bolko_turan 07.11.04, 17:56 Czemu w archiwum poprzez szukarke niemozna znalezc watkow autora 1410 – przeciez nie wyrzuciles jego wypowiedzi z archiwum? Nie zabanowales go? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: Do Ignoranta 10.11.04, 13:47 clickkey napisał: > Może pokasujesz ostatnie wulgarne posty ? Sława! Ja takie posty kasuje z definicji, ale pare dni mnie nie bylo, wiec moze bylbys uprzejmy podac linki do nich, bo ciezko mi znalezc je... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Do Ignoranta 10.11.04, 13:48 bolko_turan napisał: > Czemu w archiwum poprzez szukarke niemozna znalezc watkow autora 1410 – > przeciez nie wyrzuciles jego wypowiedzi z archiwum? Nie zabanowales go? Sława! Nie! Nie wiem dlaczego, moze pisal przed 2004r. ? Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
bolko_turan Re: Do Ignoranta 11.11.04, 15:07 ignorant11 napisał: > bolko_turan napisał: > > Czemu w archiwum poprzez szukarke niemozna znalezc watkow autora 1410 > 211; > > przeciez nie wyrzuciles jego wypowiedzi z archiwum? Nie zabanowales go? > Nie! > Nie wiem dlaczego, moze pisal przed 2004r. ? Rowniez jego wypowiedzi i watkow z roku 2003 w archiwum niema - jakby jego na tym forum nigdy nie bylo. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html Czy to nie jest dziwne? Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Do Ignoranta 12.11.04, 04:19 bolko_turan napisał: > ignorant11 napisał: > > > bolko_turan napisał: > > > Czemu w archiwum poprzez szukarke niemozna znalezc watkow autora 14 > 10 > > 211; > > > przeciez nie wyrzuciles jego wypowiedzi z archiwum? Nie zabanowales > go? > > > Nie! > > > Nie wiem dlaczego, moze pisal przed 2004r. ? > > Rowniez jego wypowiedzi i watkow z roku 2003 w archiwum niema - jakby jego na > tym forum nigdy nie bylo. > > szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html > Czy to nie jest dziwne? Sława! Nie potrafie powiedziec. JA niczego nie usuwalem bo tylko posty ordynarne usuwam i raczej na biezaco. Znasz problem, wiec moze najlepiej bedzie gdy zadasz go na forum dla adminów..? Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
ziuta he, he, he..to proste: zamiast"1410" piszesz"l4l0" 12.11.04, 12:46 Niby to samo, a nie zupelnie..... W miejsce jedynek wpisujesz male "L" Ziuta Odpowiedz Link