michal-ochlik 26.01.05, 16:28 zimno wszedzie cimno wszedzie co to bedzie co to bedzie jednak minusy wkradaja sie noca do angli a dzisaj jest tak zimno ze jest kolo 3 stopni ale zato ladna pogoda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskat Re: ZIMNO 26.01.05, 19:45 u mnie tez zimno, ale koty marcuja nie ma rady, trzeba jakos przetrzymac luty cieple rekawice, czapka, szalik i jakos bedzie. :)) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: ZIMNO 26.01.05, 21:42 Z zimnem możnaby sobie poradzić,bo tylko -6 stopni.Ale potwornie wiejący i wyjący wiatr czyni ten mróz nie do zniesienia.A w mieszkaniu też zimniej bo świszcze z każdej możliwej szczelinki.Większość moich okien wychodzi na północny-wschód skąd właśnie wieje. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: ZIMNO 27.01.05, 13:01 A dzisiaj ostał się tylko mróż.Czyli przyjemna zima.Taka powinna być;biała i lekko mrożna.Jak długo wytrzyma jej tajemnica. Odpowiedz Link
michal-ochlik Re: ZIMNO 28.01.05, 17:14 pluskat koty sie chyba marcuja w marcu a nie teraz ciekawe czy moja krewetka jusz zaczela i jak sie jej wiedzie u mojego brata i czy jeszcze jest w domu czy miska i krewetke odal do schroniska mi muwil ze tak ale ja mu niewieze niedopuszczam tej mysli do siebie, a u nas dalej wieje jak w kieleckim Odpowiedz Link
kicior99 Re: ZIMNO 28.01.05, 17:18 i wiac bedzie. Prawie srodziemnomorska roslinnosc wiatr wytrzyma. Co do marcowania sie kotow - cos im sie pokickalo (pokicialo? =)) i w zeszlym roku zaczely w styczniu. Odpowiedz Link