Gość: KK IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 13:22 korzystał ktoś z tego zakładu chodzi mi o nagrobki www.smerczek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadeo214 Re: opinie o smerczek 13.06.11, 13:35 Jaki sens podawania linka do tematu ? Sprytna reklama . I to cwaniactwo i nieuczciwosc powinno dac duzo do myslenia o tej "firmie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: opinie o smerczek IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 14:36 zluzuj ! mam zamiar zamówić pomnik a w tamtym rejonie są chyba jeszcze dwa zakłady kamieniarskie które znam a ich znalazłem w necie dlatego wkleiłem i interesuje mnie czy ktoś korzystał z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: opinie o smerczek 13.06.11, 15:46 No to wrzuc wszystkie linki firm kamieniarskich ,które znalazłes w Zabrzu. Szybciej można skojarzyc firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maik Re: opinie o smerczek IP: *.restricted.multimetro.pl 16.06.14, 23:10 chinskie nagrobki po paru miesiacach wychodza różne plamy bedziesz miał klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maik Re: opinie o smerczek IP: *.restricted.multimetro.pl 16.06.14, 23:07 jak mozesz to unikaj ten zaklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: opinie o smerczek IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.06.14, 00:45 A ja się nie zgadzam. Trzy razy korzystałam z usług tego zakładu - zamawiałam jeden tańszy nagrobek i dwa z polskiego granitu ze Strzegomia. Wszystko było zrobione bardzo solidnie i wg umowy. Nie trzeba wybierać gotowych wzorów, zakład dostosowuje się do indywidualnych gustów. Właściciele sympatyczni, szanują klienta, dotrzymują terminów, doradzają. Konkurencja na tym rynku jest tak duża, że nikt chyba nie pozwoli sobie na niesolidność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktor Re: opinie o smerczek IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.07.14, 15:28 Zgadzam się, bardzo dobry i solidny zakład - nie widziałem tam żadnej "chińszczyzny", a złośliwe wpisy to jak nic zazdrosna konkurencja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: opinie o smerczek IP: *.range81-159.btcentralplus.com 10.07.14, 23:24 To bardzo biedna i uczciwa firma, tak biedna bo pomaga biednym rodzinom umarlych i dlatego musi spamowac, bo nie stac ja na reklame - taka jest biedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: opinie o smerczek IP: *.95.95.194.klonowa1.jotanet.pl 21.07.14, 21:30 To, że uczciwa firma nie podlega żadnym wątpliwościom! W pełni profesjonalna obsługa i wykonanie usługi zgodnie z zamówieniem. Duży wybór nagrobków i kamieni. Ja jestem bardzo zadowolony z wykonania pomnika, który zamówiłem w tym zakładzie. Dbają o klienta więc mogę ją tylko polecić innym!! Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta1963 Re: opinie o smerczek 27.06.16, 09:36 serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę ,jestem bardzo zadowolona z usługi firmy smerczek z zabrza ,solidne wykonanie ,miła sympatyczna i solidna obsługa,konkurencyjne ceny ,duży wybór,promocje,polecam potrzebującym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijent Re: opinie o smerczek IP: 84.69.174.* 06.04.22, 00:23 Nie polecam Trzeba sie prosic o wsystko Biora 50% zadatku od ceny od zagrobka Zrobili nie taki kolor jak mial byc Potem wciskali kity wymyslali historyjki zeby tylko nie wymienic.pierwszy i ostatni kupiony w tym zakladzie Wstyd dla firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijent Re: opinie o smerczek IP: 84.69.174.* 06.04.22, 00:24 Nie polecam Trzeba sie prosic o wszystko Biora 50% zadatku od ceny od zagrobka Zrobili nie taki kolor jak mial byc Potem wciskali kity wymyslali historyjki zeby tylko nie wymienic.pierwszy i ostatni kupiony w tym zakladzie Wstyd dla firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: opinie o smerczek IP: 90.242.237.* 06.06.22, 23:38 Nie polecam oszukuja Stawiaja taki kolor jak im sie podoba Dno Zamowilam u nich i zaluje do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś