e-dziunia 26.06.07, 14:28 Pomyślałam sobie, że łatwiej będzie zorganizować jakieś spotkania lokalne jeśli będziemy wiedzieć ile osób jest z naszych okolic Z czasem może przyjmie to formę samopomocowych grup wsparcia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hainaut Re: Bruksela / Belgia 04.07.07, 16:11 sofi75 napisała: > tez daleko zalezy od kogo daleko, ode mnie calkiem blisko (P.S. Pracuje w Brukseli, mieszkam 60 km od niej). Odpowiedz Link
renate_s Re: Z jakiego miejsca na ziemi piszecie? 27.06.07, 16:27 Poludnie Austrii, niedaleko mam do............Slowenii lub Wloch.Pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link
aagata4 Mińsk Maz 27.06.07, 21:30 dyzuruje osobiście i telefoniecznie w PCPR(powiatowe centrum pomocy rodzinie) co piątek od godz 16 do godz 17 - zapraszam pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
jolapol2 Re: Z jakiego miejsca na ziemi piszecie? 27.06.07, 22:30 b-b i prosze daj namiary na lekarke o ktorej mowilas w poscie parszywy dzien .niecierpliwie czekam!!! Odpowiedz Link
e-dziunia jolapol2 28.06.07, 12:23 kochana, ja byłam u niej dopiero raz i nie pamiętam jak się nazywa, ale przyjmuje w ośrodku zdrowia w kozach na ul. szkolnej. Telefonu Ci nie podaję, bo oni go NIGDY! nie odbierają i trzeba siępofatygować osobiście. Tam są 2 panie doktor. Jedna ginekolog i druga ginekolog-endokrynolog i ja chodzę teraz do tej drugiej. Będę tam 11 lipca to mogę Ci zwiąć namiary konkretne, ale to tego czasu pewnie sama sobie tam zajedziesz Jakby co to pisz na GG (w sygnaturce) Pozdrawiam )) Odpowiedz Link
jolapol2 Re: jolapol2 29.06.07, 20:53 sorki ale slabo jeszcze poruszam sie w sieci i gadu gadu jest mi obce dlatego pisze tu liczac ze to przeczytasz.prosze podaj mi nazwisko tej lekarki po twojej wizycie- do koz nie pojade bo niedlugo wyjezdzam.chce wybrac sie do niej prywatnie w b-b.dzieki wielkie za pamiec .wroce do ciebie po 11.07. zycze szczescia i zdrowia.no i sukcesow w leczeniu bo twoja rodzina juz zbyt wiele zlego doswiadczyla. dzielna jestes!!! Odpowiedz Link
anuteczek Bournemouth?UK 05.07.07, 11:09 a wcześniej Antwerpia/Belgia - zresztą bywam często zawodowo Odpowiedz Link
cyprys1719 szkocja - glasgow 05.07.07, 18:41 ja w glasgow od roku. i mam nadzieję, że już niedługo. nie cierpię tego nieustannego deszczu. Odpowiedz Link