Dodaj do ulubionych

Offside w okraglaku...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:15
wreszcie jakas porzadna knajpka, klub na miare nowoczesego, kulturalnego
spoleczenstwa... Dlugo czekalem na takie miejsce!
Obserwuj wątek
    • Gość: antoni Re: Offside w okraglaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:11
      mi juz sie znudzil ten lokal, niekiego wpadne ponabijac sie z "gwiazdeczek"
    • Gość: Kasia Re: Offside w okraglaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:15
      Atmosfera fajna, wystrój również. Czekam na zapowiedziane imprezy
      • Gość: MuMan Re: Offside w okraglaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:21
        Dla mnie miejsce super... Rozpoczynając od bramki(zawsze uprzejmej), poprzez
        wystrój, obsługę, podawane trunki i klimat muzyczny!!!
        Jeszcze co prawda mało ludzi, ale to miejsce ma potencjał...i widać to z dnia
        na dzień.
        • aka-jo Re: Offside w okraglaku... 28.08.06, 18:31
          tylko te reklame zielone zdejmijcie bo szpeci centrum....
          Moze jakis inny motyw tam umiesccie;)
          • Gość: Liber Re: Offside w okraglaku... IP: *.zabrze.net.pl 28.08.06, 23:04
            Reklama nawet jest fajna. Tylko co z resztą? Przecież to wygląda jak nie
            dokończona budowa.
            • Gość: reklamodawca Re: Offside w okraglaku...reklama piwa za friko ? IP: *.jota.digi.pl 29.08.06, 23:09
              a ja bym chciał wiedzić czy właściele lub browar heineken płaci Miastu Zabrze za
              powierzchnię reklamową ???

to samo pytanie do tego plasticku na kopycie ?
              Bardzo prosze o info panów urzedników w tej sprawie bo ja chętnie bym też taką
              reklamę zamontował sobie na chałupie.

• t.time Adamus w Offsidzie 06.09.06, 09:40
                Nie wiem czy ktoś zwrócił uwage ale najsłynniejszy Dj III i chyba IV RP będzie
                w piątek w Offsidzie. No no, moze bedzie okazja zobaczyć warszawską gwiazde na
                naszym lokalnym podwórku...
                • Gość: olek Re: Adamus w Offsidzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:45
                  przydalaby sie strona internetowa klubu aby wiedziec co w trawie piszczy w
                  najblizsze weekendy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka