Gość: Johnny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:15 wreszcie jakas porzadna knajpka, klub na miare nowoczesego, kulturalnego spoleczenstwa... Dlugo czekalem na takie miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antoni Re: Offside w okraglaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:11 mi juz sie znudzil ten lokal, niekiego wpadne ponabijac sie z "gwiazdeczek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Offside w okraglaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:15 Atmosfera fajna, wystrój również. Czekam na zapowiedziane imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuMan Re: Offside w okraglaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:21 Dla mnie miejsce super... Rozpoczynając od bramki(zawsze uprzejmej), poprzez wystrój, obsługę, podawane trunki i klimat muzyczny!!! Jeszcze co prawda mało ludzi, ale to miejsce ma potencjał...i widać to z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
aka-jo Re: Offside w okraglaku... 28.08.06, 18:31 tylko te reklame zielone zdejmijcie bo szpeci centrum.... Moze jakis inny motyw tam umiesccie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liber Re: Offside w okraglaku... IP: *.zabrze.net.pl 28.08.06, 23:04 Reklama nawet jest fajna. Tylko co z resztą? Przecież to wygląda jak nie dokończona budowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamodawca Re: Offside w okraglaku...reklama piwa za friko ? IP: *.jota.digi.pl 29.08.06, 23:09 a ja bym chciał wiedzić czy właściele lub browar heineken płaci Miastu Zabrze za powierzchnię reklamową ??? to samo pytanie do tego plasticku na kopycie ? Bardzo prosze o info panów urzedników w tej sprawie bo ja chętnie bym też taką reklamę zamontował sobie na chałupie. Odpowiedz Link Zgłoś
t.time Adamus w Offsidzie 06.09.06, 09:40 Nie wiem czy ktoś zwrócił uwage ale najsłynniejszy Dj III i chyba IV RP będzie w piątek w Offsidzie. No no, moze bedzie okazja zobaczyć warszawską gwiazde na naszym lokalnym podwórku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Adamus w Offsidzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:45 przydalaby sie strona internetowa klubu aby wiedziec co w trawie piszczy w najblizsze weekendy :) Odpowiedz Link Zgłoś