studentka57 28.07.17, 10:27 Słyszałam, że ostatnio modne są wystroje wnętrz w [url=https://malodesign.pl/pl/meble-design/]meble design[/url]. Podobno ciekawą ofertę na meble design mają w internecie? Jak myślicie czy opłaca się je kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentka57 Re: Meble design 28.07.17, 10:27 studentka57 napisał(a): > Słyszałam, że ostatnio modne są wystroje wnętrz meble design malodesign.pl/pl/meble-design/ . Podobno ciekawą ofertę na meble design mają w internecie? Jak myślicie czy opłaca się je kupić? Odpowiedz Link
finiki5 Re: Meble design 21.08.17, 14:16 Czy ktoś może polecić firmę oferującą meble restauracyjne w stylu industrialnym we Wrocławiu? Na razie dobre opinie słyszałem o firmie icon-concept.pl/oferta/meble-restauracyjne/ . Ale chciałbym porównać oferty innych firm. Ktoś? Coś? Odpowiedz Link
agrafkaaga Re: Meble design 28.05.18, 09:40 Ja serdecznie polecam designerskie meble takemehome.pl! Myślę, że fajnie podążać za trendami, a styl industrialny czy minimalistyczny są na tyle uniwersalne, a zarazem oryginalne, że takie meble sprawdzą się znakomicie nie tylko pod względem wizualnym, ale także użytkowym. Sam się przymierzam do remontu salonu i przedpokoju, dlatego przeglądam oferty i powiem wam, że kilka rzeczy już wybrałem właśnie stamtąd :) Odpowiedz Link