Dodaj do ulubionych

Garsc informacji

05.10.05, 17:04
Pracy w biurze na razie nie dostalem. ALE:
1. Wygralem testy (kto by pomyslal, na 10 startujacych...) i jestem nastepny
w kolejnosci do pracy
2. nie wzieli nikogo ze starajacych sie a dawna pracowniczke bo musieli to
zrobic na gwalt
3. Dzis podpisalem kontrakt z moja firma na stanowisku magazyniera (zaczyna
sie od niedzieli) i zmienic prace na biuro nie bedzie trudno. Ciesze sie bo
wiaze sie z tym podwyzka, dodatkowy dzien wolny od pracy (poniedzialek),
urlopy, platne chorobowe itp.
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: Garsc informacji 05.10.05, 17:13
      Gratuluję tych testów.I jaknajszybszego awansu życzę.Po tym teście wygranym
      masz duże szanse.
      • kicior99 Re: Garsc informacji 05.10.05, 17:14
        Nie wiem jak to sie stalo. Do tej pory tego nie rozumiem.
        • kicior99 Re: Garsc informacji 05.10.05, 17:14
          tak na marginesie - wszystko tylko nie agencja.
      • lol21ndm Re: Garsc informacji 05.10.05, 17:16
        W takim razie gratuluje!
        • kicior99 Re: Garsc informacji 05.10.05, 17:18
          Dzieki serdeczne za wszystkie gratulacje. Zobaczymy czy wirma sie wywiaze...
          • mi.ka.n Re: Garsc informacji 05.10.05, 17:22
            Firma musi,skoro organizuje w ten sposób kwalifikacje.Bo inaczej nie miałoby to
            sensu i stawiało firmę w złym świetle.
            • pluskat Re: Garsc informacji 07.10.05, 14:00
              Ciesze sie, ze masz stala prace, urlop itd. Na pewno nie dadza Ci sie
              zmarnowac, skoro wiedza, jakie w Tobie drzemia mozliwosci.
              Michala zal, ze jakis psychopata sie na nim wyzywa, ale mam nadzieje, ze sie
              nie da.
              • kruwsko66 Re: Garsc informacji 07.10.05, 16:18
                jemu (temu psychopacie) przydalby sie pozadny wpiepsz od jakis 3 lepkuw to by
                sie uspokoil powini palami tak dugo lac az by z niego wyszedl zly duch
                • mi.ka.n Re: Garsc informacji 07.10.05, 16:38
                  Człowieka bez serca nie ujarzmisz ani kijem ani pałką ani słowem.Przesiąkł do
                  szpiku kości złem.
                  • kicior99 Re: Garsc informacji 10.10.05, 17:31
                    Michal szczesliwy na drugiej zmianie. Nikt nie bluzga, nie szydzi... A swoja
                    droga prztydaloby sie hrabiego Michalka =) troche wychowac. Tyle ze nie tak
                    drastycznymi metodami...
                    • kruwsko66 Re: Garsc informacji 11.10.05, 16:50
                      ty chrabo kicorze zaraz ja zaczne cie wychowywac na muj wzur
                      • kicior99 Re: Garsc informacji 11.10.05, 16:52
                        I kto tu kogo ma wychowywac? Mam opisac dlaczego to JA mam cie wychowac? =)
                        • kruwsko66 Re: Garsc informacji 11.10.05, 16:56
                          mnie ojciec jusz wychowal na pozadnego czlowieka i starczy a te kokoski nie sa
                          biciem tylko skarceniem ciebie zebys niespiewal bzytkich piosenek i zebys
                          niekrzyczal na mnie.A moze mam zatcytowac na internecie te piosenki kicor jak
                          sadzisz napisac.
                          MIKAN to co on napisal o tym bici to jest stek bzdur jest dokladnie tak jak
                          pisze
                          • kicior99 Re: Garsc informacji 11.10.05, 16:57
                            nie cytuj bo tu jest cenzura =) Poza tym nie masz mie prawa dotknac
                            • kruwsko66 Re: Garsc informacji 11.10.05, 17:00
                              jak bedziesz namnie krzyczal i spiewal brzytkie piosenki bedziesz dostawal
                              kokoski a prawo to ja dostalem od doktora lecha kaczynskiego
                              • kicior99 Re: Garsc informacji 11.10.05, 17:02
                                prawo? A sprawiedliwosc tez?
                                • kruwsko66 Re: Garsc informacji 11.10.05, 17:03
                                  nawet ta partia mi dala te prawo
                                  • kicior99 Re: Garsc informacji 11.10.05, 17:04
                                    poczekaj az wybiora prezydenta. Na razie to co zrobisz bedzie niewazne =)))
                                    • kruwsko66 Re: Garsc informacji 11.10.05, 17:04
                                      bedzie wazne bo jego brat tesz dal mi zezwolenie
                                      • kicior99 Re: Garsc informacji 11.10.05, 17:05
                                        A jak prezydentem zostanie Donald???
                                        • kruwsko66 Re: Garsc informacji 11.10.05, 17:05
                                          to bede w sudmym niebie bo to jest muj faworyt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka