agnieszka.sakowska 03.03.06, 15:58 Co robić w Weekend w Mikołowie?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka785 Re: Fascynujący weekend w Mikołowie 03.03.06, 16:43 kiedyś spędzałam "fascynujące weekendy w Mikołowie" w knajpie "Culture Club" - tam zawsze dużo się działo, były koncerty i rock'n'roll!!! :))) Odpowiedz Link
greg_slask Re: Fascynujący weekend w Mikołowie 06.03.06, 09:06 > kiedyś spędzałam "fascynujące weekendy w Mikołowie" w knajpie "Culture Club" - > tam zawsze dużo się działo, były koncerty i rock'n'roll!!! :))) Ale mi się łezka w oku zakręciła... Chodziłem do Culture Clubu od pierwszego dnia jak go otwarli. Niestety, od dobrych kilku lat knajpa już nie istnieje. rozmawiałem kiedyś o reaktywacji z właścicielem ale nic tego nie wyszło. A obecnie ? To zależy co kto lubi. Ale otwarli duży klub bilardowy - w sumie jest sympatycznie i można po prostu posiedzieć ze znajomymi, wypić piwo itp. Odpowiedz Link
myszka785 żartujesz?... 06.03.06, 11:58 nawet nie wiedziałam, że już nie istnieje?... fakt, że prawie dwa lata jestem za granicą a od 4 lat: najpierw "przykładną" narzeczoną a teraz żoną i matką, także rozrywek tego typu coraz mniej (a szkoda!), ale że zamknęli to nie wiedziałam?... Odpowiedz Link
chloe30 Re: żartujesz?... 06.03.06, 16:29 Ano zamknęli. A bywało się bywało, maturę się tam świętowało - po częsci, po Lady B. też musiała być odwiedzona, pamiętacie?? Odpowiedz Link
agnieszka.sakowska Re: żartujesz?... 06.03.06, 16:59 Ja pamietam Culture club,a do Lady B chodzili moi starsi znajomi:) Odpowiedz Link
majowa-panna Re: Fascynujący weekend w Mikołowie 11.04.06, 22:52 Co robić w weekend? Najlepiej wsiąść do jakiegoś pojazdu i wyjechać gdziekolwiek... Odpowiedz Link