Gość: zabrzanka IP: *.static.sitel.net.pl 20.01.13, 21:24 chodze do szkoły policealnej kierunek bhp , czy ktos mi moze poradzic gdzie moge załatwic praktyki , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irek Re: szkolenie bhp IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.01.13, 22:29 spróbuj na kopalnia Sośnica-Makoszowy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulabiel Re: szkolenie bhp 07.08.14, 13:48 Ja uczyłam się Rzeszowie i znalazlam taka firme co się zajmuje szkoleniami bhp www.rzeszow.bhp-center.com.pl/ i tam mialam praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielog Re: szkolenie bhp IP: 109.95.204.* 03.09.14, 15:00 ja tam osobiście jeśli chodzi o BHP mogę polecić www.elearning-24.pl Szkolenia w formie e-learningowej, bardzo konkretne i w przystępnej cenie (taniej niż tradycyjne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielog Re: szkolenie bhp IP: 109.95.204.* 03.09.14, 15:02 ja tam osobiście jeśli chodzi o BHP mogę polecić www.elearning-24.pl Szkolenia w formie e-learningowej, bardzo konkretne i w przystępnej cenie (taniej niż tradycyjne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: szkolenie bhp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.14, 12:00 dla osoby po bhp praca zawsze się znajdzie. u nas w firmie szkolenie przeprowadzali wykładowcy z www.szkoleniabhpopole.pl widać było,że mają dużą wiedzę i doświadczenie,dlatego możesz się z nimi skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleala Re: szkolenie bhp IP: *.146.157.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.17, 10:33 Szkolenia BHP cała Polska www.bhpkompleksowo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianpazdzioch55 Re: szkolenie bhp 21.01.16, 13:27 Witam. Potrzebuję zorganizować w szkole warsztaty medyczne. Szukam kogoś kto przeprowadzi pierwsza pomoc szkolenia Warszawa w gimnazjum. Coś takiego jak tu www.platforma-bhp.pl/oferta/szkolenia-z-pierwszej-pomocy Proszę o kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: szkolenie bhp IP: *.play-internet.pl 22.02.16, 11:53 zgłoś się do BHP Consulting, to solidna firma. Stacjonarnie pracują na terenie Warszawy, ale można zaliczyć u nich szkolenie przez internet, co na pewno wyjdzie taniej niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
abel-ardi Re: szkolenie bhp 03.02.16, 13:52 Nie ma to jak dobrze przeprowadzone szkolenie bhp. Wiedza potrzebna w pracy, otwiera rynek szerzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia250 Re: szkolenie bhp IP: 178.212.175.* 09.03.16, 16:57 www.safetyexpert.pl/porady/89-nie-przeprowadzasz-szkolen-bhp-w-zakladzie-pracy-sprawdz-jakie-kary-za-to-groza polecam fajny artykuł o szkoleniach, dużo przydatnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejvik Re: szkolenie bhp IP: *.icpnet.pl 14.03.16, 10:24 Nie ma co ryzykować, ja płacę BHP consulting za szkolenie pracowników. Dobrzy są, ceny też do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
hannaolkusz Re: szkolenie bhp 11.05.16, 15:21 Ja się osobiście uczyłam w warszawie i praktyki odbyłam w firmie Comes www.comesbhp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariagazzwro Re: szkolenie bhp 15.05.16, 20:32 Na temat Comes www.comesbhp.pl/szkolenia/ słyszałam tak dużo dobrego, że sama skorzystałam z ich usług i nie żałuję, z praktykami pewnie też nie będą robili problemu, na pewno przekażą dużo solidnej wiedzy, tak jak na swoich szkoleniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VEGA Re: szkolenie bhp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.16, 09:57 nasza firma od kilku lat współpracuje z BHP Consulting, na prawdę rzeczowe, praktyczne szkolenia BHP - aż nie zal czasu poświęconego na szkolenie. Polecam bardzo, Szkoleniebhp.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: szkolenie bhp IP: *.icpnet.pl 13.07.16, 12:51 też korzystałem z bhp consulting z ul. chłodnej i moge polecic, ale ja robiłem kurs online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: szkolenie bhp IP: *.wad.pl 21.11.16, 13:22 Jeżeli chodzi o Małopolskę mogę polecić pracowniabhp.jimdo.com/. Szybka, fachowa obsługa i oczywiście dobra cena. Również mają w ofercie szkolenia z pierwszej pomocy POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenaciekot6 Re: szkolenie bhp 19.10.16, 16:53 Jeśli potrzebujecie doradztwa prawnego i technicznego z zakresu BHP,np: ocenę ergonomiczną stanowisk pracy, sporządzanie instrukcji i procedur BHP, szkolenia wstępne, okresowe i specjalistyczne, to polecam Safety Expert www.safetyexpert.pl/ są bardzo profesjonalni Odpowiedz Link Zgłoś
nateczka24 Re: szkolenie bhp 28.11.16, 15:05 Jak potrzebne szkolenie bhp to ja polecam tą firmę szkoleniebhp.com.pl/ Dla mnei przeprowadzali szkolenia i zrobili co trzeba, teraz mam elegancko wyszkolonych pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: szkolenie bhp IP: *.wad.pl 02.12.16, 13:11 Mogę wam polecić inną firmę działa w Małopolsce przyjeżdżają do klienta, nic was nie obchodzi i szkolenie jest dopasowane pod względem zagrożeń i stanowisk indywidualnie dla każdego klienta. Dla mnie właśnie to co szukałam- polecam pracowniabhp.jimdo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wozekinstruktor Re: szkolenie bhp 07.01.17, 14:27 Witam jestem instruktorem w firmie szkoleniowej bhp. organizujemy szkolenia wstępne oraz okresowe współpracujemy w dużymi firmami produkcyjnymi, posiadamy duże doświadczenie w zakresie BHP zapraszam. awans-bhp.pl/szkolenia-bhp/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: szkolenie bhp IP: *.dynamic-ww-08.vectranet.pl 26.03.17, 12:07 Ja mogę polecić firmę BHP EXPERT z Warszawy, przeprowadza szkolenia BHP od wielu lat. Na stronie można zapoznać się z cennikiem - ceny są przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszadr Re: szkolenie bhp 30.04.17, 15:25 Wykonujemy SZKOLENIA BHP NA TERENIE CAŁEJ POLSKI Wykonujemy SZKOLENIA BHP NA TERENIE CAŁEJ POLSKI POSIADAMY PLATFORMĘ BHP-PREZENTACJE elearningbhp.kursyadr.com/ piszczekszkolenia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: szkolenie bhp 22.06.17, 10:43 Dla mnie o wiele bardziej wartościowe są szkolenia bhp face to face. Nie da się wszystkiego nauczyć online. Zresztą niektóre firmy muszą mieć taką zewnętrzną obsługę bhp, można o tym się dowiedzieć więcej z blogstyle.pl/kiedy-potrzebujesz-zewnetrznej-obslugi-bhp/ . Warto ten artykuł przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_kulinski Re: szkolenie bhp 16.09.17, 19:31 Radzę uważać na te praktyki absolwentom, którzy myślą, że po rocznym stażu zaczną sami działać w branży. Aby taki staż się liczył jako staż pracy w służbie BHP to trzeba być zatrudnionym na umowę o pracę na etat na stanowisku zgodnym z rozporządzeniem w sprawie służby BHP. Nieuczciwe firmy mamią absolwentów jakimiś praktykami, zleceniami a tak na prawdę po roku pracy nic to nie daje. Jednym wygranym tej sytuacji są firmy szkoleniowe które mają pracownika od czarnej roboty za darmo lub za parę groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
airwch Re: szkolenie bhp 28.10.18, 07:09 Dla osób, które poszukują firm, które z chęcią przyjmą osoby na praktyki polecam firmę w linkach poniżej- praktyki stacjonarne oraz z wykorzystaniem internetu (u siebie w domu). Jesteśmy otwarci na propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś