mariusz1973 27.07.06, 17:26 Witam Mam pytanie, gdzie można kupić matę wiklinową (tę ciemniejszą) na barierkę balkonu. Wiem że jest na allegro ale chodzi mi o sklep. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skafanderek Re: Mata wiklinowa na balkonie 27.07.06, 22:53 My nasza kupiliśmy w Leroy Merlin (Białołęka). Widziałem też w Centrum Ogrodniczym w Kobyłce (przypuszczam więc, że są i w pozostałych) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_a6 Re: Mata wiklinowa na balkonie 28.07.06, 15:22 My takie maty kupilismy w Castoramie 1x3m kosztuje 46 zł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszjerzy Re: Mata wiklinowa na balkonie 31.07.06, 17:05 A ja mam pytanie do tych,którzy mają matę już od jakiegoś czasu: powiedzcie proszę, czy nic Wam się nie dzieje z barierką balkonu?? Chodzi mi o korozję lub coś temu podobne, bo było nie było chyba mata przytrzymuje wilgoć np z opadów jak sądzę... Pozdrawiam Mariusz a8/26 Odpowiedz Link Zgłoś
izabell83 Re: Mata wiklinowa na balkonie 31.07.06, 21:40 niektórzy mogliby te maty troche popszycinac bo gdzieniegdzie wygladaja bardzo nieestetycznie(delikatnie mówiąc) Odpowiedz Link Zgłoś