Gość: a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:23 Ciekawe co w Zabrzu buduje sie jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tiger Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:14 Salon Skody. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:13 Na pewno jest zgodne z Przestrzennym Planem Zagospodarowania Miasta, którego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:06 To nie było pytanie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do a Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:54 A kto tu mówi o polityce? Tylko Ty. Przecież to jest z dziedziny prawa lokalnego nie stosowanego od kilkunastu lat.Gdzie duch patryjotyzmu-zdechł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.one.pl 20.01.05, 07:37 a co to jest prawo lokalne? w odniesieniu do pytania, bo jakos związku nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 24.01.05, 00:47 wam się juz gotuje w tych czapkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb95 Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:53 Dla mnie super, nie będę musiał jechać do Rudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:35 Dobra wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roccobarocco skoda IP: *.pojan.net 24.01.05, 09:22 z tego co mi wiadomo salon w Tarnowskich Górach stracił autoryzację bo fuszerkę odpie..li więc pojawilo się miejsce na nowy salon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepa Re: skoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:58 Dzwoniłem do salonu w Tarnowskich Górach, to nie prawda, nie stracili autoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roccobarocco Re: skoda IP: *.gr.com.pl 27.01.05, 12:13 ja bynajmniej takie platne ogloszenie widziałem w gazecie wyborczej w ubiegłym roku. Skoda Poland informowała w nim ze salon w TG stracił autoryzacje, byc moze wszsytko wrocilo do normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepa Re: skoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:11 A może być, bo jak dzwoniłem to facet chyba powiedział że zmienił się właściciel firmy, dlatego być może poprzednik stracił autoryzację. Przed wizytą w tym punkcie trzeba dokładnie sprawdzić ten fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roccobarocco Re: skoda IP: *.pojan.net 23.02.05, 20:24 na stronie www.skoda.pl punktu w Tarnowskich Górach juz nie ma !! najblizszy jest w Rudzie Sląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: Ciekawe co powstaje koło M-1 i salonu meblowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 06:46 Kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś