aga9960 09.12.05, 14:16 Znalazłam przyczynę moich dwóch poronień - ureaplasma. Czy któraś z Was to miała? Jak i jak długo się to leczy? czy leczeniu poddawany jest również partner? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gitka5 Re: ureaplasma 09.12.05, 21:09 hej, nie pomoge Ci w sprawie ... ale dobry gin napewno. Moge poslużyc wizytówka dr z AM. Powiedz mi kochana co to jest ta ueraplasma i jak to sie bada? pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
aga9960 Re: ureaplasma 09.12.05, 22:23 miałam nadzieję że ktoś oipdpowie mi wcześniej. Mam dobrego igna, ale wybieram się do niego dopiero w poniedziałek....ale dzięki. Odpowiedz Link
agak14 Re: ureaplasma 10.12.05, 14:15 ja miałam ureaplasmę. I ona prawdopodobnie też była przyczyną mojego poronienia. Leczyłam ją razem z mężem przez jeden cykl. Wyleczyłam i zaszłam w ciążę. Teraz jestem w 22 tc. Powodzenia. Odpowiedz Link
agulek_32 Re: ureaplasma 10.12.05, 17:50 Hej, Poroniłam w lipcu i też w wymazie z szyjki wyszła ureaplasma. Leczyłam się razem z mężem doksycykliną (przez 10 dni 2xdziennie). Po kuracji badanie wykazało, że pozbyliśmy się tego świństwa. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link