misiama 18.02.08, 12:21 przez cudowny tydzien bylam w ciąży, a potem beta zaczela spadac i dostalam @. moje serce pękło tak strasznie mi ciężko. jestem po 6 inseminacjach i dwoch in vitro. jak długo mam jeszcze czekać na wymarzoną kruszynkę, ile jeszcze musze przejsc???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yba2 Re: strata 18.02.08, 13:13 Strasznie mi przykro, że to się stało. Bardzo dużo przeszłaś. Przytulam. Odpowiedz Link
zalamana3 Re: strata 18.02.08, 13:37 ja też straciłam 3 ciąże........... wiem co czujesz.... ja przeżywam to samo.......... Odpowiedz Link
ik07 wiem, że to nie będzie pocieszenie, ale 18.02.08, 15:01 może kruszynka na ciebie czeka gdzieś obok..?? czy znasz przyczynę niepowodzenia w utrzymaniu ciąży?? Odpowiedz Link
misiama Re: strata 18.02.08, 20:13 dzieki dziewczyny za cieple slowa - chyba tego mi trzeba - plakac juz nie mam sil. nie znam przyczyny - wizyta u lekarza za tydzien. pewnie znowu setki badan, ktore nic nie wykazą staramy sie od trzech lat. zaden lekarz nie jest w stanie nam pomoc, ani nawet powiedziec, dlaczego nie moge zajsc w ciąże naturalnie. a i z pomoca sie nie udaje. i jak tu sie nie zalamać Odpowiedz Link