wacikowa 11.10.08, 12:14 Nie ma leżakowania trzeba obiad robić i kota na spacer wyprowadzić:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Wstawać :P 13.10.08, 09:34 A dobry, dobry, Pani Wacingowa. Czy zakenowała Pani już tomejdy na zimę? Odpowiedz Link
tercet.trio Re: koniec :P n/t 25.10.08, 11:30 byle nie od strony pierwszej. Ja zawsze czytam od środka. Odpowiedz Link
tercet.trio Re: koniec :P n/t 25.10.08, 11:33 Czy tę "Pustelnię" też macie na czerwono? Odpowiedz Link
maurela Re: koniec :P n/t 25.10.08, 15:02 Właściwie to dobrze,w tym szalonym wirualnym świecie trzeba mieć swoje zdanie:) Odpowiedz Link
madurka Re: koniec :P n/t 27.10.08, 20:02 tercet.trio napisała: > byle nie od strony pierwszej. > Ja zawsze czytam od środka. od środka, z prądem czy pod? Odpowiedz Link
trio.tercet zapomnialam? 27.10.08, 20:36 że tercet wylecial za trio? nie napisałam? to już nie napiszę, bo jestem tak bardzo i szalenie wyczerpana. A odnowa jak długo Madurko trwa ? Jeszcze mi tylko z oczu jasnych, spływa do wag kropelka słona, tz, jeszcze przypomniało mi się jedno przysłowie ludowe. Odpowiedz Link
trio.tercet normalnie muszę 27.10.08, 21:02 Ci Madurko dać to do przeczytania. I nic się nie stanie, jak już to czytałaś. Czytać to można i po sto razy. Sygnaturka Wacikowej, przepraszam, pana Wacikowej: ""Nauczyłam się, że urok osobisty działa przez jakiś kwadrans. Potem trzeba mieć wielkiego członka albo ogromne cycki":]" Odpowiedz Link
madurka rady wacika 27.10.08, 21:46 trio.tercet napisała: > Ci Madurko dać dla mnie?:) > ""Nauczyłam się, że urok osobisty działa przez jakiś kwadrans. > Potem trzeba mieć wielkiego członka albo ogromne cycki":]" jeśli brak występuje, atrybutów wymienianych, fiaskiem, kończą się wszystkie, z urokiem związane plany Odpowiedz Link
madurka Re: normalnie muszę 27.10.08, 22:40 wacikowa napisała: > Święta prawda:) świętego ciała, w sukience? Odpowiedz Link
wacikowa Re: normalnie muszę 27.10.08, 22:49 W polarowym dresie bo zimno i aseksualnie:) Odpowiedz Link
madurka Re: normalnie muszę 27.10.08, 23:28 kurta i gacie na wacie, zapewne się przyda, bo za progiem już zima choć mój znajomy, jest z tego powodu szczęśliwy, rozanielony powiada, że: z idącymi szronami, sztywnieje mu małe conieco, czasami Odpowiedz Link
madurka Re: zapomnialam? 27.10.08, 21:39 zapewne ja nie doczytałam od nowa i od nowa, a chcesz być całkiem nowa? czy też renowacyjnie odświeżona i na nowo przysposobiona Odpowiedz Link