kruwsko66 01.08.05, 18:03 ito na caly etat tam gdzie mylem skrzynki jeden dzien przyslali mi sms czy chce isc do pracy jak na caly etat to jasne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 01.08.05, 18:07 okazalo sie ze za 30 min mam byc w pracy Odpowiedz Link
pluskat Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 10:23 Michal, jestesmy oczywiscie bardzo ciekawi jak Ci poszlo w pracy. Kicior pisze, ze sie nie mozecie dopchac do internetu. Poczekamy wiec cierpliwie. pozdrowienia Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 11:46 Ja też poczekam.I na razie nic nie pisze żeby nie zapeszyć. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 12:49 jestem no cusz moge powiedziec myje skrzynki przez maszyne i musze to szybko robic zeby niewypasc z gry ja podaje skrzynki do maszyny praca jest srednio ciezka 1 dnia mialem dosc drugiego dnia tak sredni noi za godzine ide do roboty te wyjazdy mnie wykanczaja jak dostane pierwsza wyplate to pogadam z kicorem o przeprowadzce do brigwater Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 13:22 Na razie się staraj.Z początku bę dzie ciężko,póżniej się przyzwyczaisz i bę dzie Ci szło z górki.Nabierzesz wprawy i be dziesz robił to maszynowo.Tylko przekonaj ich że musisz się wprawić. Odpowiedz Link
pluskat Re: OD JUTRA PRACUJE 03.08.05, 14:51 Ciesze sie bardzo, ze pracujesz. Od razu poprawi Ci sie sampopczucie i angielski tez. Pewnie, ze ciezkie te dojazdy. Teraz przynajmniej zrozumiesz Kiciora, ze po pracy nic mu sie nie chce. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 12:42 wczoraj odbieralem skrzynki jakos mi to szlo pare spadlo ale to jusz jest kwestia praktyki a dojazdy sa naprawde meczace ja jestem bardziej zmeczony dojazdami niz samo praca po wyjsciu z zakladu. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 12:47 a samopoczucie tak bardzo mi sie poprawilo bo wreszcie jestem poczebny i bede mial wlasna kase i niebede na karku roberta. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 13:33 Teraz będziesz bardziej wyrozumiały co do tego "lenia" jak często piszesz,że Kicior go ma.Jego też pewnie nie tyle praca co te dojazdy wykańczają.Pracuj więc dzielnie i zbieraj na przeprowadzkę. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 14:36 jusz se popracowalem przyszlem do pracy na 13 00 a kierownik zmiany muwi ze mam isc do domu tak powiedzial robrtowi przez telefon a jak zapytal czy mam jutro pzryjsc to on odpowiedzl ze niewie a ,tak sie cieszylem ze wreszcie bede mial prace buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
pluskat Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 15:41 A to paskudna sprawa. Zapytalabym go dlaczego, czy zle pracujesz, czy nie nadazasz, co Ci maja do zarzucenia. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 04.08.05, 17:28 Niech Ci na przyszłość nie zawracają głowy pracą na dzień lub kilka.A tam pracuje się "na gębę" czy są jakieś umowy,które zobowiązują i pracownika i pracodawce do czegoś. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 12:36 umowy ich zdne niezobwiazuja dzisaj pracujesz a np z 2 miesace jusz nie taka jest praca przez agencjie dzisaj jad sie spytac czy pracuje czy nie mam nadzieje ze tak bo dzwonilem do kolegi i muwi ze nowa dostawa skrzynek przyjechala Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 14:49 bylem w zakladzie sie pytac o prace o 13 i powiedzieli mi ze mam isc do domu ze niema pracy nic tylko sie pokroic Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 14:51 Czyli to jest taka praca dorywcza.Niech ich diabli poniosą. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: OD JUTRA PRACUJE 05.08.05, 15:17 masz racie nich ich diabli wezma ciekawe czy za dwa tygodnie w piatek mi zaplaca Odpowiedz Link