14.11.12, 20:10
...zawsze po 13 wink
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: 14 14.11.12, 20:13
      no tak
      nie da sie ukryć
      • rybka.11 Re: 14 14.11.12, 20:33
        nie da sie ukryć ani przeoczyć...
    • grzech_o_1 A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dzień 14.11.12, 20:45
      miesiąca!
      Ostatni termin porobienia wszystkich opłat! sadsadsad
      Bez karnych odsetek!
      • rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 20:52
        Własnie... Dobrze, że mi ktos przypomniał o rachunkach

smile

Z czego by tu zapłacić?wink
        • grzech_o_1 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 21:12
          Można z portmonetki, można też nowocześnie - kartą! smile

Ps.
          Nie cierpię stania w kolejkach. A za wcześnie nie chce mi się płacić. To już poświęcam te około 3 zety na te 'odsetki' wszelkie karne i płacę zawsze siedemnastego! Przy okienku nie ma wtedy żywego ducha.
          • rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 21:17
            grzech_o_1 napisał:

> Można z portmonetki, można też nowocześnie - kartą! smile
            • leziox Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 21:36
              A przelewem z banku to nie da rady?wszystko place przez bank,nie wiem jak poczta wyglada na oczy.Oplaty za przelewy sa juz w oplacie za konto-a za konto nie place nic smile
              • grzech_o_1 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:03
                Nie chodzę na pocztę. Bo to zgroza.
                Ale do takiej filii małej Banku Spółdzielczego. Tam wsio opłacam.
              • rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:05
                leziox napisał:

> A przelewem z banku to nie da rady?wszystko place przez bank,nie wiem jak poczt
                > a wyglada na oczy.Oplaty za przelewy sa juz w oplacie za konto-a za konto nie p
                > lace nic smile
            • grzech_o_1 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:02
              Jako mawiały moje babcie?
              - grosz do grosza, a będzie kokosza.
              - oszczędnością i pracą, ludzie się bogacą.
              Jakoś Rybciu trza żyć!

Ps.
              Ale jak babunie były młode, to jajko kosztowało trzy grosze. A garnitur bajerancki szyty na miarę z bielskiej wełny z materiałem - 100 zetów.
              • rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:04
                grzech_o_1 napisał:

> Ps.
                > Ale jak babunie były młode, to jajko kosztowało trzy grosze. A garnitur bajeran
                > cki szyty na miarę z bielskiej wełny z materiałem - 100 zetów.
                ___________________________--
                Znam te "prawdy", ale trudno odkladać jesli sie nie ma z czego....

smile
    • lounger Re: 14 14.11.12, 22:25
      Dzień za dniem tak szybko leci, że człowiek nawet nie zwraca uwagi czy to 13 czy początek a może koniec tygodnia.
      • rybka.11 Re: 14 15.11.12, 06:44
        Teraz to już środek wink tygodnia
        • tropem_misia1 Re: 14 15.11.12, 07:00
          Chyba pośrodek tygodnia...przeca czwartek!!
          • rybka.11 Re: 14 15.11.12, 07:03
            Matko... a ja przekonana byłam, że środa wink))
            • tropem_misia1 Re: 14 15.11.12, 07:08
              aaaaaaa widzi jak to warto pogwarzyć na forach...no!
      • grzech_o_1 Ale......, jak by kalendarza do góry nogami 15.11.12, 16:02
        nie przewracał..... - Andrzejki będą we należnym terminie! I Wilija i Nowy Rok.smile

A na - "Nowy Rok, dnia już więcej o żabi skok"!
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka