Dodaj do ulubionych

Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowego ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:23
Ciekawe co w Zabrzu buduje sie jeszcze ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Tiger Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:14
      Salon Skody.

Pozdrawiam
      • Gość: d Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:13
        Na pewno jest zgodne z Przestrzennym Planem Zagospodarowania Miasta, którego
        nie ma.
        • Gość: a Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:06
          To nie było pytanie polityczne.
          • Gość: do a Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:54
            A kto tu mówi o polityce? Tylko Ty. Przecież to jest z dziedziny prawa
            lokalnego nie stosowanego od kilkunastu lat.Gdzie duch patryjotyzmu-zdechł?
            • Gość: ciekawy Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.one.pl 20.01.05, 07:37
              a co to jest prawo lokalne? w odniesieniu do pytania, bo jakos związku nie
              widzę.
              • Gość: egon Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 24.01.05, 00:47
                wam się juz gotuje w tych czapkach
      • Gość: sb95 Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:53
        Dla mnie super, nie będę musiał jechać do Rudy.
      • Gość: musik Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:35
        Dobra wiadomość.
    • Gość: roccobarocco skoda IP: *.pojan.net 24.01.05, 09:22
      z tego co mi wiadomo salon w Tarnowskich Górach stracił autoryzację bo fuszerkę
      odpie..li więc pojawilo się miejsce na nowy salon
      • Gość: pepa Re: skoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:58
        Dzwoniłem do salonu w Tarnowskich Górach, to nie prawda, nie stracili
        autoryzacji.
        • Gość: roccobarocco Re: skoda IP: *.gr.com.pl 27.01.05, 12:13
          ja bynajmniej takie platne ogloszenie widziałem w gazecie wyborczej w ubiegłym
          roku. Skoda Poland informowała w nim ze salon w TG stracił autoryzacje, byc
          moze wszsytko wrocilo do normy
          • Gość: pepa Re: skoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:11
            A może być, bo jak dzwoniłem to facet chyba powiedział że zmienił się
            właściciel firmy, dlatego być może poprzednik stracił autoryzację. Przed wizytą
            w tym punkcie trzeba dokładnie sprawdzić ten fakt.
            • Gość: roccobarocco Re: skoda IP: *.pojan.net 23.02.05, 20:24
              na stronie www.skoda.pl punktu w Tarnowskich Górach juz nie ma !! najblizszy
              jest w Rudzie Sląskiej
    • Gość: lodzia Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 06:46
      Kiedy otwarcie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka