Dodaj do ulubionych

szkolenie bhp

IP: *.static.sitel.net.pl 20.01.13, 21:24
chodze do szkoły policealnej kierunek bhp , czy ktos mi moze poradzic gdzie moge załatwic praktyki ,
Obserwuj wątek
    • Gość: Irek Re: szkolenie bhp IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.01.13, 22:29
      spróbuj na kopalnia Sośnica-Makoszowy
    • kasiulabiel Re: szkolenie bhp 07.08.14, 13:48
      Ja uczyłam się Rzeszowie i znalazlam taka firme co się zajmuje szkoleniami bhp www.rzeszow.bhp-center.com.pl/ i tam mialam praktyki.
    • Gość: nielog Re: szkolenie bhp IP: 109.95.204.* 03.09.14, 15:00
      ja tam osobiście jeśli chodzi o BHP mogę polecić www.elearning-24.pl
      Szkolenia w formie e-learningowej, bardzo konkretne i w przystępnej cenie (taniej niż tradycyjne)
      • Gość: nielog Re: szkolenie bhp IP: 109.95.204.* 03.09.14, 15:02
        ja tam osobiście jeśli chodzi o BHP mogę polecić www.elearning-24.pl
        Szkolenia w formie e-learningowej, bardzo konkretne i w przystępnej cenie (taniej niż tradycyjne)
        • Gość: stasiu Re: szkolenie bhp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.14, 12:00
          dla osoby po bhp praca zawsze się znajdzie. u nas w firmie szkolenie przeprowadzali wykładowcy z www.szkoleniabhpopole.pl widać było,że mają dużą wiedzę i doświadczenie,dlatego możesz się z nimi skontaktować.
        • Gość: aleala Re: szkolenie bhp IP: *.146.157.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.17, 10:33
          Szkolenia BHP cała Polska www.bhpkompleksowo.pl/
    • marianpazdzioch55 Re: szkolenie bhp 21.01.16, 13:27
      Witam. Potrzebuję zorganizować w szkole warsztaty medyczne. Szukam kogoś kto przeprowadzi pierwsza pomoc szkolenia Warszawa w gimnazjum. Coś takiego jak tu www.platforma-bhp.pl/oferta/szkolenia-z-pierwszej-pomocy
      Proszę o kontakty.
      • Gość: darek Re: szkolenie bhp IP: *.play-internet.pl 22.02.16, 11:53
        zgłoś się do BHP Consulting, to solidna firma. Stacjonarnie pracują na terenie Warszawy, ale można zaliczyć u nich szkolenie przez internet, co na pewno wyjdzie taniej niż zwykle.
    • abel-ardi Re: szkolenie bhp 03.02.16, 13:52
      Nie ma to jak dobrze przeprowadzone szkolenie bhp. Wiedza potrzebna w pracy, otwiera rynek szerzej.
    • Gość: Klaudia250 Re: szkolenie bhp IP: 178.212.175.* 09.03.16, 16:57
      www.safetyexpert.pl/porady/89-nie-przeprowadzasz-szkolen-bhp-w-zakladzie-pracy-sprawdz-jakie-kary-za-to-groza
      polecam fajny artykuł o szkoleniach, dużo przydatnych informacji
      • Gość: rejvik Re: szkolenie bhp IP: *.icpnet.pl 14.03.16, 10:24
        Nie ma co ryzykować, ja płacę BHP consulting za szkolenie pracowników. Dobrzy są, ceny też do przyjęcia.
    • hannaolkusz Re: szkolenie bhp 11.05.16, 15:21
      Ja się osobiście uczyłam w warszawie i praktyki odbyłam w firmie Comes www.comesbhp.pl/
      • mariagazzwro Re: szkolenie bhp 15.05.16, 20:32
        Na temat Comes www.comesbhp.pl/szkolenia/ słyszałam tak dużo dobrego, że sama skorzystałam z ich usług i nie żałuję, z praktykami pewnie też nie będą robili problemu, na pewno przekażą dużo solidnej wiedzy, tak jak na swoich szkoleniach:)
      • Gość: VEGA Re: szkolenie bhp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.16, 09:57
        nasza firma od kilku lat współpracuje z BHP Consulting, na prawdę rzeczowe, praktyczne szkolenia BHP - aż nie zal czasu poświęconego na szkolenie. Polecam bardzo, Szkoleniebhp.com.pl
        • Gość: wiktor Re: szkolenie bhp IP: *.icpnet.pl 13.07.16, 12:51
          też korzystałem z bhp consulting z ul. chłodnej i moge polecic, ale ja robiłem kurs online
      • Gość: Basia Re: szkolenie bhp IP: *.wad.pl 21.11.16, 13:22
        Jeżeli chodzi o Małopolskę mogę polecić pracowniabhp.jimdo.com/. Szybka, fachowa obsługa i oczywiście dobra cena. Również mają w ofercie szkolenia z pierwszej pomocy POLECAM.
    • marlenaciekot6 Re: szkolenie bhp 19.10.16, 16:53
      Jeśli potrzebujecie doradztwa prawnego i technicznego z zakresu BHP,np: ocenę ergonomiczną stanowisk pracy, sporządzanie instrukcji i procedur BHP, szkolenia wstępne, okresowe i specjalistyczne, to polecam Safety Expert www.safetyexpert.pl/ są bardzo profesjonalni

• nateczka24 Re: szkolenie bhp 28.11.16, 15:05
      Jak potrzebne szkolenie bhp to ja polecam tą firmę szkoleniebhp.com.pl/
      Dla mnei przeprowadzali szkolenia i zrobili co trzeba, teraz mam elegancko wyszkolonych pracowników
      • Gość: Baśka Re: szkolenie bhp IP: *.wad.pl 02.12.16, 13:11
        Mogę wam polecić inną firmę działa w Małopolsce przyjeżdżają do klienta, nic was nie obchodzi i szkolenie jest dopasowane pod względem zagrożeń i stanowisk indywidualnie dla każdego klienta. Dla mnie właśnie to co szukałam- polecam pracowniabhp.jimdo.com/
    • wozekinstruktor Re: szkolenie bhp 07.01.17, 14:27
      Witam jestem instruktorem w firmie szkoleniowej bhp. organizujemy szkolenia wstępne oraz okresowe współpracujemy w dużymi firmami produkcyjnymi, posiadamy duże doświadczenie w zakresie BHP zapraszam. awans-bhp.pl/szkolenia-bhp/
    • Gość: Maciek Re: szkolenie bhp IP: *.dynamic-ww-08.vectranet.pl 26.03.17, 12:07
      Ja mogę polecić firmę BHP EXPERT z Warszawy, przeprowadza szkolenia BHP od wielu lat. Na stronie można zapoznać się z cennikiem - ceny są przystępne.
    • lukaszadr Re: szkolenie bhp 30.04.17, 15:25
      Wykonujemy SZKOLENIA BHP NA TERENIE CAŁEJ POLSKI
      Wykonujemy SZKOLENIA BHP NA TERENIE CAŁEJ POLSKI
      POSIADAMY PLATFORMĘ BHP-PREZENTACJE elearningbhp.kursyadr.com/

piszczekszkolenia.pl/
    • mysliciel662 Re: szkolenie bhp 22.06.17, 10:43
      Dla mnie o wiele bardziej wartościowe są szkolenia bhp face to face. Nie da się wszystkiego nauczyć online. Zresztą niektóre firmy muszą mieć taką zewnętrzną obsługę bhp, można o tym się dowiedzieć więcej z blogstyle.pl/kiedy-potrzebujesz-zewnetrznej-obslugi-bhp/ . Warto ten artykuł przeczytać.
    • patryk_kulinski Re: szkolenie bhp 16.09.17, 19:31
      Radzę uważać na te praktyki absolwentom, którzy myślą, że po rocznym stażu zaczną sami działać w branży. Aby taki staż się liczył jako staż pracy w służbie BHP to trzeba być zatrudnionym na umowę o pracę na etat na stanowisku zgodnym z rozporządzeniem w sprawie służby BHP. Nieuczciwe firmy mamią absolwentów jakimiś praktykami, zleceniami a tak na prawdę po roku pracy nic to nie daje. Jednym wygranym tej sytuacji są firmy szkoleniowe które mają pracownika od czarnej roboty za darmo lub za parę groszy.
    • airwch Re: szkolenie bhp 28.10.18, 07:09
      Dla osób, które poszukują firm, które z chęcią przyjmą osoby na praktyki polecam firmę w linkach poniżej- praktyki stacjonarne oraz z wykorzystaniem internetu (u siebie w domu). Jesteśmy otwarci na propozycję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka