitalach, o lekarzach itp. Szkoda, bo ja się na to właśnie nastawiłam, a nie miałam okazji do zabrania głosu. Temat martwych urodzeń jest niewąpliwie ważny, ale mnie zapewniano, że będzie poronieniach. Przyznam, iż jestem zawiedziona. Odpowiedz Link
aagata4 jak tylko bedze wiadomo to powiedzcie kiedy i o k 21.03.05, 10:17 witajcie... mam prosbe... poniewaz rzadko ogladam telewizje to dajcie mi znac na forum kiedy i o ktorej bedzie ten program.... pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
izabs Re: jak tylko bedze wiadomo to powiedzcie kiedy i 21.03.05, 23:28 program bedzie nadany w czwartek 24 marca 17.50 - 19.00 . Potem bdzie czat przez godzine na onecie. takie dostaBam info od TVN. Pozdrawiam Iza Barton Smoczynska Odpowiedz Link
marzekal Re: jak tylko bedze wiadomo to powiedzcie kiedy i 22.03.05, 09:04 Bardzo dziekuję za informację. Myślę, że większość z nas będzie program oglądać. Trzymajcie się wszystkie cieplutko! Marzena Odpowiedz Link
olab1 No i znów źle 22.03.05, 13:18 Oni to umieją wszystko spartolić! Nie ma co. Przecież to Wielki Czwartek, ogrom ludzi o tej porze bedzie siedziało w kościele a nie przed telewizorem. Szkoda gadać. bardzo się na tym całym TVN zawiodłam. Odpowiedz Link
marzekal Re: No i znów źle 22.03.05, 21:22 Jeżeli sami nie weźmiemy sprawy w swoje ręce i nie będziemy mówić o naszych dzieciach, stratach, złym traktowaniu itp. to tv napewno nam nie pomoże. To komercja, a więc szuka sensacji, a nie sposobów pomocy. Mam pewien pomysł związany z TV ale muszę dotrzeć do jednej osoby. W najbliższym czasie poinformuję o szczegółach. Odpowiedz Link
aagata4 dzieki 23.03.05, 08:51 Dzieki, moze uda mi sei wyjsc z pracy wczesniej aby to obejrzec.... pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
aagata4 prosze o wklejenie linka na chat... 23.03.05, 19:53 dzieki za informacje... wprawdzie moje wczesniejsze wyjscie z pracy jutro jest pod znakiem zapytania ale moze sie uda.... prosze wklejcie link na chat jak juz bedzei uruchomiony .... pozdrawiam agata Odpowiedz Link
pszczolaasia1 Re: Co z programem w TV? 24.03.05, 19:12 obejżałam i mam niedosyt.... czegoś.... pozdrawiam... Odpowiedz Link
aniao3 Re: Co z programem w TV? 24.03.05, 19:37 progam zrobili z serii: bylo o transwestytach, sniegu w sierpniu to pokazy takie dizwo jak matki co starcily dzieci. Iza BS mowila sensownie, dziewczyny - bohaterki programu tez, ale calosc pokeirowano w strone sensacji. jestem taka zla i zawiedzioan i rozgoryczona... i oczywiscie ani slowa o tym jak kobiety traktuja lekarze, o braku procedur, o kladzeniu na sale z matkami... mzoecie dopisac swoj komentarz na cacie: www.rozmowywtoku.onet.pl wrrrr a Odpowiedz Link
pszczolaasia1 Re: Co z programem w TV? 24.03.05, 19:39 jakby gdzieś był zapis z tego czatu, to prosiłabym o linka, bo nie mogę tam wejść.... Odpowiedz Link
danade publicznosc byla glupia :| 24.03.05, 19:45 nie była tragiczna, była głupia! tekst pani w zielonym sweterku: może warto zastanowić się nad rozstaniem z mężem, skoro kobieta nie ma przyjemności ze współżycia (bo jest w żałobie...); albo ten o "tchórzostwie" męża, który nie chciał być przy urodzeniu martwego dziecka; czy, tak jak niżej napisała Agata, zarzucenie kobiecie, że nie kochała dziecka, bo nie zabrała ze szpitala jego ciałka.. skąd oni biorą te osoby do publiczności?? aż pożałowałam, że nie pojechałam, ale z drugiej strony mogłabym coś niecenzuralnego powiedzieć Pozdrawiam Odpowiedz Link
danade Izo b-s! dzięki 24.03.05, 19:49 Izo, bardzo podobało mi się to co i jak mówiłaś. Cieszy mnie, że takiej sensownej osobie wypełniałam ankietę i mam nadzieję, że coś z tego dobrego powstanie Pozdrawiam Dana Odpowiedz Link
aagata4 Re: Izo b-s! dzięki 24.03.05, 19:53 ja tez dolaczam sie do podziekowan.... program wg mnie do kitu ale chat prowadzony przez p Ize jest taki jakbysmy sobie życzyły ... szkoda ze taki wolny .... oczywiscie rozumiem ze trzeba sie zastanowic nad kazdym slowem i to rozumiem.... ale nie wytrzymalam i tez wedzlam na swoj chat podzielic sie emocjami agata Odpowiedz Link
aagata4 link 24.03.05, 19:46 czat.onet.pl/rozmowy/applet.html?CH=Rozmowy&N=aagata4aagata32asasas&S=rozmowy Odpowiedz Link
aagata4 Re: link 24.03.05, 19:49 chyba tak sie nie uda.... moze wejdź na www.rozmowywtoku.onet.pl i stamtad na strone chata agata Odpowiedz Link
aagata4 Re: Co z programem w TV? 24.03.05, 19:41 ja tez jestem wkurzona... poza tym jak źle potraktowano jedna z nas... po prostu potepiono ja ze nie zabrala cialka i moim zdaniem nawet obrona pani Izy nie wiele dala.... agata Odpowiedz Link
agawa79 Re: Co z programem w TV? 24.03.05, 20:12 Szkoda, że nikt tym mądrym z widowni bardziej dobitnie nie wytłumaczył, że kobieta roniąca czy rodząca martwe dziecko jest w ogromnym, niewyobrażalnym szoku i nie działa racjonalnie... to tak łatwo mówić, "ja na pani miejscu to bym to czy tamto", "jak tak można", "co z pani za matka" i to z taką bezczelnością... pamiętam siebie sprzed poronienia - też nie rozumiałam, co to tak naprawdę znaczy, ale nie stać by mnie było nawet wtedy na taki brak wrażliwości... Skąd oni wzięli taką publiczność, zapatrzoną tylko we własny ogródek? Pani Iza była świetna, ale wątpię, czy do niektórych tak naprawdę dotarło, to, co Pani mówiła... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny biorące udział w programie jeśli to czytacie, zwłaszcza Agnieszkę z widowni - też straciłam mojego Małego w 12 tygodniu, wiem, co czułaś. Ściskam Cię mocno. Aga Odpowiedz Link
tofinek Re: Co z programem w TV? 24.03.05, 20:17 popieram Was, mysle ze ten kto tego nie przeszedl nie powinien sie wogole wypowiadac. Odpowiedz Link
ivonne76 Re: Co z programem w TV? 24.03.05, 20:32 Zgadzam się z Wami dziewczyny, program był beznadziejny a publiczność ? skąd oni ją biorą ? Żenada. Jestem zawiedziona. Wypowiedziałam się już na forum "rozmowy w toku". Jutro będzie lepszy dzień.... Papa Odpowiedz Link
agadd Re: Co z programem w TV? 25.03.05, 08:55 witam to ja - Agnieszka z widowni. Nikola bardzo sie ucieszylam na wiadomosc ze jestes w ciazy!!! gratuluje i trzymam kciuki!!! Buziaczki ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Co z programem w TV? 25.03.05, 12:13 dzień dobry. mam prośbę, jeśli by gdzieś ktos znalazł zapis z tego czatu to baaardzo prosiłabym o link, bo nie moglam się dostać, a na rozmowach w toku tego jeszcze nie ma. a propo programu, to powiem Wam szczerze, że trochę Mi nerwy puściły, Ci ludzie na widowni, beznadzieja kompletna.. ja szczerze mówiąc wyobrażałam sobie, że widownia będzie skompletowana pod kątem naszych przeżyć, że to będą ludzie, którzy mieli z takim doświadczeniem do czynienia, a to były jakies totalne głupki!!!! nie wiem, ja się staram nie zabierać głosu w sprawie, o ktorej nie mam zielonego pojęcia... ale widać co niektórzy nie mają takich oporów. pozostaje życzyć tym ludziom, żeby nigdy ich to nie spotkało i ich bliskich, żeby dalej żyli w swej głupocie i nieświadomości.... może trochę za ostro to powiedziałam, ale tak właśnie myslę... Agnieszko i inne dziewczyny- przesyłam Wam serdeczne pozdrowienia i życzę Wesołych Świąt. serdecznie i mocno trzymam kciuki za Nikolę ))))))) dziewczyno trzymaj się!!!! jesteśmy z tobą!!!!! Odpowiedz Link
zaisa Re: Co z programem w TV? 26.03.05, 10:51 Pszczolaasia - jak dla mnie to bardzo łagodnie i oględnie napisałaś Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Co z programem w TV? 29.03.05, 12:17 rozmowywtoku.onet.pl/1,1221859,1,75955,czat.html wklejam link ajk by ktos chciał..... pozdrawiam.... Odpowiedz Link