Dodaj do ulubionych

Pelec !! Na Prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:13
Obserwuj wątek
    • Gość: halinka Re: Pelec !! Na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:15
      Co się dalej z Pelcem dzieje ?
      • Gość: pilotpirx Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy lis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 00:09
        co się ma dziać prowadzi Firmę Fux która ma niemalże monopol na reklamy w
        mieście, a zwłaszcza na te znjadujące się na słupkach przy skrzyzowaniach
        ( niedawno przynajmniej tak było ) Napewno biedy nie klepie.
        • zabrzanka Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy 22.06.04, 12:48
          ja myślałam, że lis to fox...
          • Gość: pilotpirx Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 18:45
            Droga zabrzanko uwaga bardzo trafna, ale to że nie znasz niemieckiego tylko
            angielski nie oznacza jeszcze że język niemiecki nie istnieje FUX- niem
            fonetycznie znaczy lis ( dokładnie pisze się fuchs).
            • zabrzanka Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy 22.06.04, 20:25
              'kajne problem'!
              Pozdrawiam serdecznie!
              • Gość: wiewior Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.zabrze.net.pl 22.06.04, 20:56
                to nie jest maz od starej szkapy?
              • Gość: pilotpirx Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 23:56
                zabrzanka _ Wydaje mi sie że pelec tez ma swoje za uszami Słyszałem że miał
                wyłączność na reklamy i to do tego stopnia że straż miejska czepiała sie ludzi
                którzy wywieszali reklamy nie pod szyldem Fuxa, szukali pretekstu by ich ukarac
                lub zmusic do zdjęcia tych reklam. On mi śmierdzi, choc moze się mylę ale mam
                przeczucie.
                • Gość: kasandra Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 00:33
                  To prawda, Fux miał wyłacznosć i poza nim jeszcze jedna firma. Żadna inna
                  firma nie mogła wywieszać i umieszczać tego typu reklam - było to zakazane
                  (ciekawe czy jeszcze jest ???) Jest taka uchwała Rady Miejskiej dająca
                  wyłącznośc. Inni albo legalizowali i płacili opłaty w UM albo kary.
                  • Gość: pilotpirx Re: Pelec to właściciel firmy FUX, a fux znaczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 08:06
                    Kasandra - no właśnie i jak tu ufać komuś kto narobił we własne gniazdo ? No bo
                    skoro Urbańczyk pelcowi tą wyłaczność kiedyś dał to chyba sie choć troche
                    lubili ?
                    aż tu nagle pelec pod Urbańczykiem kopie dołki ?
                    Pewnie zresztą miał racje, ale skąd nagle ta niesubordynacja ?
                    Jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!!
                    NIE UFAM ŻADNEMU Z NICH
    • Gość: cmok24 Re: Pelec !! Na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 15:29
      Po Urbańczyku - Gołub dalej Pelec - istne plagi egipskie!!!! Boże za co? Czym
      Tobie zabrzanie podpadli, że ich tak karzesz!!!
      • Gość: pilotpirx Re: Pelec !! Na Prezydenta - USA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 18:15
        Byle dalej od nas
    • Gość: pupcia4 Re: Pelec !! Na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 14:17
      Myślę, że nadchodzi w Zabrzu czas na seksownych facetów co to wiedzą do czego
      jest materac. Sławku masz mój głos.... zawsze Twoja......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka