Gość: gość IP: *.zabrze.net.pl 07.09.12, 11:57 W Zabrzu ma powstać filia Radia Maryja z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaspis-jaspis Re: RADIO MARYJA 07.09.12, 13:29 To będzie wiekopomne wydarzenie. Najważniejsze w życiu miasta na przestrzeni ostatnich stu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gass Re: RADIO MARYJA IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.12, 14:18 co ? nigdy oby nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys.p Re: RADIO MARYJA IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.09.12, 17:58 Radio Maryja ? NIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: RADIO MA RYJA IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.09.12, 18:16 A słoń ma trąbę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksawery Półgrabek Re: RADIO MARYJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 20:13 Filia? W jakim sensie? A nawet gdyby powstała ,to co? Kto chce słucha, kto nie chce nie musi. Skąd ta panika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie Re: RADIO MARYJA IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.09.12, 14:58 Od kiedy zaczyna tatko zbieranie pieniędzy na uruchomienie nowej filii ? Czy konta na które należy wpłacać pieniądze już zostały podane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksawery Półgrabek Re: RADIO MARYJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 16:34 Sądzę że kwoty podatku powyżej 15% każdy powinien spożytkować jak mu wygodnie. W końcu obecnie pełniący obowiązki premiera ,pośrednio, ale jednak, też tak twierdził, więc nawet lemingi mogą zaszaleć. Konto pewnie jest łatwe do znalezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu warte przeczytania IP: *.centertel.pl 09.09.12, 09:30 niezalezna.pl/32679-pojednanie-z-czekistami " Z prawdziwym wzruszeniem usłyszałem o przyjaznej ofercie Donalda Tuska do Jarosława Kaczyńskiego z ofertą debaty i ponadpartyjnej zgody. Ach, aż się ręce składają do oklasków! Jest taki jeden drobiazg, no, nie wiem, czy należy psuć nastrój państwowotwórczy i przypominać, że do poprzedniej takiej oferty została natychmiast dołączona, niczym asparagus do kwiatka na dzień Nauczyciela, zapowiedź postawienia Jarosława Kaczyńskiego i Zbigniewa Ziobry przed Trybunałem Stanu. W odstępie dwóch dni. A było to, jeśli mnie pamięć nie myli, w marcu. Nie tak znowu dawno, ale jakoś nigdy nikt takich rzeczy nie przypomina, zapewnie słusznie uważając, że nie ma sensu wracać do wypowiedzi Donalda Tuska, których żywot i tak jest z góry, w momencie ich pisania i wydeklamowania założony na tydzień, albo góra dwa. A potem, nawet, jak ktoś pamięta, to przecież nie jest na tyle nierozsądny, by się z tym wyrywać i jakieś głupie pytania zadawać. Nie na tym polega niezależne dziennikarstwo w Polsce." niezalezna.pl/32677-dobry-glina-zly-glina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: warte przeczytania IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.09.12, 18:40 Omawianiem powyższego będą zajmować się w filii ojdyra ? Przecież Oni tylko ND uznają za prawdziwie polską gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś