grzech_o_1 A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dzień 14.11.12, 20:45 miesiąca! Ostatni termin porobienia wszystkich opłat! Bez karnych odsetek! Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 20:52 Własnie... Dobrze, że mi ktos przypomniał o rachunkach Z czego by tu zapłacić? Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 21:12 Można z portmonetki, można też nowocześnie - kartą! Ps. Nie cierpię stania w kolejkach. A za wcześnie nie chce mi się płacić. To już poświęcam te około 3 zety na te 'odsetki' wszelkie karne i płacę zawsze siedemnastego! Przy okienku nie ma wtedy żywego ducha. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 21:17 grzech_o_1 napisał: > Można z portmonetki, można też nowocześnie - kartą! _________________________________________ Jasne, tylko zeby z czegos placić, to najpierw trzeba zgromadzić środki jakieś płatnicze. Odpowiedz Link
leziox Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 21:36 A przelewem z banku to nie da rady?wszystko place przez bank,nie wiem jak poczta wyglada na oczy.Oplaty za przelewy sa juz w oplacie za konto-a za konto nie place nic Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:03 Nie chodzę na pocztę. Bo to zgroza. Ale do takiej filii małej Banku Spółdzielczego. Tam wsio opłacam. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:05 leziox napisał: > A przelewem z banku to nie da rady?wszystko place przez bank,nie wiem jak poczt > a wyglada na oczy.Oplaty za przelewy sa juz w oplacie za konto-a za konto nie p > lace nic _____________________________ pocztę omijam szerokim łukiem - odkąd przekonalam się, że przez internet mozna to zrobić bezstresowo Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:02 Jako mawiały moje babcie? - grosz do grosza, a będzie kokosza. - oszczędnością i pracą, ludzie się bogacą. Jakoś Rybciu trza żyć! Ps. Ale jak babunie były młode, to jajko kosztowało trzy grosze. A garnitur bajerancki szyty na miarę z bielskiej wełny z materiałem - 100 zetów. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A jutro 15_sty! Czyli 'najprzyjemniejszy' dz 14.11.12, 22:04 grzech_o_1 napisał: > Ps. > Ale jak babunie były młode, to jajko kosztowało trzy grosze. A garnitur bajeran > cki szyty na miarę z bielskiej wełny z materiałem - 100 zetów. ___________________________-- Znam te "prawdy", ale trudno odkladać jesli sie nie ma z czego.... Odpowiedz Link
lounger Re: 14 14.11.12, 22:25 Dzień za dniem tak szybko leci, że człowiek nawet nie zwraca uwagi czy to 13 czy początek a może koniec tygodnia. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: 14 15.11.12, 07:08 aaaaaaa widzi jak to warto pogwarzyć na forach...no! Odpowiedz Link
grzech_o_1 Ale......, jak by kalendarza do góry nogami 15.11.12, 16:02 nie przewracał..... - Andrzejki będą we należnym terminie! I Wilija i Nowy Rok. A na - "Nowy Rok, dnia już więcej o żabi skok"! Odpowiedz Link