kicior99 05.05.06, 10:51 jutro sie przeprowadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: Historyczny moment 05.05.06, 11:00 Złapałam ten moment.A gdzie ta przeprowadzka do Bridgwater?Cz gdzies indziej.Nazbierało Ci sie klamotów przez te prawie 2lata. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 05.05.06, 11:17 nie przerazaj mnie i Ty, prosze... Wlasnie powinienem spac i odpoczywac (jutor do poludnia) ale tak sie boje ze chyba nie zasne... Przeprowadzka do Bridgwater rzecz jasna. Michal, jak to czytasz: wydaje ten stary telewizor. Nam sie juz nie przyda. a inni nie maja. Niech sie ciesza. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 05.05.06, 11:21 Nie mam ochoty najmniejszej Cię przerażac.Na pocieszenie powien,ze ja przeprowadzałam sie w zyciu 12 razy.Choc od 34 lat siedzę juz w jednym miejscu. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 05.05.06, 11:27 i jutro tez bedziesz siedziala a ja nie... Odezwe sie jak juz bedzie po wszystkim. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 05.05.06, 11:35 Czekam na relacje.Jak bedziesz miał czas to napiszna emaila.Ale nie poganiam.Rozumie jak Cie to stresuje samo w sobie.A ma Ci kto pomóc? Odpowiedz Link
pluskat Re: Historyczny moment 06.05.06, 00:23 Pewnie juz niezle obrosles w rzeczy, ale mimo wszystko nie potrzebujesz jeszcze ciezarowki? Teraz rower tylko dla przyjemnosci. Fajnie, ze sie zdecydowales. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 08.05.06, 11:07 ufff..... Przydalaby sie. Mam maly pokoj, rzeczy prawie sie nie mieszcza... jezeli prawda jest ze pierwszy sen na nowym mieszkaniu sie sprawdza, nie jest najgorzej =))) Najbardziej jestem wkurzony, ze wykupili z hipermarketu akie fajne brezentowe rozkladane szafy. Teraz bylaby jak znalazl! Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 08.05.06, 11:09 dzisiaj mam troche nietypowy dzien bo zamiast pracy mam kurs (w dzien) i wpadlem tylko na chwile... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 08.05.06, 11:24 Cieszę sie ,ze juz z tej komunałki sie wyprowadziłeś.To nie było dla Ciebie.Szkoda,ze pokój nie miesci, albo z trudem ten materialny dobytek.Najwięcej w nim pewnie ksiązek.A szafę wcześniej czy póżniej kupisz, bo to takie turystyczne.Sprowadza bo sezon sie zbliża. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 09.05.06, 12:37 Ksiazek i plyt analogowych bo odrabiam stracona przeszlosc... Wlasnie ide do takiego sklepu, gdzie chyba maja takie szafy (ARGOS) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 09.05.06, 12:51 Nie wierzę,że Ty miałeś jakąś straconą przeszłość.Stracony czas wypełniałeś czym innym.Teraz przyszedł czas na odrobienie muzyki,tej kiedyś u nas zakazanej. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 09.05.06, 14:13 Nie tyle zakazanej, co ograniczonej wzgledami ekonomicznymi. No i gust muzyczny sie nieco zmienil, kupilem z sentymentu sporo rzeczy, ktore dzis uwazam za o wiele mniej wartosciowe... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 09.05.06, 14:26 Polemizowałabym z tymi wzgledami ekonomicznymi.Bo co one stały na przeszkodzie zeby naszym zespołom nie pozwolic grac i śpiewać pewnych rodzajów muzyki.Ale i tak przemycali. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 09.05.06, 14:32 Ale ja mowie glownie o muzyce brytyjskiej =) Kupuje rzeczy, ktorych nie bylo na polskim rynku albo byly praktycznie niedostepne ze wzgledu na brak eksportu. Co do polskiej - chodzilem na koncerty i wiele rzeczy, ktorych nie dalo sie zaspiewac na plycie - pojawialy sie na scenie, np. nieocenzurowana wersja Bialej flagi Republiki... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 09.05.06, 14:45 Właśnie niektóra zagraniczna zwłaszcza brytyjska,amerykańska były zakazane przez to nie sprowadzane.Szczęśliwcy ,którym udało sie wyjezdzac przywozili.A za mojej młodosci słuchałam sławetnego radia Luksemburg i muzyki tam nadawano sporo i bez cenzury. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Historyczny moment 09.05.06, 16:09 Ech, Republika... lezka sie kreci... ;) Gdzie teraz mieszkasz? Tak mniej wiecej, bez adresu? Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 11.05.06, 10:35 A jak wychodzi zaaklimatyzowanie w nowym miejscu i nowych myslę warunkach. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 11.05.06, 11:14 troche ciezko, ja nielatwo przystosowywuje sie do nowych warunkow. Juz moge pic tutejsza wode, jedzenie mi jeszcze nie zmakuje no i wlasnie powinienem spac... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Historyczny moment 11.05.06, 11:18 To zmykaj do łóżeczka.A ono wygodne chociaż? Odpowiedz Link
kicior99 Re: Historyczny moment 11.05.06, 11:19 materac i spiwor - tak jak spie ponad polowe zycia... Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Historyczny moment 11.05.06, 11:10 Aha, ja za (jesli patrzymy z tej samej strony). ;) Mam nadzieje, ze nie mieszkasz przez Camelot na terenie fabryki? ;) Odpowiedz Link