Dodaj do ulubionych

tvn style - program o poronieniu

25.09.05, 12:04
Dziewczyny, właśnie trwa.
Obserwuj wątek
    • delta77 Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 13:08
      nie zdazylam crying((
      • emania29 Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 15:21
        Na tvn style często powtarzają. A jaki to program??? I czy warto obejrzeć?
        Ku pokrzepieniu czy raczej smutny???
        • mamajaromira Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 17:14
          Program był króciutki, jak na TAKI temat. Ale pełen optymizmu i wiary, że można
          cieszyć się macierzyństwem po stracie. Było troszkę o badaniach, które należy
          wykonać przed i w trakcie kolejnej ciąży i jak radzić sobie z tym ogromnym
          bólem. Były też podane namiary na stronę www.poronienie.pl.
          Niestety nigdzie nie mogę znaleźć info o programie tvn stylesad(( więc pewnie
          trzeba trafić.
          • beata1976 Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 17:22
            A ja nie mogłam obejrzeć, bo TV okupuje mój syn. Ale czasami poruszany był ten
            program, i najczęściej przez Tulimowskiego.
    • beata1976 Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 17:23
      To chyba było "A mam tez lekarz" - tak wynika z ramówki:
      tvnstyle.pl/niedziela.html
    • itrip Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 17:25
      powtórka prawdopodobnie jutro 13.00, to chyba był program "mama też lekarz",
      www.tvnstyle.pl, trzeba sprawdzić w "Ramówka"
      pozdrawiam ciepło
    • adju Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 20:48
      Kochane
      I jak Wam się podobałam-nie zrobiłam obciachu? Mam nadzieję, że moja historia i
      mój Oskarito tchnęły w Was trochę nadziei?
      Buziaki
      Justa
      PS. powycinali trochę ważnych informacji ale ogólnie się postarali bo tematem
      przewodnim było,że pop poronieniu udaje się szczęśliwie urodzić.
      • esjb2 Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 20:52
        Właśnie dzięki temu programowi i Tobie odważyłam się pogadać z wami i zapytać o
        parę spraw.Bardzo Ci dziękuje .Pozdrawiam Ewa
        • adju Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 20:58
          Ewuniu,
          To bardzo się cieszę, że udało mi się pomóc. Zastanawiałam się czy wystapic bo
          nie należę do osób "medialnych", "Trendy" itp. ale tak sobie pomyślałam, że to
          nie o mnie tu chodzi.
          Ściskam
          Justa
          PS.Pamiętaj, że na tym Forum niczego nie musisz się wstydzić! Wszystkie sobie
          chętnie pomagamy-takie już fajne kobitki z nas wink
          • mamajaromira Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 21:25
            Justa, nie miałyśmy jeszcze przyjemności, bo częściej bywam na "chorym,
            stracie". Dzięki, że się odważyłaś. Program był rzeczywiście pogodny i pełen
            wiary, mimo takiego trudnego tematu. Choć i tak łzy mi poszły, jak pokazywali
            zdjęcia z USG (to wciąż dla mnie za trudne).
            A Oskarek to bombowy brzdąc, zapowiada się nam nowa gwiazda telewizyjnasmile))
            Życzę aby kolejny Maluszek był równie udany.
            Uściski
            • adju Re: tvn style - program o poronieniu 25.09.05, 21:32
              Mamojaromira,
              Bardzo się cieszę, że możemy się poznać!
              Ja też mam lekki ucisk jeśli chodzi o USG. Wciąż pamiętam moje Maleństwo i to
              niebijące serduszko...teraz każde USG zaczyna się od pytania o serce.
              Oskito to niezły agregat (dzięki Bogu za szybko podjętom rehabilitację...) więc
              jak siostro-brat będzie miał podobny charakterek to ląduję w kaftanie w
              Tworkach wink
              Życzę Ci dużo dużo uśmiechu oraz wszelkiej pomyslności
              Buziaki
              Justa
              • wuch Re: tvn style - program o poronieniu 26.09.05, 14:01
                Adju kochana,

mam nadzieje, ze program nagralas na jakas kasete i jak uda nam sie kiedys (hi,
                hi...) spotkac, to bedzie mozna obejrzec...

I strasznie sie ciesze, ze poszlo info o stronce. Najdziwniejsze jest to, ze
                jeszcze rok temu nawet 4 panie, ktore ja "zakladaly", sie nie widzialy na oczy.

Ja to z tych, co nawet zadnego urzadzenia do ogladania tv nie maja... wink

Poglaszcz Brzuszek i ucaluj Oskarka.

Monika (wuchowa)

ps. Matki do Tworek przyjmuja dopiero wtedy, gdy stan liczebny potomstwa jest
                wiekszy niz 5. Inaczej by szybko zabraklo miejsc. wink
                • adju Re: tvn style - program o poronieniu 26.09.05, 14:23
                  Monisiu,
                  Z tymi Tworkami to mnie troszkę podłamałaś-a tak liczyłam na cichy pokoikwink
                  W programie udało mi się namówić panią producentkę aby dali adres strony
                  wrzucony na dole ekranu więc widać go było dosyć długo bo w czasie trwania
                  programu a nie w napisach końcowych.
                  Nagranie...obiecali wypalić na dvd...obiecali...
                  Uściskaj Pelka i Julkę
                  a Ciebie całuję mocno!
                  Justa
                  • beata1976 Re: tvn style - program o poronieniu 26.09.05, 17:27
                    Oglądałam dzisiaj powtórkę. Ten film z USG na którym biło serce to był
                    najtrudniejszy moment. Nawet mój mały na mnie dziwnie popatrzył, jak ze łzami w
                    oczach go przytuliłam.
                    Poza tym to cieżki i bolesny temat. Ciesze sie, że ci się udało, a tym bardiej,
                    że następna dzidzia tez sie zdrowo rozwija. Trzymam kciuki. Mimo, ze do lutego
                    bedziesz też na forum "Ciąża" (tak?), to nas chyba nie opuscisz?
                    PS. Zawalczę jeszcze raz. Dodałaś mi siły.
                    • adju Re: tvn style - program o poronieniu 26.09.05, 19:43
                      Beatko,
                      Walcz kochana! bo mimo strachu, przeciwności, olewających problem lekarzy
                      nagroda czeka wspaniała!
                      Jestem z Tobą w myślach i modlitwie.
                      Ściskam
                      Justa
                      PS. to forum jest mi najbliższe i tu jestem cały czas oczywiście nie dlatego,
                      że je założyłam (strzegę cichutko naszego spokoju bo trole nie śpię). Tu
                      została jakaś część mnie po tym jak inna odeszła...
    • martynka10 Re: tvn style - program o poronieniu 08.10.05, 14:57
      Właśnie przypadkowo trafiłam na powtórkę tego programu i obejrzałam. Adju,
      Twoje wystąpienie było wspaniałe, bardzo mi się podobało. Oskarek to śliczny
      maluch, gratuluję też męża.

W drugiej połowie programu nawet się popłakałam, choć od mojego poronienia
      minęło już 3 lata. Dalej jak wróce pamięcią do tych chwil wszystko sobie
      dokładnie przypominam.
      Mało się mówi o tym problemie w mediach, bardzo Ci dziękuję smile
      • heath2 Re: tvn style - program o poronieniu 09.10.05, 19:08
        Obejrzałam przez przypadek i nie od początku, akurat w środku wypowiedzi jakiejś
        mamy z chłopczykiem, ale od razu wiedziałam, że to ktoś z Forum. No i się
        potwierdziło! Propgram w pełni optymistyczny, świetna wypowiedź pani psycholog(
        wszystko, co mówiła w moim przypadku się potwierdza), tylko ta muzyczka w
        tle...Ale się czepiam szczegółów!
        • agataxyz Re: tvn style - program o poronieniu 11.10.05, 10:53
          ja dopiero dziś obejrzałam powtórkę. Jak miło było zobaczyć Kogoś, kto przez te
          trudne chwile był ze mną i czytał moje żale ( pisywałam tu ,ale pod innym login,
          musiałam zmienić, bo zapomniałam hasła). Dziewczyny, także doczekałam się 3
          miesięcznego już synka, życzę Wam powodzenia, optymizmu i wieary, że będzie
          dobrze. Trzymam kciuki i bardzo dziękuję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka