Gość: POLAK ale starszy
IP: *.stk.vectranet.pl
03.12.10, 22:56
Czytałem i czytam, ale nigdy nie pisałem żadnych uwag na różnych forach bo uważam to z stratę czasu i nic nie znaczące wypociny ! Zauważam jednak , że Polska od dłuższego czasu nierządem stoi!!!!!!!!!!!!! Politycy i dziennikarze to klan który żeruje na naszej, Polaków głupocie ! i na niej zarabia krocie, szczególnie ci główni. i pilnują swoich spraw.
Politycy grają przed kamerami wrogość , : pan - pani , a po są na " TY ", idą na kawę i pewnie inaczej dyskutują i śmieją się z nas na zasadzie - " Polak to kupi" O CO CHODZI ? CHODZI O KASĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za tak "ciężką pracę" jaką mają wykonać!!!!!! Za "komuny" nie było " diet" radny np. wojewódzki miał: bilet na tramwaj i autobus w obrębie województwa, posiłek w czasie sesji Rady - kawa, herbata ciasteczko, fasolka albo flaczki ale miał też ograniczenia polityczne i często zamknięte usta
Polak dzisiaj nową przypowieść sobie kupił jak mówi poeta " że przed szkodą i po szkodzie głupi" MAM DOŚĆ PROGRAMÓW POLITYCZNYCH w TV. Jak to dobrze, że mam pilota do TV !!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich którzy mają przesyt POLITYKI ! i pilota w ręku !!!!!!!!