kruwsko66 22.06.05, 15:33 kto i gdzie wyjezdza na wakacje bo my jak kicor wyzdrowieje to bysmy jechali do Ladynu na 2 dni albo najlepiejnad morze zeby tylko znowu nieuciekalo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.su Re: KTO NA WAKACJE??? 22.06.05, 16:09 Ja na tydzien do Polski, juz w nastepny piatek, hurraa!! Odpowiedz Link
lol21ndm Re: KTO NA WAKACJE??? 22.06.05, 17:16 Ja do Polski, ale dopiero za miesiac. ;) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: KTO NA WAKACJE??? 22.06.05, 18:01 2 dni to żadne wakacje.Odprężyc od codzienności się trochę można,ale i zmęczyc jezeli to ma być Londyn.Lepiej jedzcie nad to morze.Z odpływem czy przypływem bardziej relaksujące.Kicior niech się leczy najpierw a nie wymęczony chorobą zwiedza Londyn.Ten moze sobie zostawic na czas lepszego samopoczucia i nieco dłuższy urlop niż dwa dni.Życzę poprawy zdrowotnej przede wszystkim.A w dalszej perspektywie dłuższych nieco wakacji,bo Mu są bardzo potrzebne dla odzyskania sił. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: KTO NA WAKACJE??? 23.06.05, 13:37 kcor jusz sie odchorowal i jest zdrowy na szczescie Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: KTO NA WAKACJE??? 23.06.05, 13:48 Aco to za błyskawiczna kuracja?Sama poprawa samopoczucia nie swiadczy o wyzdrowieniu.A antybiotyk to tak w locie bedzie brał. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: KTO NA WAKACJE??? 23.06.05, 13:59 tak tak caly czas bieze muwi ze ponim jest troche osabony Odpowiedz Link