Dodaj do ulubionych

Rybniczanie-- moze byscie sie odezwali

IP: *.karlik.ds.polsl.gliwice.pl 14.01.02, 16:32
Ale siara.Takie duze miasto i ma 58 postow wyslanych na swoim forum na
gazecie.pl.Wydaje sie, ze w Rybolu dostep do netu ma 10 osob, straszna bieda.
Ludzie zrobcie cos z tym...nie badzmy wiocha
Obserwuj wątek
    • Gość: dar Re: Rybniczanie-- moze byscie sie odezwali IP: 10.1.100.* 29.01.02, 14:49
      Gość portalu: DonPedro napisał(a):

> Ale siara.Takie duze miasto i ma 58 postow wyslanych na swoim forum na
      > gazecie.pl.Wydaje sie, ze w Rybolu dostep do netu ma 10 osob, straszna bieda.
      > Ludzie zrobcie cos z tym...nie badzmy wiocha

Wszedłem przypadkowo... Takie piękne , moje rodzinne miasto.A postów i ludzi
      brak...

• Gość: DonPedro Re: Rybniczanie-- moze byscie sie odezwali IP: *.karlik.ds.polsl.gliwice.pl 31.01.02, 12:39
        Moze cos sie zmieni i ruszy to forum.Ogolnie jesli chodzi o Rybnik to atmosfera
        miasta robi sie coraz weselsza i ciekawa co nie odbija sie wcale na tym
        forum.Wyglada to tak jakby miasto bylo wymarle albo bylo totalna wiocha, ktorej
        mieszkancy obecni lub byli w zyciu nie mieli kontaktu z netem.
        pozdrowionka
        • Gość: dar Re: Rybniczanie-- moze byscie sie odezwali IP: 157.158.163.* 07.02.02, 02:17
          Gość portalu: DonPedro napisał(a):

> Moze cos sie zmieni i ruszy to forum.Ogolnie jesli chodzi o Rybnik to atmosfera
          >
          > miasta robi sie coraz weselsza i ciekawa co nie odbija sie wcale na tym
          > forum.Wyglada to tak jakby miasto bylo wymarle albo bylo totalna wiocha, ktorej
          >
          > mieszkancy obecni lub byli w zyciu nie mieli kontaktu z netem.
          > pozdrowionka

Troche sie pozmienialo od ostatniego razu jak bylem w centrum. Nowe knajpy,
          Świerklaniec odnowiony... Coraz piękniej...Ach gdzie te czasy gdy siedziało sie
          godzinami w Papajo, Arcie...

Pzdr

• Gość: DonPedro Re: Rybniczanie-- moze byscie sie odezwali IP: *.karlik.ds.polsl.gliwice.pl 18.02.02, 17:23
            W ciagu dwoch, trzech lat to sie tak porobilo ze ja tego miasta nie poznaje.Ale
            czasami jak wracam po dziesiatej wieczorem przez centrum to sie czuje prawie
            jak w betonowej pustyni.Ani ducha
            Ale co tam narzekac, lepiej sie cieszyc tym co jest.
            Bylem ostatnio w Forum, kurcze pieczone takiego wypasu to w regionie rybnickim
            nie widzialem.
            pozdro
            • Gość: Rybniker Re: Rybniczanie-- moze byscie sie odezwali IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.02, 22:39
              Serdecznie pozdrawian wszystkich Rybniczan!
              Niedlugo mam zaniar odwiedzic miasto mego dziecinstwa. Mam przy tym nadzieje
              kogos z LO II (matura 1982 - 4D i nie tylko) spotkac!
              Pozdrowienia Rybniker
    • charissa Re: Rybniczanie-- moze byscie sie odezwali 15.07.02, 20:38
      to ja sie odzywam AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka