Dodaj do ulubionych

OGRODZENIE

03.07.05, 00:27
Nie wiem czy się nie mylę, ale zdaje mi się, że za blokami a4-a6 stawiają
podmurówkę... jak rozumiem pod nowy płot i teoretycznie bardzo to dobrze, ale
mnie informowano, że teren bemowo-park będzie odpowiadał obecnemu terenowi
budowy... widzę tu jednak znaczną różnicę. A gdzieś w tym miejscu miała być
też zdaje się przestrzeń dla dzieci... wiecie coś więcej na ten temat. I co
ma znaleźć się w "odciętym" terenie? Miejsce dla pijaczków pod samymi oknami?

Obserwuj wątek
    • agness100 Re: OGRODZENIE 03.07.05, 12:38
      Osobiście nie widziałam, w którym miejscu jest stawiane aktualnie ogrodzenie.
      Teren między blokami a trasą 20 należy do gminy i z tego co wiem prowadzone
      były rozmowy przez developera, aby go wydzierżawić i przeznaczyć na plac zabaw.
      Po informacjach uzyskanych od GDDKiA, że tory tramwajowe mają być na pewnym
      odcinku osiedla do niego przybliżone w związku z budową trasy, można się
      domyślać, że będzie to właśnie w tym miejscu. Natomiast plac zabaw na powstać
      na tzw. placu manewrowym dla straży pożarnej.

Pozdrawiam
      • sloggi Re: OGRODZENIE 03.07.05, 12:43
        Tylko czy siatka wystarczy?
        Może mur?
      • michalfront Re: OGRODZENIE 04.07.05, 11:00
        z tego co widzę, to "plac manewrowy" został wyłożony "dziurawą" kostką i
        obsiany trawą - nie wiem czy takie podłoże jest najodpowiedniejsze na plac
        zabaw, ale zobaczymy...

co do przybliżania torów to spacerowałem tam ostatnio i za bardzo nie widzę
        sens tego przybliżania (obecnie idą w linii prostej i na pewnym odcinku są tuż
        przy naszym ogrodzeniu a zatem przyblizyć się ich już nie da, tak więc w grę
        wchodziłoby wyłącznie wygięcie ich łukiem od skrzyżowania miejsca gdize sa
        najbliżej ogrodzenia) tylko że zarobi się w ten sposób najwyżej parę metrów...
    • morthal12 Re: OGRODZENIE 30.10.15, 08:13
      Czas najwyższy żeby ktoś postawił tam solidne ogrodzenia warszawa. Wreszcie teren budynku będzie stosownie ogrodzony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka