ela0508 22.09.06, 10:03 jak tam z nagonką na Ciebie? Uspokoiło się już? trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowny_grajek Re: Dean... 22.09.06, 17:53 Wszyscy śledzimy tą samą dyskusję;] Wielu forumowiczów z 4lomza nie grzeszy kulturą, ale nie dziwię się, że taka dyskusja powstała. Taka sytuacja jak zatrudnianie swoich dzieci w tej samej instytucji zawsze bedzie budzić (uzasadnione bądź nie) nieprzychylne komentarze. Czym innym jest jednak oskarżenie o nepotyzm, które może godzić w Twoje dobre imię. Mam Marcinie nadzieję, że udowodnisz swoją pracą i wynikami(a nie tylko wykształceniem), że byłeś najlepszym kandydatem na to stanowisko:) Pozdrawiam Kaśka Wędrowny grajek Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Dean... 24.09.06, 12:15 tak sie zastanawialem kiedy wkoncu ktos napisze podobne zapytanie;) a no trafil sie ktos majacy uraz, bo jak inaczej nazwac kogos kto loguje sie na forum po to by po PIERWSZYM dniu mojej pracy zrobic afere ze mnie krotko mowiac mamusia z sama matura zatrudnila mimo ze na moje miejsce bylo setki magistrow:D prawde juz znacie. Zdaje sobie sprawe ze to publiczna 'firma' ale dla mnie nepotyzm jest wtedy gdy pokrewienstwo jest POWODEM zatrudnienia, i to kogos czesto bez wymaganych kwalifikacji. W moim przypadku pokrewienstwo jest faktem, ale nie powodem. Moich kontrkandydatow juz tez znacie...tak czy inaczej o jednym moge zapewnic: -nikt nie bedzie ode mnie wymagal mniej, tak jak i ja sam nie bede a kulture niektorych przemilcze, nie dla nich zreszta byly sprostowania, a dla normalnych ludzi umiejacych czytac i nie zaslepionych irracjonalna nienawiscia pozdrawiam i dzieki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
e-moll Re: Dean... 25.09.06, 12:58 no proszę, dean to teraz w Łomży stałeś się sławną i kontrowersyjną postacią;-) jeżeli czujesz, że jesteś w porządku, to nie ma sensu udowadniać wszystkim, że NIE JESTEŚ WIELBŁĄDEM;-) Koleś rzucił oskarżenia, natomiast Twoja matka przedstawiła fakty przeczące jego twierdzeniom. Nie ma sensu dyskusja z kimś, do kogo nie docierają racjonalne argumenty. W swojej głupocie będzie grzązł tym bardziej im więcej usłyszy faktów przeczących jego twierdzeniom. Ha, teraz przestałeś być dla nas anonimowy! Panie Marcinie - anglisto z SP9;-) trzymaj się dzielnie pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: Dean... 26.09.06, 20:04 :) tak tez wlasnie dalem sobie niedawno juz spokoj i jestem o niebo szczesliwszym czlowiekiem, szczegolnie ze innych problemow nie brakowalo a tu jeszcze na forum przez debila oczami swiecic...wystarczy mi;) swoje powiedzialem, az za duzo...ale to juz przez nerwy, tak jak mowisz Adam wiecej nie bede udowadnial ze nie jestem wielbladem;) zeszlo ze mnie, dzieki za wspracie wszystkim, po zapasach blotnych na 4lomza milo sie tu udzielac: Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Dean... 26.09.06, 23:36 Chociaż tyle narodu wyjechało, wciąż trudno o dobrą pracę bez znajomości. Rób swoje i nie bież do głowy ;) I rób dobrze, żeby dzieciaczki z SP nr 9 były odpowiednio edukowane. Jako absolwentka tejże czuję z nimi pewną więź ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Dean... 27.09.06, 00:00 No sorry, ale wszyscy znajomi królika twierdzą, że dziewiątka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_grajek Re: Dean... 27.09.06, 00:13 Trójki już chyba nie ma. Nie lubiłam swojej podstwówki, więc nie odczuwam specjalnego sentymentu. Za to elytarne licum lubie czasami powspominać. Śmiesznie było:D Spokojnie i cicho na tym forum.Ale mi to odpowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Dean... 27.09.06, 00:26 A do którego elytarnego chodziłaś? Bo w Łomży, to same elytarne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_grajek Re: Dean... 27.09.06, 00:45 Parafrazując pewien kawał: Maggpie, jest tylko jedne :D Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Dean... 27.09.06, 00:52 A o książce telefonicznej znasz? ;) (jak ja nienawidziłam tej szkoły..) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_grajek Re: Dean... 27.09.06, 01:01 Wersja UW versus PW??:] znam znam. Nie kocham tego licum, ale szkoły zimowe tak:D Poza tym byłam w klasie humanistycznej, więc nie przeżyłam wiekszej traumy;] Czas spać.ciao Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Dean... 27.09.06, 17:07 a kto tu mówi o traumie? ;) W ogóle nie lubię szkoły w jej dzisiejszej formie. Podejrzewam, że wszędzie bym się źle czuła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Dean... 27.09.06, 20:42 maggpie napisała: > Chociaż tyle narodu wyjechało, wciąż trudno o dobrą pracę bez znajomości. > Rób swoje i nie bież do głowy ;) 'Nie bierz' ofkors, a absolwentką już dawno nie jestem ;) Nie wiem, co się dzieje. Kawę solę, pilota wkładam do lodówki.. heh Odpowiedz Link Zgłoś