Dodaj do ulubionych

Dla Jaremy

23.11.13, 22:24
i jego Mamy Yomy od mamy Rysia czyli mojej córy filmik niosący moc optymizmu.
Z nadzieją, że od teraz jak najczęściej Jaremka będzie na rękach mamy, bo dotyk matki jest kluczowy dla takiego szkraba.

http://thestir.cafemom.com/baby/164477/dad_takes_breathtaking_video_of
Obserwuj wątek
    • pi.asia Re: Dla Jaremy 24.11.13, 09:13
      Spłakałam się jak bóbr. Jak całe żeremie!!!
      • yoma Re: Dla Jaremy 24.11.13, 11:09
        Jaremie smile Dzięki, Barbuś. My też taki zrobimy, aha!
        • yoma Re: Dla Jaremy 24.11.13, 11:10
          PS Będzie na rękach, jak tylko dadzą smile
          • yoma Re: Dla Jaremy 25.11.13, 19:59
            Ale patrzcie, tutaj matka kanguruje takiego szkraba z respiratorem i wszystkim, a u nas z dwukilowym koniem jeszcze pielęgniarki kręcą nosem. Ja wiem, ja wiem, dla nich to więcej roboty i czujności, ale jednak. No nic, doktor jest po naszej stronie smile

Tata dzisiaj trzymał na rękach. Szczęśliwe chłopaki oba smile
            • karple Re: Dla Jaremy 26.11.13, 12:02
              Dwukilowy koń- no rozwaliłaś mnie na łopatki big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin ciekawe co powiesz jak taki 15 kilowy Jaremka rzuci ci się w objęcia i z błagalnym spojrzeniem powie: ponosis???? hihihi
              A z pielęgniarkami to masz racę- dla nich to kupa roboty i wolą jak brzdąc ( czy koń- jak wolisz hihi ) leży grzecznie. Tylko że dla Jaremki bliskość mamy i taty najważniejsza!!!!
              • yoma Re: Dla Jaremy 26.11.13, 19:24
                15 kg to jesce ponosę, przez chwilę smile 5 h dzisiaj nosiliśmy, z przerwą na żarełko.
                • karple Re: Dla Jaremy 26.11.13, 20:11
                  Oooooo 5 godzin???? Cudnie!!!!!! Oby tak dalej! takie pieszczotki to najlepsze lekarstwo!!!
                  • yoma Re: Dla Jaremy 26.11.13, 21:27
                    Mam niejasne wrażenie, że nasza doktor obtupała pielęgniarki, że nie ma marudzenia, mały potrzebuje... smile
                    • saga55-5 Re: Dla Jaremy 26.11.13, 21:39
                      Ech........ja to też mam "mokre oczy " smile
                      • pi.asia Re: Dla Jaremy 26.11.13, 21:42
                        mały potrzebuje...

nie tylko mały potrzebuje, Mama też!!! i Tata!!!
                        • yoma Re: Dla Jaremy 26.11.13, 22:26
                          Ta. Nie powiem wam, co oksytocyna robi z ludźmi, bo tu są faceci smile

No to macie. Niewyraźne, bo nie świecimy mu fleszem po oczach, ale widać, o co chodzi smile

fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/jmah/zSA80r4ea5oVvoIcGB.jpg

fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/jmah/BxYCD7vQOLyWoOBRmB.jpg

fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/jmah/iVt58cyTWCthngS9iB.jpg
                          • saga55-5 Re: Dla Jaremy 26.11.13, 22:41
                            A po kim to taka śmiesznota ?
                            • pi.asia Re: Dla Jaremy 26.11.13, 22:45
                              Wygląda na absolutnie szczęśliwego człowieka.
                              • yoma Re: Dla Jaremy 26.11.13, 22:51
                                A dzisiaj był kardiolog i robił mu USG. Mały odstawił absolutny show pt. boli! parzy! kłuje!rąbie na kawałki! zabieeeerzcieee toooo!, aż mu lekarz nagadał, a jak poszedł, mały ułożył się wygodnie i zaczął się szelmowsko uśmiechać: widzieliście, jak zrobiłem doktora?
                                • saga55-5 Re: Dla Jaremy 26.11.13, 22:53
                                  Yoma, przyznaj się, po kim on to ma ? wink
                                  • yoma Re: Dla Jaremy 26.11.13, 22:59
                                    Na pewno nie po mnie, ja jestem zawsze niesłychanie cierpliwa u lekarza smile Tylko u dentysty krzyczę Znieczulenie! na sam widok tabliczki z napisem stomatolog.

Upór i przeprowadzanie własnej woli ma po tatusiu smile
                          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dla Jaremy 26.11.13, 23:15
                            ale fajna malizna... smile
                            • karple Re: Dla Jaremy 27.11.13, 12:52
                              Cudny ten wasz "2 kilowy koń" wink a uśmiech rozbrajający!!! Oj ze zniecierpliwieniem czekam na pierwsze zdjęcie z domu smile
                          • moonshana Re: Dla Jaremy 27.11.13, 13:40
                            porządny kawał łobuzabig_grin bardzo bardzo porządnybig_grin aż mnie się przypomniało własne malutkowate szczęściesmile dziś już urosło i na mnie wrzeszczy.
                            • yoma Re: Dla Jaremy 27.11.13, 20:24
                              smile
                              • yvi1 Re: Dla Jaremy 27.11.13, 21:58
                                Sliczny " konik" !smile
                                Rosnij i rozrabiaj z calych sil( ciocia yvi ci pozwala) .smile
                                • yoma Re: Dla Jaremy 28.11.13, 18:06
                                  Ciocia niech wyluzuje, bo już raz sobie tracheostomię wyciągnął, nerwowo było... Niech rozrabia w miarę smile
                                  • noirdesir2 Re: Dla Jaremy 28.11.13, 18:14
                                    łaaał, nowe foty, jaki uśmiech!! cudniesmile a ja Stasiowi kupiłam taką samą pieluszkę w jeżyki ! ( z rossmanna) uściski dla Was!
                                    • yvi1 Re: Dla Jaremy 28.11.13, 19:27
                                      Ale ci maly " rozrabiaka " rosniesmile.
                                      Jak on to zrobil?Mam nadzieje,ze na strachu sie skonczylo i sie wiecej nie powtorzy.
                                      Caluski dla Jaremki smile
                                      • yoma Re: Dla Jaremy 29.11.13, 20:02
                                        Bogowie wiedzą, jak. Zreanimowali go, ale cośmy przeżyli, to nasze...
                          • zaba_300 Re: Dla Jaremy 29.11.13, 06:48
                            ależ masz słodki "kawał chłopa"!
                            • agnes-05 Re: Dla Jaremy 29.11.13, 18:34
                              Yoma, trzymaj się. smile
                              Twoja postawa jest fantastyczna! A synek dzielny jak na Jaremę przystało! smile
                              Teraz znow wyjezdzam na tydzien, a jak wrocę, to poprosze, zeby juz tracheostomii nie było, bardzo poproszę.))
                              • yoma Re: Dla Jaremy 29.11.13, 20:01
                                Tracheostomia ma być, bo on dzięki niej w ogóle oddycha, ale możemy się starać, żeby nie było respiratora. Teraz jest prowadzony metodą zmniejszania po kawałeczku codziennie i kiedyś musi się udać smile

> A synek dzielny jak na Jaremę przystało! smile

No nie? Dobrześmy mu imię wybrali smile

Nieustające dzięki wszystkim smile
                              • yoma Re: Dla Jaremy 30.11.13, 17:57
                                Agnes, wyjeżdżaj częściej smile

Urosłem od wczoraj o 85 g, a to, co mam na szyi, to filtr powietrza, a nie żaden respirator smile

fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/jmah/9heFqkcUahibWtZhuB.png
                                • pi.asia Re: Dla Jaremy 30.11.13, 18:46
                                  Nooooo! Nareszcie! Nikt nie lubi jak mu we śnie okablowanie przeszkadza, to nie dziwota, że dwukilowy koń się zezłościł!

Ktuś tu zwrócił uwagę na postawę Yomy. Podpinam się - jest fantastyczna!
                                  • yoma Re: Dla Jaremy 01.12.13, 16:54
                                    Eee? Normalna, nie? Ale dzięki za dobre słowo smile

Chłopak zasuwa bez respiratora, tylko na zwiększonym tlenie, ale robotę odwala sam. Przebąkiwane jest o awansie na patologię. Na patologię noworodka się awansuje z OIOMu, jak się już jest wydolnym oddechowo. Ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka