Gość: coca-cla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:26 ZIMA - sprite, a drogowcy pragnienie. NIE MA SZANS !!! hi hi ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polo-kola Re: drogowcy kontra ZIMA IP: *.debacom.pl 28.01.10, 20:40 jestescie juz nudni narzekajac na tych drogowcow. maja pewnie kilka plugopiaskarek na cale zabrze to normalne jest ze nie moga wszystkiego naraz odsniezyc a jak juz odsnieza to tez zle bo nadal jest centymetr sniegu a powinna byc czarna jezdnia. chocby nie wiem co zrobili i tak bedzie zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: drogowcy kontra ZIMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:53 Nie będzie, a jest źle. Bardzo źle i ślisko. Na ulicach koleiny albo maź. Chyba nie tak się miasto umawiało z drogowcami. To dlaczego nie egzekwuje się zawartych umów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scheisenberg Re: drogowcy kontra ZIMA IP: *.stk.vectranet.pl 28.01.10, 22:29 a te jezdnie coraz wezsze,chyba za niedlugo wprowadza ruch jednokierunkowy Odpowiedz Link Zgłoś
jaad33 Re: drogowcy kontra ZIMA 29.01.10, 00:37 Tak na pocieszenie to wam powiem, że bywszy dzisiaj w stolycy stwierdziłem stan jezdni i chodników wcale nie lepszy niż w Zabrzu. Za to solą na potęgę, o wiele więcej niż u nas, co skutkuje jedynie szybszym zużyciem obuwia. Wiem, marne to pocieszenie, ...ale lepszego nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brr zimno Re: drogowcy kontra ZIMA IP: *.stk.vectranet.pl 10.02.10, 00:07 www.zabrzanie.pl/wiadomosci/z_kroniki_policyjnej/09022010_zima_na_drogach_w_zabrzu_4_wypadki_8_rannych/ Odpowiedz Link Zgłoś