iniulka Re: wirus HPV???? 22.05.07, 12:24 cześć Też bardzo mnie to interesuje W grudniu poroniłam, robiłam badania i wszystko ok. Robiłam też cytoloogie i tu załamka 3grupa i cin1. Moja ginekolog skierowała mnie na zbieg wyłyżeczkowania szyjki macicy - z wycinków wyszedł mi właśnie wirus hpv - koilocytoza. Moja gin powiedziała że zapewne został usunięty i zaproponowała jeszcze wymmrożenie szyjki macicy. Argumentowała to tym, że zapobiegawczo warto to zrobic (wie że bardzo zależy mi na tym żeby poownie starać się o dziecko). zapisała mi tez po zabiegu jakieś globuliki które brałam po 1@ przez 2 tygodnie, a po 2@ też zapobiegawczo mimo,że nie mam problemów z opryszką hewiran doustnie dla mnie i dla mężą i takie robione globulki -zmówienie też z heviranem które w tej chwili biorę , mam opoczekać jeszcze 2 tyg do 3@ i wtedy cytologia, jeśli wyjdzie ok to chyba będę mogła zacząc nowe starania (to już 6 miesięcy od poronienia) Napisz proszę jak masz zamiar się z tym świństwem uporać Moja gin pocieszyła mi mówiąc,że to wirus i można go z całą pewnością wytępić Odpowiedz Link
agang Re: wirus HPV???? 22.05.07, 12:55 te informacje zdobywam dla kolezanki, jak sie z nia skontaktuje to dam znac Odpowiedz Link