immortal87 28.01.07, 09:29 Wątek co do najlepszych i najgorszych fryzjerów w mieście dobrze sie rozwija,więc może teraz podzielimy się refleksjami na temat cen u zabrzańskich fryzjerów?? Na Kopernika za wycieniowanie włosów i ułożenie biorą ok.15 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościu Re: ceny fryzjerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:11 Hm..Zabrez, jakos nie jestem przekonana do fryzjerów tutaj.. na Koperniku fakt, nie jest najgorzej( jeżeli mowisz o tym pomarańczowym lokalu)..i nie drogo..Kiedys lovely look..teraz moja noga już tam nie stanie.Jakos przejechalam się na ich uslugach i poromocjach...A ceny-były średnie..Nie zawsze robili to czego sie oczekiwało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: ceny fryzjerów IP: *.zabrze.net.pl 24.02.07, 17:35 a jak oceniacie Grom_Fryz? mam bliżej-tylko nie wiem czy warto...Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: ceny fryzjerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 22:50 A o który pytasz? Jest ich kilka w Zabrzu w różnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: ceny fryzjerów IP: *.proxnet.pl 25.02.07, 11:43 a ja polecam TRENDY, kolo dworca. nie jestem z zabrza ale jezdze tam do fryzjera. i bardzo sobie chwale. zawsze trzeba sie umowic wczesniej - i to przynajmniej jeden dzien wiec chyba jest p[opularny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: ceny fryzjerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:42 Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!! Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ceny fryzjerów IP: *.stk.vectranet.pl 27.07.07, 07:10 a ja polecam na zaborzu, studio fryzjerskie STYL, zawsze doradzą niezdecydowanym, no i jest miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś