Dodaj do ulubionych

transylwania

25.03.02, 16:03
W zeszły weekend po raz pierwszy w życiu miałem okazję odwiedzić Kraków. Jestem oczywiście zauroczony. W dodatku przypadkiem udało mi się trafić do świetnej knajpki Transylwania na Szerokiej. Pracuje tam barmanka (niestety nie znam jej imienia), która zaczarowała mnie już od drzwi :) Przemiła, wesoła dziewczyna obdarzona najbardziej promiennym uśmiechem, jaki widziałem w życiu. I taka bezpośrednia, ciepła. Wiem, że jest taka dla wszystkich gości, ale mi w ten wieczór wydawało się, że tylko dla mnie... Tak czy owak, jeśli ktoś z was będzie kiedyś w Transylwanii, proszę powiedzcie jej, że pewien facet z Poznania nie może o niej zapomnieć. Poznacie ją na pewno - po tym uśmiechu :))
Obserwuj wątek
    • michu Re: transylwania 25.03.02, 16:11
      A może ktoś z was ja zna?
      • Gość: mtq Re: transylwania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 21:44
        czy to moze bylo w piatek wieczorem? mogles wpasc do Anatewki ;-)
        • Gość: michu Re: transylwania IP: 10.40.130.* 26.03.02, 09:25
          A skad mialem wiedziec? Przeciez bylem pierwszy raz w Krakowie i to bez przewodnika :)
          • mikolaj7 Re: transylwania 26.03.02, 19:53
            Gość portalu: michu napisał(a):

> A skad mialem wiedziec? Przeciez bylem pierwszy raz w Krakowie i to bez przewod
            > nika :)

Anatewka jest pare metrow dalej... nastepnym razem
            zagladnij na forum, zanim przyjedziesz.
            • muzaaa Re: transylwania 26.03.02, 20:42
              Transylwania to jakies nowe miejsce? Jaki to rodzaj knajpki? Jaka muzyka? To
              kiedy nastepnym razem odwiedzisz znowu Krakow i... barmanke?

Pozdrawiam:))
              • Gość: michu Re: transylwania IP: 10.40.130.* 27.03.02, 11:14
                Rzeczywiście, przyznaje, pojechalem zupelnie bez przygotowania. Knajpka jest mala, ciemna (im ciemniej tym przyjemniej :)) i bardzo przytulna. Wystroj zgodny z nazwa: zwisajace z sufitu wampiry, nietoperze, duzo czosnku. Na kontuarze instrukcja, jak bronic sie przed wampirami - bardzo smieszna. Kibel na korytarzu. Muzyka: wtedy mieszanka balkanskiej z portugalska. Piwo zywiec (5 zł, o ile pamietam) i dwa gatunki irlandzkiego. No i ta barmanka...
                Kiedy znowu przyjade? Najchetniej bym sie do was przeprowadzil :)) Moze w maju - wtedy na pewno odwiedze Anatewke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka