fibin 10.03.02, 17:59 Tylko głupiec i kanalia lekceważy genitalia. Bo najbardziej jest dziś modne reklamować części rodne. Stanisław Lem Kongres futurologiczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dilvish Re: Lem i Big Brother IP: 192.168.1.* 10.03.02, 18:26 Twierdzisz że Lem przewidział programy typu Big Brother? On antycypował nie raz, w Kongresie przewidział jeszcze działanie jakiegoś halucynogenu, który został odkryty wiele lat później. Ale największą jego wizją była rzeczywistość wirualna (nazwana przez niego fantomatyką), która wymyslił w czasach gdy komputery były wielkimi maszynami liczącymi. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Lem i Big Brother 14.03.02, 11:46 Witam, w życiu nie zestawiłbym wizji Lema z BB. Toż to czysta obraza Boska coś takiego!!! BB to skrzyżowanie popłuczyn po Goebbelsie i Stalinie! Nie lubię tego programu, choć go oglądam. Może to już ciocia schizofrenia??? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo ciocia schizofrenia ... IP: *.ne.ch 14.03.02, 14:50 to nie ciocia Schizofrenia .... to ciocia Inercja , a za nia biezy wujek Nalog ;o) wylacz telejajko i siegnij na poleczke z ksiazeczkami ... to tez fajny wujek Nalog ... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: ciocia schizofrenia ... 15.03.02, 16:35 Spoko, spoko, przed snem musi być parę stroniczek (a z reguły kilkadziesiąt)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo wujek Nalog... IP: *.ne.ch 15.03.02, 17:17 Koniecznie ... Pamietam skrajna sytuacje (warunki ultra-bojowe), nie bylo nic do czytania , az znalazlem podarta gazete sprzed paru lat ... .. maly wlos, a zaczalbym czytac instrukcje PPOZ wywieszona na scianie ;oD Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: wujek Nalog... 15.03.02, 17:20 No to ja już to przerabiałem, jechałem pociągiem prawie tydzień, wszystko już przeczytałem, to z Moskwy do polskiej granicy nauczyłem się na pamięć tabliczki z czymś tam (nie pamiętam co to było), CYRYLICĄ. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georgeK Re: wujek Nalog... IP: *.man.bialystok.pl 16.03.02, 11:31 dla mnie książeczka to też konieczność.Ale ze wstydem musze przyznać, ze TE programy też czasami oglądam. Narazie Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 ciekawy watek.. 08.08.02, 20:46 i baloo..strazak/czytelnik..kon by sie usmial.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemolog Re: Lem i Big Brother IP: 213.25.168.* 16.08.02, 13:38 Lem podobno wysłał swe zgłoszenie do Big Brothera, ale się nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Lem i Big Brother 17.08.02, 09:37 A szkoda! Ale byłaby świetna para z taką np. Szymborską, czyż nie? Ale jej też by pewnie nie zaakceptowali:( Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś