zaqpy 02.03.05, 19:02 wpisujcie tu swoje dzielnice, ewentualnie miasta z których jesteście ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniuszka Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 11.04.05, 13:50 Widzę, że brak zainteresowania... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
amamao Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 09.07.05, 20:48 reniuszka napisała: > > Widzę, że brak zainteresowania... Szkoda. Wcale tak nie jest. Nie załamuj się. Chętnie napiszę skąd jestem Kędzierzyn, Puławy, Nałęczów, Krasnystaw, Katowice. Pozdrawiam wszystkich, którzy tu zajrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 11.07.05, 14:29 Wiadomo, ja z Rybnika (z innych postów to wynika) ale skąd Ty jesteś ? Które wymienione miasto ? Odpowiedz Link Zgłoś
amamao Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 14.07.05, 00:34 Reniuszko, w tej chwili jestem z Katowic. Te miejscowości wymieniłam w kolejności zamieszkiwania mając nadzieję, że pewna znajoma osoba pochodząca z Rybnika rozpozna mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 14.07.05, 12:05 Acha, pod warunkiem, że czyta to forum :) Pozdrawiam ciepło. R. Odpowiedz Link Zgłoś
morze_czarne Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 12.07.05, 21:45 ja nie jestem z Rybnika, weszłam na to forum bo poszukuje dawnego kolegi..nie wiem czy to własciwe miejsce, ale on był z Rybnika i dlatego tutaj moj nic'k wskazuje gdzie go poznałam..ma na imie Damian, był kolejarzem i ja tez wtedy;) moze uda sie ta drogą a jesli nie to moze ktos mi wskaze jak sie za to zabrac? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 13.07.05, 20:26 Witaj, a coś więcej o Damianie ? Wsród kolejarzy mam pewną "wtyczkę" i może da się coś zrobić... Odpisz. Pozdr Renia Odpowiedz Link Zgłoś
morze_czarne Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 17.07.05, 17:43 reniuszka napisała: > > Witaj, a coś więcej o Damianie ? Wsród kolejarzy > mam pewną "wtyczkę" i może da się coś zrobić... > Odpisz. > Pozdr > > Renia Reniu, dziekuje, ze sie odezwałas, przepraszam, ze tak późno tutaj zagladam.. znam dokładny adres Damiana ale z różnych wzgledów uwazam, ze nie powinnam tak oficjalnie.. byc moze by sobie tego nie zyczył..)) on w tym czasie studiował, ja też..bylismy w Bułgarii na wczasach kolejowych.. on z Rybnika, ja z Katowic a scislej z Rudy Ślaskiej..to było w Skorpiłowczi(nie wiem czy tak sie pisze nazwę tej miejscowosci, ale tak wymawia..)to był wielki kemping..on równiez zna mój adres (raczej nazwisko) bo adres juz zmieniłam, on zreszta tez mógł :)mam zdjecia..był brunetem.. jesli czegos sie dowiesz to napisz na adres mailowy.. pzdr Halina Odpowiedz Link Zgłoś
morze_czarne Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 09.08.05, 09:14 no i co? no i nic.. zadnego sladu..był chłop, nie ma chłopa.. zaginął w otmętach zycia..)) moze jednak ktos przeczyta mój post.. moze jednak to sie uda?.. w koncu ludzie siebie odnajdują!.. ale moze tego chcą? oboje?..) Odpowiedz Link Zgłoś
martek40 Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 10.03.06, 21:09 Reniuszko, witaj. Kupę lat, co? Pozdrówka cieplutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Hej, Martek :) 11.03.06, 13:29 Witaj ! Ho, ho , widzisz ? Zaglądam tu prawie codziennie :) Pozdrawiam serdecznie. Już Cię na GG nie widzę (?) Mój numer w sygnaturce. Renia Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 19.06.06, 12:15 ja pochodze z okolic rybnika a dokladnie jankowice ale od dwoch lat mieszkam w stolbergu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asese Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 23.06.06, 12:44 witam z tej strony Niepołomice ,pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
mikelka Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 01.09.06, 10:20 oczywiscie Rybnik - a dokladnie Nowiny pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mmarop Re: A SKĄD W OGÓLE JESTEŚCIE ? 10.09.06, 16:06 Aus Stuttgart / Giebel- www.stuttgart.de/ www.stuttgart.de/sde/menu/frame/top.php?seite=http%3A//www.stuttgart.de/sde/dept/gen/127619.htm In Rybnik geboren, nach dem II Krieg vertrieben. Schoene Gruesse! Odpowiedz Link Zgłoś