magdusija 28.01.05, 21:52 Tak,wiem ze to nie na to forum:)ale gdzie znajde kogos kto ma jakiekolwiek pojecie o "greczyzmie":)Pytanie: czy da sie wyslac sms z internetu do grecji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eridan Re: SMS 29.01.05, 22:35 Być może jest dość późno i słabo kontaktuję, ale "greczyzm" to dla mnie zagwozdka kompletna (???). Co do smsu, to zapewne można. W końcu ludkowie wysyłają sobie różne rzeczy, faksy, to pewnie i sms. Problem tylko we właściwej bramce, która to umożliwi. Zapewne ta opcja dostępna jest u greckich operatorów. Ale co to znowu za "greczyzm"? Chyba jednak zbyt późno. Kalinichta. Odpowiedz Link
magdusija Re: SMS 30.01.05, 00:49 taaa...i wlasnie o ta bramke mi chodzi. ja szukalam juz 2 dni:(pomocy:(((( Odpowiedz Link
eridan Re: SMS 31.01.05, 09:24 Tradycyjnie już proponuję google a tam np. taki ciąg: grecja bramka sms (albo: greek gate sms). Wyrzuca sporo ciekawych adresów.pzdr. Odpowiedz Link
magdusija Re: SMS 04.02.05, 18:40 i tak po 2dniach googlowania znalazlam sie w tym samym miejscu zwanym zerem: ((((przeciez musi sie jakos dac:((( Odpowiedz Link