Dodaj do ulubionych

32 stopnie...

30.05.05, 16:49
...to z zacienionej strony bloku.Z drugiej w słońcu 49 stopni.Przy
zasłoniętych żaluzjami szybach w pokoju możliwy do wytrzymania chłód 28
stopni.
U Was też podobno przygrzewa.To skaczcie do basenu.Dla ochłody i nie
tylko.Michał to dobry sposób na odchudzanie i krzepkie zdrowie.
Obserwuj wątek
    • kruwsko66 Re: 32 stopnie... 31.05.05, 17:44
      u nas nie jest tak ragicznie wczoraj bylo oko 30 stpni a dzisaj jest raczej
      kolo 20
      • mi.ka.n Re: 32 stopnie... 31.05.05, 17:52
        Tak było wczoraj.Po wieczornym wietrze w huraganowych chwilami porywach
        oziębiło sie i to znacznie(16stopni).W nocy padal deszcz.Na szczę ście nie bylo
        takiej nawałnicy jak na Dolnym Śląsku kolo Wrocławia,gdzie nawet zginęły trzy
        osoby.
      • kicior99 Re: 32 stopnie... 31.05.05, 17:52
        a ja 34 razy wychodzilem z chlodni (2 stopnie) na 30-stopniowy upal. straszliwe
        przezycie.
        • kicior99 errata 31.05.05, 17:53
          mialo byc 4.
          • mi.ka.n Re: errata 31.05.05, 18:06
            A skąd się w tej chłodni wziąłeś.Czy to miejsce Twojej pracy?
            • kruwsko66 Re: errata 31.05.05, 18:14
              tak on pracuje tam gdzie jest 2 stpnie i potem wychodzac dostaje szoku
              termicznego
              • d.su Re: errata 31.05.05, 21:24
                dzis sie obudzilam, spojrzalam w lustro... nos czerwony jak u krasnala, a
                rece!! No raczek zupelny... za dlugo wczoraj siedzialam na sloncu, ojojoj...
                • mi.ka.n Re: errata 01.06.05, 09:47
                  Żelazna zasada,której przestrzegałam w życiu .Nigdy nie opalałam sie między 11
                  a 15godz.Schodziłam do cienia.Kiedy inni kwiczeli i mieli kilka dni z glowy
                  lecząc poparzenia ja mogłam sie w dalszym ciągu wystawiac na słońce i szybciej
                  byłam opalona na mulatke niż oni przechodzący etap raczka.
                  • d.su Re: errata 01.06.05, 17:54
                    Calkiem slusznie
                    wlasciwie nigdy sie nie opalam celowo, zawsze jakos przypadkiem tak wychodzi...
                    a ze tu zimno bylo ciagle, to gdy sie wreszcie zrobilo cieplo, jakos tak...
                    samo wyszlo :)
                    • kicior99 Re: errata 02.06.05, 17:21
                      wyroslem z opalania jak mialem 15 lat i poparzenia 2 stopnia.
              • pluskat Re: errata 01.06.05, 17:47
                tak on pracuje tam gdzie jest 2 stpnie i potem wychodzac dostaje szoku
                > termicznego

albo sie pochoruje, albo sie zahartuje...
                • kruwsko66 Re: errata 02.06.05, 15:17
                  pluskat on sie predzej zachartuje bo jak biega po tej chali pikujac jogurciki
                  to mu jes cieplo
                  • kicior99 Re: errata 02.06.05, 17:08
                    jogurciki to jeszcze nic, sa gorsze rzeczy =)
                    • mi.ka.n Re: errata 02.06.05, 17:20
                      Nie lubisz jogurtów?
                      • kicior99 Re: errata 02.06.05, 17:21
                        lubie, owszem, gorsze sa butelki z mlekiem (brzydzi mnie nawet zapach) i
                        cholernie ciezkie soczki pomaranczowe...
                        • mi.ka.n Re: errata 02.06.05, 17:45
                          Aja zastanawiam sie kiedy u nas powrócą do butelek? lubę ekologie i ta
                          wszechobecna folia nawet tam gdzie można ją zastąpić przeraza mnie.do mleka
                          wstrętu nie mam.
                          • kruwsko66 Re: errata 03.06.05, 16:27
                            ale plastik jest lekki a szklo jest ciezkie moze to dlatego moim zdaniem tesz
                            prawieszystko powinno byc w butelkach i wszystkie powinny byc zwrotne a potem
                            ten plastik rozklada sie milony lat
                            • mi.ka.n Re: errata 03.06.05, 16:48

Michał dzisiaj tylko będę czytać.Głowa tak mnie boli,że zamazują mi się klawisze
                              • kruwsko66 Re: errata 03.06.05, 16:49
                                to szybko zdrowiej to pewnie ciszsnienie
                                • mi.ka.n Re: errata 03.06.05, 16:58
                                  Moje własne jest w normie,tylko to atmosferyczne za bardzo zmienne.Głowę
                                  nafaszerowałam różnymi lekami i w oczach mleko.Pomogły czy zaszkodziły nie
                                  wiem!?Za życzenia dziękuję.
                                  • kruwsko66 Re: errata 03.06.05, 17:01
                                    u nas tesz pogoda jak w kalejdoskopie tu to bys sie dopiero czyla dzisaj caly
                                    dzien leje a jak w polsce
                                    • mi.ka.n Re: errata 03.06.05, 17:04
                                      Różnie ale u mnie doskwiera piekące słońce(27stopni)
                                      • kruwsko66 Re: errata 03.06.05, 17:06
                                        a u nas niestety na odwrut i nic nato niemozna poradzic chyba ze sier pujdzie
                                        do solarium albo w twoim przypadku do chlodni
                          • kicior99 Re: errata 03.06.05, 17:07
                            wiesz ile u nas w magazynie zuzywa sie niepotrzebnego plastiku? Szczesciem
                            wszystko idzie na recycling
                            • mi.ka.n Re: errata 03.06.05, 17:16
                              Tak powinno być,u nas w Polsce daleka do tego droga.Niewielu Polaków i tych od
                              kogo by to zależało myśli o odzysku.
                              • kicior99 Re: errata 03.06.05, 17:22
                                Wszystkie kartony i plastikowe folie ze sklepow wedruja z powrotem do magazynu
                                (a ja to wyladowywalem =))) gdzie sa belowane i przekazywane na surowiec
                                wtorny. W kazdym biurze stoi firmowy kosz spolki recyclingowej, gdzie wrzuca
                                sie zuzyty papier, (nawet przepuszczony przez niszczarke) a pozniej tez sie to
                                przekazuje na makulature
                                • mi.ka.n Re: errata 03.06.05, 17:30
                                  U nas w śmietnikach wszystko suzamem do kupy razem.Widzę ludzi którzy to na
                                  własną rękę próbują segregować i oddawać do odpowiednich punktów.To jednak nie
                                  świadomość a wszechobecna bieda ich do tego zmusza.
                                  • pluskat Re: errata 03.06.05, 18:27
                                    od dawna juz wyrzucam butelki do specjalnych pojemnikow, a ostatnio takze
                                    plastik, papier, metal, baterie; stare lekarstwa oddaje do apteki; resztki
                                    roslinne na kompost ,
                                    ale i tak za duzo tych opakowan, to szalenstwo
                                    • kicior99 Re: errata 04.06.05, 13:35
                                      A w sklepach wszyscy sie dziwia, gdy odmawiam przyjecia kolejnej lastikowej
                                      torby. Poly? No, thanks...
                                  • kicior99 Re: errata 04.06.05, 13:35
                                    Michal, gdy nie mial pracy, zbieral zlom i makulature. Mozna z tego przezyc.
                                  • kruwsko66 Re: errata 04.06.05, 13:36
                                    ja niestety w polsce tesz musialem szukac surowcuw wturnych zeby przezyc
                                    najdroszy jest zlom po makulaturze a potem miedz 5,30 zl za kg
                                    • mi.ka.n Re: errata 04.06.05, 15:06
                                      Dzięki takim ludziom coś niecoś odzyskujemy.I jak widac podwójna korzyść z tego.
                                      • kruwsko66 Re: errata 06.06.05, 15:36
                                        ale za jaka cene mieszkancy oto powini dbac
                                        • mi.ka.n Re: errata 06.06.05, 16:04
                                          U mnie przed blokiem nie ma nawet segregacyjnych pojemników.Na innych osiedlach
                                          są np. tam gdzie mieszka Córka.Z grubsza więc mozna juz w domu dzielić.
                                          • kruwsko66 Re: errata 06.06.05, 16:44
                                            tak to jest z tym smietnikam tu sa tam niem a chce sie dbac o ekologi tylko
                                            ciekawe jak??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka