Dodaj do ulubionych

Ginekolog Koszalin

24.02.08, 14:24
Mam 29 lat, jestem mamą ośmioletniej dziewczynki i też przeszłam dwa
poronienia. Piersza ciąża była obumarła, zabieg miałam w 10
tygodniu, druga ciąża też była wysokiego ryzyka cały czas leżałam w
szpitalu lub w domu,bo cały cas plamiłam, ale szczęśliwie
doczekaliśmy się zdrowej dziewczynki urodzonej w 38 tygodniu. Dwa
lata później znów ciąża, krwawienia i zabieg w 12 tygodniu. Po tym
zabiegi krwawiłam jeszcze cały miesiąc i straszono mnie drugim
łyżeczkowaniem, ale naszczęście dla mnie wszystko skończyło się bez
drugiego zabiegu.Dostawałam mnustwo leków i jakoś to pomogło. Teraz
mija już prawie siedem lat od tej ostatniej straty i planuje
następną ciąże. Mam już zrobione niektóre badania, a teraz szukam
odpowiedniego ginekologa w Koszalinie. Myślałam o Świerczyńskim lub
Maciejewskim. Proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • pantera2000 Re: Ginekolog Koszalin 25.02.08, 08:04
      Osobiście proponowałabym dr Kaczanowskiego. Kiedy mieszkałam jeszcze w Koszalinie chodziłam wyłącznie do niego. Wcześniej żaden nie odpowiadał mi na tyle, bym wybrała się do niego więcej niż 1-2 razy. Bardzo dobry lekarz, zna się na rzeczy, jest delikatny, nie traktuje pacjentek masowo, ale indywidualnie.
    • medicus66 Re: Ginekolog Koszalin 05.12.18, 11:45
      Pan kłamie i pan przegra sprawę w sądzie jeśli chodzi o kasę to tylko panu chodzi o kasę kosztem zdrowia i psychiki żonie , jak ja pomagałem żonę w ciazy pan się bawił w Poznaniu nawet pan niewidzial jaka żona ma blizna wstyd tak kłamać pani Piotrze do zabaczenia w sądzie tam kończą pana kłamstwa
    • mjsjhgdg Re: Ginekolog Koszalin 25.07.24, 20:04
      UWAGA OSZUST !!!!!!!!!!!!
      Przestrzegam wszystkim przed zamawianiem tabletek pod numerem 506569372, 576444974, 576094074, 514482839, 533141847, 577 405 474, 665887205 oraz 721-068-379

Jest to perfidny złodziej ktory okradnie was z pieniedzy . Działa od wielu lat co jakis czas poprostu zmienia numer telefonu ale metoda okradania wciaz jest ta sama. Wysyła jakies witaminki zapakowane w woreczek foliowy i w ten sposob oszukał wiele osob .

Zawsze proscie sprzedajacego o zdjecie z jakas aktualna data i nie dajcie sie nabrac na aborcje za 200zł bo nikt powazny w takiej cenie tabletek nie sprzeda bo sa dosć trudne do zdobycia

https://imagizer.imageshack.com/v2/640x480q70/924/Ezqlh9.png
    • pomoge512 Re: Ginekolog Koszalin 11.11.24, 15:19
      Witam serdecznie. Dziewczyny posiadam orginalne tabletki które pozwolą Ci przejść pełna
      i bezpieczna kuracje przywracania cylku miesiaczkowego dyskretnie
      w domu bez nadzoru lekarza.Tabletki są w pełni orginalne w orginalnych blistrach
      aptecznych co jest gwarantem Twojego bezpieczenstwa oraz ich wysokiej skuteczności.
      Co do ceny zawsze mozemy sie dogadac jestem osoba kompromisową i ugodowa wiec na pewno sie jakos dogadamy
      Kontakt 512 204 079

• marylka27katowice Re: Ginekolog Koszalin 05.12.24, 22:25
      TU OTRZYMAŁAM POMOC - TABLETKI

Dziewczyny jesli szukacie sprawdzonego żrodła i osobę godna zaufania to polecam wam
      kontakt 502-427-780 . U tej dziewczyny odbierałam tabletki osobiscie w Bielsku Białej i z całego
      serca moge wam polecic ta osobe. Dziewczyna uczciwa posiada dużąwiedze na temat stosowania
      tabletek poronnych i byla ze mna w stałym kontakcie w dniu w ktorym je stosowałam i mnie prowadziła.
      Tabletki okazały sie skuteczne i cała kuracja przebiegła bardzo spokojnie . Wiec jesli jestescie w trudnej
      sytuacji zyciowej i decydujecie sie na ten ktok to polecam ten kontakt 502-427-780.
      tam otrzymacie skuteczne tabletki oraz komplekowa pomoc. Dziekuje raz jeszczce
    • olgagdansk Re: Ginekolog Koszalin 07.12.24, 09:09
      Nie wiem kto te wpisy zamieszcza, ale pewnie sam oszukuje ludzi.
      Ja zamawiałam od 721068379 i wszystko poszło dobrze.
      Polecam ten kontakt za szybką dostawę i pomoc w trakcie stosowania
    • aborcjafarmakologicznie Re: Ginekolog Koszalin 14.01.25, 18:38
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne,
    • anetapokorska Re: Ginekolog Koszalin 22.01.25, 17:49
      Kontakt znalazłam tutaj i kupiłam zestaw za 350zl. Wszystko w porządku i polecam 721_068_379
    • aborcjafarmakologicznie Re: Ginekolog Koszalin 07.02.25, 17:52
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne,
      Zapraszam
    • aborcjafarmakologicznie Re: Ginekolog Koszalin 26.02.25, 14:33
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • aborcjafarmakologicznie Re: Ginekolog Koszalin 03.03.25, 16:39
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka