Gość: pelewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halinka Re: Pelec !! Na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:15 Co się dalej z Pelcem dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy lis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 00:09 co się ma dziać prowadzi Firmę Fux która ma niemalże monopol na reklamy w mieście, a zwłaszcza na te znjadujące się na słupkach przy skrzyzowaniach ( niedawno przynajmniej tak było ) Napewno biedy nie klepie. Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzanka Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy 22.06.04, 12:48 ja myślałam, że lis to fox... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 18:45 Droga zabrzanko uwaga bardzo trafna, ale to że nie znasz niemieckiego tylko angielski nie oznacza jeszcze że język niemiecki nie istnieje FUX- niem fonetycznie znaczy lis ( dokładnie pisze się fuchs). Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzanka Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy 22.06.04, 20:25 'kajne problem'! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewior Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.zabrze.net.pl 22.06.04, 20:56 to nie jest maz od starej szkapy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 23:56 zabrzanka _ Wydaje mi sie że pelec tez ma swoje za uszami Słyszałem że miał wyłączność na reklamy i to do tego stopnia że straż miejska czepiała sie ludzi którzy wywieszali reklamy nie pod szyldem Fuxa, szukali pretekstu by ich ukarac lub zmusic do zdjęcia tych reklam. On mi śmierdzi, choc moze się mylę ale mam przeczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 00:33 To prawda, Fux miał wyłacznosć i poza nim jeszcze jedna firma. Żadna inna firma nie mogła wywieszać i umieszczać tego typu reklam - było to zakazane (ciekawe czy jeszcze jest ???) Jest taka uchwała Rady Miejskiej dająca wyłącznośc. Inni albo legalizowali i płacili opłaty w UM albo kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 08:06 Kasandra - no właśnie i jak tu ufać komuś kto narobił we własne gniazdo ? No bo skoro Urbańczyk pelcowi tą wyłaczność kiedyś dał to chyba sie choć troche lubili ? aż tu nagle pelec pod Urbańczykiem kopie dołki ? Pewnie zresztą miał racje, ale skąd nagle ta niesubordynacja ? Jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!! NIE UFAM ŻADNEMU Z NICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok24 Re: Pelec !! Na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:29 Po Urbańczyku - Gołub dalej Pelec - istne plagi egipskie!!!! Boże za co? Czym Tobie zabrzanie podpadli, że ich tak karzesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotpirx Re: Pelec !! Na Prezydenta - USA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 18:15 Byle dalej od nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupcia4 Re: Pelec !! Na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 14:17 Myślę, że nadchodzi w Zabrzu czas na seksownych facetów co to wiedzą do czego jest materac. Sławku masz mój głos.... zawsze Twoja...... Odpowiedz Link Zgłoś