Dodaj do ulubionych

OD JUTRA PRACUJE

01.08.05, 18:03
ito na caly etat tam gdzie mylem skrzynki jeden dzien przyslali mi sms czy
chce isc do pracy jak na caly etat to jasne
Obserwuj wątek
    • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 01.08.05, 18:07
      okazalo sie ze za 30 min mam byc w pracy
      • misspiggy Re: OD JUTRA PRACUJE 01.08.05, 18:09
        Powodzenia i miłej pracy :)))
        • pluskat Re: OD JUTRA PRACUJE 02.08.05, 20:54
          no to widze, rozrywany jestes :)
          • pluskat Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 10:23
            Michal, jestesmy oczywiscie bardzo ciekawi jak Ci poszlo w pracy.
            Kicior pisze, ze sie nie mozecie dopchac do internetu. Poczekamy wiec cierpliwie.
            pozdrowienia
            • mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 11:46
              Ja też poczekam.I na razie nic nie pisze żeby nie zapeszyć.
              • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 12:49
                jestem no cusz moge powiedziec myje skrzynki przez maszyne i musze to szybko
                robic zeby niewypasc z gry ja podaje skrzynki do maszyny praca jest srednio
                ciezka 1 dnia mialem dosc drugiego dnia tak sredni noi za godzine ide do roboty
                te wyjazdy mnie wykanczaja jak dostane pierwsza wyplate to pogadam z kicorem o
                przeprowadzce do brigwater
                • mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 13:22
                  Na razie się staraj.Z początku bę dzie ciężko,póżniej się przyzwyczaisz i bę
                  dzie Ci szło z górki.Nabierzesz wprawy i be dziesz robił to maszynowo.Tylko
                  przekonaj ich że musisz się wprawić.
                  • pluskat Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 14:51
                    Ciesze sie bardzo, ze pracujesz. Od razu poprawi Ci sie sampopczucie i angielski
                    tez. Pewnie, ze ciezkie te dojazdy. Teraz przynajmniej zrozumiesz Kiciora, ze po
                    pracy nic mu sie nie chce.
                    • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 12:42
                      wczoraj odbieralem skrzynki jakos mi to szlo pare spadlo ale to jusz jest
                      kwestia praktyki a dojazdy sa naprawde meczace ja jestem bardziej zmeczony
                      dojazdami niz samo praca po wyjsciu z zakladu.
                      • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 12:47
                        a samopoczucie tak bardzo mi sie poprawilo bo wreszcie jestem poczebny i bede
                        mial wlasna kase i niebede na karku roberta.
                        • mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 13:33
                          Teraz będziesz bardziej wyrozumiały co do tego "lenia" jak często piszesz,że
                          Kicior go ma.Jego też pewnie nie tyle praca co te dojazdy wykańczają.Pracuj
                          więc dzielnie i zbieraj na przeprowadzkę.
                          • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 14:36
                            jusz se popracowalem przyszlem do pracy na 13 00 a kierownik zmiany muwi ze mam
                            isc do domu tak powiedzial robrtowi przez telefon a jak zapytal czy mam jutro
                            pzryjsc to on odpowiedzl ze niewie a ,tak sie cieszylem ze wreszcie bede mial
                            prace buuuuuuuuuuu
                            • pluskat Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 15:41
                              A to paskudna sprawa.
                              Zapytalabym go dlaczego, czy zle pracujesz, czy nie nadazasz, co Ci maja do
                              zarzucenia.
                              • mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 17:28
                                Niech Ci na przyszłość nie zawracają głowy pracą na dzień lub kilka.A tam
                                pracuje się "na gębę" czy są jakieś umowy,które zobowiązują i pracownika i
                                pracodawce do czegoś.
                                • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 12:36
                                  umowy ich zdne niezobwiazuja dzisaj pracujesz a np z 2 miesace jusz nie taka
                                  jest praca przez agencjie dzisaj jad sie spytac czy pracuje czy nie mam
                                  nadzieje ze tak bo dzwonilem do kolegi i muwi ze nowa dostawa skrzynek
                                  przyjechala
                                  • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 14:49
                                    bylem w zakladzie sie pytac o prace o 13 i powiedzieli mi ze mam isc do domu ze
                                    niema pracy nic tylko sie pokroic
                                    • mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 14:51
                                      Czyli to jest taka praca dorywcza.Niech ich diabli poniosą.
                                      • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 15:17
                                        masz racie nich ich diabli wezma ciekawe czy za dwa tygodnie w piatek mi zaplaca
                                        • kicior99 Re: OD JUTRA PRACUJE 08.08.05, 17:08
                                          okaze sie...
                                          • kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 09.08.05, 12:35
                                            juz w piatek
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka